Jump to content

Novi EU zakon - svi punjači moraju biti isti

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па писмо нико није стандардизовао. Људи су прихватили спонтано.

EU би требало да забрани грчки алфабет и ћирилицу, и под хитно да стандардизује ”да” и ”не”. 

Подели на овим сајтовима

Ево, ја се у право не разумем... Ја сам глупо војно лице, усмерен као год амове да имам на челенки... Али, какве ово везе има са Фордом? (Читај Нокијом, Самсунгом, Ејплом, Ериксоном,...) Значи, ти си претпостављам купио неког Шкорпиона (ух што попови по Мачви воле овај ауто  :) ), а комшија, необогаташ или можда не-свеједно, отоич пазарио поменути БМВ. И без обзира што га је он платио 30000 евра, а ти твог "Скорпиа" 300 евра, тебе регистрација кошта дупло више! Јел` тако!? У реду! 

Какве то везе има са Фордом, односно пуњачем за мој мобилни телефон... Ја видим ту, кад већ помињеш регулацију, недостатност у државној регулацији, а не регулацији БМВ-а, Форда или пак Самсунга... А можда и грешим... Нисам студирао право...

Taj sa skorpiom od 3000 kubika placa porez na lukus, a covek sa bmwom 2000to godiste koji ima 1.4 kubika ne placa. A nigde nisam rekao da si glup, ali je jednostavno ta regulaciaj na "luskuz" po kubikazi totalno besmislena

Za zakon, onaj ko vozi skorpija vozi luksuz, onaj ko vozi bmw 2000 ne vozi. 

+ na to, decko koji je napravio elektricni automobil, ne moze da ga vozi - opet zbog besmislenosti regulacije.

Time sam hteo da ti objasnim kako su neke regulacije besmielene, i kako njihov besmisap ne moze da vidimo kada ih stvaramo.

Isto tako ova regulacija o kojoj ovde pricamo je apsolutno besmislena i samo probleme moze da doense. 

Оно што знам да су неке регулације, у моје доба биле сврсисходне... Рецимо регулација да је у основној школи ОБАВЕЗНАлектира... Па и онај "пањ", колики год да је, када га "нарегулишеш" учиниће нешто племенито за своју душу... Хтео не хтео... А сада постоји регулација да лектира није обавезна... Послушај мало вокабулар генерација које долазе...

nemam ja nista protiv smislenih regulacija.. ali protiv besmislenih kao sto je "standarizovanje" punjaca.... iskreno mi smeta... da neko uopste hoce da preda u ruke politicara i birokrata. 

Да л` сам омодеран или не, заправао моја Нокија Аша 302, она има 2 "јацка" како год обрнеш... Један је МикроУСБ, други је "бананица" за пуњење... К`о и човек.. Уста и дупе.. И без тога се не може... Обрни-окрени...

Pazi, za telefone.. dolaze dakle tehnologije bezicnog punjenja.... npr.... dolaze nove tehnologije baterija i punjena baterija.. ko zna sta ce novo da donese trzste... i cemu na kraju ta regulacija.. nicemu..samo predstavlja nepotreban rizik.... da sutra dan ogranici i uspori neku tehnologiju za evropske trziste.. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...