Crveni Baron Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 A mozda kada bi odredili i kakve ce gace svi da nosimo. Ne bi to bilo lose sprovesti u regulaciju. Svi zelene bokserice sa znakom supermena, sto da ne? To sto je u nekim sluchajevima drzavna regulacija dobra - nije argument da je uvek drzavna regulaciaj dobra. Batali tu tvoju crno belu logiku, treceg razreda osnovne skole. Psa zasto bi standardizacija punjaca bila stetnija od standardizacije auspuha i katalizatora na kolima? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 A mozda kada bi odredili i kakve ce gace svi da nosimo. Ne bi to bilo lose sprovesti u regulaciju.? To sto je u nekim sluchajevima drzavna regulacija dobra - nije argument da je uvek drzavna regulaciaj dobra. Batali tu tvoju crno belu logiku, treceg razreda osnovne skole. Мислим да сада ниси у праву... У начелу ми импонују твоја размишљања, либералан став и либертаријанство у коначном, али просто, нема потребе да се натежете(мо)-ти и Билбија или ми сви, јер просто, нити производиш мобилне телефоне, нити наша држава чини то... Биће како нам се одреди, као што је и "тма" ствари на шару земаљском, па макар га и у дупе укључили... Да се пуни... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Нема потребе да реагујеш... Само сам консат(н)товао чињеницу да када (код мене у кући, а верујем и тамо где има доста чељади) треба "напунити" телефон, настане "хаос"... А како ће бити, не зависи нити од тебе, нити пак мене... Дакле, само сам приметио... Као год и код лаптопова и сл... Са моноплома, корупцијама и сличним, не желим да се бавим... Ma ne mogu da napunim telefon a imam petnaest punjaca po nekada ... Treba ti onaj pravi. Xak i od istog proizvodjaca ne pasu za dva razlicita modela ... Loppurde koje deru kozu potrosacima i niko se ne trudi da na "trzistu" smanji cenu ...Dok se drzava ne umesa da zavede red Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Нема потребе да реагујеш... Само сам консат(н)товао чињеницу да када (код мене у кући, а верујем и тамо где има доста чељади) треба "напунити" телефон, настане "хаос"... А како ће бити, не зависи нити од тебе, нити пак мене... Дакле, само сам приметио... Као год и код лаптопова и сл... Са моноплома, корупцијама и сличним, не желим да се бавим... nije bila kritika tebi lično, već izazivam tvoje mišljenje, da razmisliš da li ima smisla zakonom uređivati tako nešto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Možda da odu na Mars? A šta ako bi mudri birokrata propisao da svaki mobilni uređaj mora da ima 15 inča ekran i veliku tastaturu, kako se korisnici ne bi kao sada naprezali kucajući na sitnoj tastaturi i čitajući na malom ekranu? Ko hoce da prodaje mora da postuje pravila koja vladaju na tom trzistu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 niko se ne trudi da na "trzistu" smanji cenu ЦИЈениш да ће уравниловком са пуњачима доћи до смањења цене телефона? Не бих се сложио. Мени гиба то што је као разлог наведено смањење електронског отпада. Вероватно је промил али "да би направио хиљаду корака мораш направити један корак" (Стара индијанска пословица, непознат аутор). Иначе, лакше шанерима да уклопе телефон и пуњач... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 ЦИЈениш да ће уравниловком са пуњачима доћи до смањења цене телефона? Не бих се сложио. Мени гиба то што је као разлог наведено смањење електронског отпада. Вероватно је промил али "да би направио хиљаду корака мораш направити један корак" (Стара индијанска пословица, непознат аутор). Иначе, лакше шанерима да уклопе телефон и пуњач... Nece cena ali smanjice se lom po kuci ... Imam punu fijoku punjaca a ne smem da ih bacim, ko zna mozda ce da "pasu" za neki model ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 nije bila kritika tebi lično, već izazivam tvoje mišljenje, da razmisliš da li ima smisla zakonom uređivati tako nešto Тривијалност која ме се не тиче к`о што рекох, сем у мери "вунице" од каблова... Ево ситуације... Иде Васкрс... Провешћу га код родитеља на селу... Жена има неки Алкателов Андроид апарат, старији син истог типа, само ЗТЕ, млађи такође Галакси Андроид Јуниор... Ниједан, пуњача гледе није компатибилан... Ја сам конзервативан човек и имам неку Нокију тип Аша 300 и неки број са комплет тастатауром... У селу ће бити брат и снаха... Он има Ајфон, снаха неки Ериксон Сони... Дакле 6 апарата-различити пуњачи... Мој отац има неког Ериксона из "препотопске" ере, док мати користи мужевљевог исписника по годинама само марке Самсунг... Значи, нас осморо у кући, осам различитих пуњача... Кад се томе додају пуњач од мог таблета, дечјег Сонија (Плејстејшнпортабл), да не говорим о лаптоповима, којих ће бити такође неколико-јер сви одмарамо, славимо и спајамо све до Првог маја, а лаптопови (ја-МСИ, брат-Леново, снаја-Ацер, жена-Тошиба, моја мати-такође Тошиба, ал` другачији "улаз"), то све значи да ће, како год "окренуо" и колико год водио рачуна у једном моменту доћи до, ај` да кажем збуњивања и повика: "Где ми је пуњач!?" Значи, само сам то хтео да приметим и искрено, "боли" ме уво за монополе и сличне тричарије, само сам размишљао како је људима, тј. барем мојој породици лакше... А уколико ти и твоја породица пазарите истоврсне телефоне и рачунаре-тим боље, али онда заправо ниси поштен и није уопште било потребе да "изазиваш" моје мишљење... Жив ми био! Милан Б and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 nije bila kritika tebi lično, već izazivam tvoje mišljenje, da razmisliš da li ima smisla zakonom uređivati tako nešto Naravno da ima smisla, sto vise stvari tog tipa je standardizovano laksi je zivot svima . Potrosacima na prvom mestu jer vi cesto zaboravite da trziste postoji zbog potrosaca a ne zato da bi neko imao vise ili manje slobode da montira ovakav ili onakav punjac. Potriosaci, cena, kvalitet to su vazne stvari na trzistu. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 smanjice se lom po kuci Неред у кући је одраз нереда у глави. Уместо каблова од пуњача, неки други објекат ће да буде камен спотицања. Једноставно је то тако. Код мене се у предсобљу налази разводник са више утичница и свако има свој пуњач затакнут у утичницу. Поређаш телефоне, покопчаш и мирна Бачка. Коме треба ванредно, има резервни пуњач који носи са собом. Сваки пуњач који се затекне ван предвиђеног места за пуњаче бива рециклиран у року од одмах. Нови се набавља сопственим средствима. Васпитаваш од малена да има људи у околини и да ниси сам на свету. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Mozda ne bi bilo lose i da svaki trgovac ima svoj metar ili kilogram ... bez veze je da se odredjuje na nekom medjunarodnom nivou sta je sta ... Metar i kilogram nisu stvari inovacija, dok tehnologija jeste. Uostalom, to nije ni poenta, poenta je u mešanju birokratije tamo gde joj nije mesto. A mozda ne bi bilo lose liberalizovati i elektricnu energiju, tj. voltazu pa ko hoce 220, ko 110, ko 30 ... Pa i jeste tako. Znaš i sam čemu služi onaj mali transformator (adapter) za mac? Isto tako i punjač za iphone. Imaš najraznoraznijih adaptera koji daju određenu voltažu 6V, 12V, sve u zavisnosti šta je uređaju potrebno A bez veze je i da drzava odredjuje ogranicenje brzine na putevima, vidite koliko korupcije policije ima zbog toga .. složićeš se da je motivacija za ograničenje brzine potpuno druge prirode i da nije uporedivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Тривијалност која ме се не тиче к`о што рекох, сем у мери "вунице" од каблова... Ево ситуације... Иде Васкрс... Провешћу га код родитеља на селу... Жена има неки Алкателов Андроид апарат, старији син истог типа, само ЗТЕ, млађи такође Галакси Андроид Јуниор... Ниједан, пуњача гледе није компатибилан... Ја сам конзервативан човек и имам неку Нокију тип Аша 300 и неки број са комплет тастатауром... У селу ће бити брат и снаха... Он има Ајфон, снаха неки Ериксон Сони... Дакле 6 апарата-различити пуњачи... Мој отац има неког Ериксона из "препотопске" ере, док мати користи мужевљевог исписника по годинама само марке Самсунг... Значи, нас осморо у кући, осам различитих пуњача... Кад се томе додају пуњач од мог таблета, дечјег Сонија (Плејстејшнпортабл), да не говорим о лаптоповима, којих ће бити такође неколико-јер сви одмарамо, славимо и спајамо све до Првог маја, а лаптопови (ја-МСИ, брат-Леново, снаја-Ацер, жена-Тошиба, моја мати-такође Тошиба, ал` другачији "улаз"), то све значи да ће, како год "окренуо" и колико год водио рачуна у једном моменту доћи до, ај` да кажем збуњивања и повика: "Где ми је пуњач!?" Значи, само сам то хтео да приметим и искрено, "боли" ме уво за монополе и сличне тричарије, само сам размишљао како је људима, тј. барем мојој породици лакше... А уколико ти и твоја породица пазарите истоврсне телефоне и рачунаре-тим боље, али онда заправо ниси поштен и није уопште било потребе да "изазиваш" моје мишљење... Жив ми био! И да додам оно најбитније, сем оца и мајке који живе тамо и који су домаћи (читај:пуњачи су уз њих=, сви остали горепоменити, поред гаћа, четкица за зубе исл., морају поебну позорност обратити на пуњаче, е да их понесу... У противном, ништа од Васкршњих честитки, Фејса, играња и Поука... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 To je dobra stvar sto se tice ekologije. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 јер сви одмарамо, славимо и спајамо све до Првог маја Ма да, а овамо нема ко да ради у овој земљи. Страшне ствари, рођаци...али, само да кажем да ће Аца урадити све да се такво стање промени и да је он једна персона гратис. И тачка. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Ма да, а овамо нема ко да ради у овој земљи. Страшне ствари, рођаци...али, само да кажем да ће Аца урадити све да се такво стање промени и да је он једна персона гратис. И тачка. Не разумем и мислим да ти констатација није на месту... Ал` нема везе... Како год. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука