Crveni Baron Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Мислим да је сам наслов теме промашен...две племените особине су доведене у питање...наравно да су храброст и пожртвованост врлине, под каквим год околностима... Ali kako da opletes po srbima drugacijhe ? Ne mozes zbog izdaje i kukavicluka vec moras zbog vrlina ... E sada, malo jeste uvrnuto al' sta da se radi ... Zamisli temu: Kukavicluk i izdajstvo - najvece vrline . Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Мислим да је сам наслов теме промашен...две племените особине су доведене у питање...наравно да су храброст и пожртвованост врлине, под каквим год околностима... То су болести, лепо ти пише у уводној поруци. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Колега, а зашто не конкретизујете на кога се односи, овако звучи мало орвеловски понављање упозорења? Мене лично што се тиче, ракао сам на почетку да не могу учествовати у овој дебати, јер би то био "сукоб интереса" Али, поведите рачуна, истине ради, и да не би грешили душу, када, понекад-можда у бесу оставите коментар-да ли је то баш тако!? Да ли ствари стоје онако како их ми гледамо, или можда друкче!? Овим не мислим на очите чињенице ратних злочина аустријске војске у Србији у Првом, злочиначких бомбардовања Југославије и Србије у Другом и 99-те, него мислим на наше ситне зађевице, анимозитете... И на крају, шта имам да објашњавам... Знате сви, врло добро у чему је ствар, али немојте да се на концу изненадите... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2014 То су болести, лепо ти пише у уводној поруци. Милане, а шта мислиш о оваквим безобразним подметачинама и како би одговорио на њих, а да то не буде лично. Наслов теме је поставио модератор Кеноби пошто је поделио једну другу тему. "Болест" се односи на коментар жена једној мајци: "Благо теби, пет синова си одгајила и у рат послала. " (слагао се неко с тим или не), а не на храброст и пожртвовање. Али добро, нек потура ко шта хоће. Ова једна екипа је показала да је свако ко с њима улази у расправу блесав, укључујући и мене. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Милане, а шта мислиш о оваквим безобразним подметачинама и како би одговорио на њих, а да то не буде лично. Наслов теме је поставио модератор Кеноби пошто је поделио једну другу тему. "Болест" се односи на коментар жена једној мајци: "Благо теби, пет синова си одгајила и у рат послала. " (слагао се неко с тим или не), а не на храброст и пожртвовање. Али добро, нек потура ко шта хоће. Ова једна екипа је показала да је свако ко с њима улази у расправу блесав, укључујући и мене. Ti si onda pogresno razumeo tu recenicu. Zavisi kako se posmatra, po meni je to vrhunac hrabrosti i zrtvovanja, jer da ponovim rec je o odbrani. Danas je bas nesto aktuelna ta prica o muvi i pceli... ili samo ja to vidim Ђуро Станивук, -Владимир- and Никанорац је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Али добро, нек потура ко шта хоће. Ова једна екипа је показала да је свако ко с њима улази у расправу блесав, укључујући и мене. Ха ха...нисам знао да сте Ви из велике ложе осетљиви на своје оружје... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Hrabrost i pozrtvovanost su dobre osobine za onog ko ih poseduje, ali mogu biti iskoriscene od strane zla. Odlichan primer danas su Ameri koji koriste milione mladih, hrabrih i pozrtvovanih vojnika, ispiru im mozgve nekim navodno visim ciljevima i ti ljudi, momci i devojke stavljaju svoje zivote na crttu hrabro i pozrtvovano ali za pogresne ideale. tako da.... nije dovoljno biti samo hrabar i pozrtvovan da bi to bilo vrlina... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 То су болести, лепо ти пише у уводној поруци. Не то није болест , али не мора увек да значи да је врлина јер исто то може да краси и нападача који су спремни да учине монструозне ствари. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Не то није болест , али не мора увек да значи да је врлина јер исто то може да краси и нападача који су спремни да учине монструозне ствари. I zacinjenje zla treba hrabrost i pozrtvovanost.. nekad cak i veca nego za cinjenje dobra.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 I zacinjenje zla treba hrabrost i pozrtvovanost.. nekad cak i veca nego za cinjenje dobra.... Nije tacno, jer tu osobu tad vodi i njome upravlja zloduh tj. demon. Никанорац and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 I zacinjenje zla treba hrabrost i pozrtvovanost.. nekad cak i veca nego za cinjenje dobra.... Какав колосални промашај... Безумље брате... промисли шта си овде написао "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Занимљиве ствари... Не знам ко је било где рекао да су "Срби криви"? Некима је изгледа занимљиво да измисле нешто што нико није рекао па се онда тапшу по рамену и исчуђавају сами себи. Класично троловање и извртање што би у ствари требало санкционисати, али ето толеришемо. Ајд` да одговорим на ово пошто очигледно није јасно где је грешка: У српском језику овај германизам се везује за припаднике аустроугарских војних чета, војне милиције, војних одреда, специјалних јединица жандармерије у аустроугарској провинцији Босни и Херцеговини, који су били активни на подручју ове аустроугарске провинције од 1908. до 1918. године, и на подручју Краљевине Србије у периоду 1914—1918. године, односно током Првог свјетског рата. Ови одреди су најчешће били састављени од Муслимана, а били су познати по многобројним ратним злочинима почињеним над Србима. Поред злочина, приписује им се иетничко чишћење српског становништва на подручју аустроугарске провинције БиХ. Етничко чишћење Срба се посебно веже за простореХерцеговине и Подриња.[3][4] Значи, то су биле "специјалне јединице жандармерије" - тј. јединице полиције, као ова жандармерија коју ми имамо данас - за које каже да су биле "активне од 1908. до 1918. године". И шта су они радили у време мира? Па исто као и свака полиција, јурили лопове, убице итд. Шта ради наша жандармерија? А онда мој саговорник наглашава да су чинили "ратне злочине" па то повезује са годином 1908. Па кад су они чинили ратне злочине? У рату. Кад је почео рат? 1914. Да није било рата да ли би они били у прилици да чине ратне злочине? Па не би. Исто као што су и неке наше (и хрватске, босанске, америчке, руске итд.) јединице у миру биле нормална војска и полиција, а у рату неки од њих подивљали и радили свашта чега се нормалан човек стиди. Дакле, потруди се прво да сам разјасниш текст који цитираш да не би губили време. Не може само да се изгугла нешто безвезе и залепи зато што ти се чини да "има нешто"... Па онда малтретираш саговорнике. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Значи, то су биле "специјалне јединице жандармерије" - тј. јединице полиције, као ова жандармерија коју ми имамо данас - за које каже да су биле "активне од 1908. до 1918. године". И шта су они радили у време мира? Па исто као и свака полиција, јурили лопове, убице итд. Шта ради наша жандармерија? Odlicno! Isto ono sto je radila Sprska policija na Kosmetu ...Znaci opravdavas delovanje policije protiv kriminalaca, razbojnika, terorista ...? Najzad da cujem i od tebe opravdanje za Miloseviceve postupke i delovanje policije na Kosmetu ... Vidis kako i ti imas razumevanja za drzavu i policiju kada treba? Bravo Zvone ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Први св. рат НИЈЕ МОГАО ДА СЕ ИЗБЕГНЕ Да ли је светски рат могао да се избегне је друго питање, али да је Србија имала мало мудрије вође није морала да буде епицентар и да народ толико страда. Ако је АУ и "пикирала" Србију, то је требало прихватити и направити неки договор са њима. Сачувати народ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Odlicno! Isto ono sto je radila Sprska policija na Kosmetu ...Znaci opravdavas delovanje policije protiv kriminalaca, razbojnika, terorista ...? Najzad da cujem i od tebe opravdanje za Miloseviceve postupke i delovanje policije na Kosmetu ... Vidis kako i ti imas razumevanja za drzavu i policiju kada treba? Bravo Zvone ... Да, оправдавам деловање против криминалаца итд. али не оправдавам злочине. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука