Плаво Небо Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 пре 11 часа, Djuricka рече Hvala .Drago mi je da ti se svida i pored toga sto boje bodu oci Послато са SM-J510FN користећи Pouke.org мобилну апликацију Барем мени не сигурно, не ''боду'' очи. Плава је иначе моја омиљена боја (читао сам и да је то боја Пресвете Богородице: ''Као правило, одело Богомајке слика се у три главне боје: у златној, црвеној, и плавој. Доња хаљина је плава а горња црвена, обе проткане и украшене златом. Златна боја означава бесмртност, црвена - славу и господство, а плава - небеса. Што значи: обучена у бесмртну славу на небесима - она, негдашња страдалница и слушкиња Господња на земљи''), а зелена ми баш одмара очи. А и брезе (ако сам погодио врсту дрвета) некако су ми необично лепе као дрвеће Иначе, поново се навраћам да погледам слику.. ма јок, не ''боду'' очи сигурно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djuricka Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 Барем мени не сигурно, не ''боду'' очи. Плава је иначе моја омиљена боја (читао сам и да је то боја Пресвете Богородице: ''Као правило, одело Богомајке слика се у три главне боје: у златној, црвеној, и плавој. Доња хаљина је плава а горња црвена, обе проткане и украшене златом. Златна боја означава бесмртност, црвена - славу и господство, а плава - небеса. Што значи: обучена у бесмртну славу на небесима - она, негдашња страдалница и слушкиња Господња на земљи''), а зелена ми баш одмара очи. А и брезе (ако сам погодио врсту дрвета) некако су ми необично лепе као дрвеће [emoji4] Иначе, поново се навраћам да погледам слику.. ма јок, не ''боду'' очи сигурно. Bas lijepo opisano.Nisam znala za tu simboliku boja.Drago mi je da ti se svidja slika,mnogo mi znaci pohvala jer skoro i da nema narudzbi [emoji4] .Da si blize poklonila bih ti jednu [emoji4]Послато са SM-J510FN користећи Pouke.org мобилну апликацију Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 20 часа, Djuricka рече Bas lijepo opisano.Nisam znala za tu simboliku boja.Drago mi je da ti se svidja slika,mnogo mi znaci pohvala jer skoro i da nema narudzbi .Da si blize poklonila bih ti jednu Послато са SM-J510FN користећи Pouke.org мобилну апликацију Твоја жеља је за мене већ учињено дело даривања ХВала ти од срца! Ти свакако умножаваш свој таленат пред Богом, тако да не брини за људе. Djuricka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 21, 2017 Пријави Подели Написано Август 21, 2017 Agnes Herczeg Herczeg studied textile conservation at the Hungarian University of Fine Arts, and perfected several methods of embroidery and lace-making that empowers her to push the boundaries of those crafts in each and every piece she makes. https://www.pinterest.co.uk/luisa_lima_psy/herczeg-ágnes~/?lp=true Iulianus, AnaLaz and Rašo је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 AnaLaz, RYLAH and Iulianus је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 15, 2018 Пријави Подели Написано Март 15, 2018 Spectacular sculptures made from scrap made by John Lopez. He currently resides at his ranch located in South Dakota, United States and that is where creativity and ingenuity to achieve shape each of his works John Lopez, a native of Lemmon, created the statue primarily using scrap iron donated by local friends and neighbors. The portrait of Ed Lemmon is cast in bronze making this monument a Hybrid Metal Sculpture. Eastman’s Corner Farm Market near Kensington, New Hampshire—Black Hawk’s permanent home—can thank several of my scrap suppliers for the unique parts on this sculpture. The plentiful, charred plow discs and the brass bell hanging from the tail were recovered from the ashes of collector George Burns’ charred outbuildings, and dozens of pieces came from Kenney Tomac’s stash. I used these real farming elements to represent the story of agriculture in mini-landscapes on the horse, including a section of rolling hills along the back; the broad prairie horizon on one side of the neck; and an abstract representation of the essential Missouri River, which divides South Dakota’s farm lands in half. “These many hidden elements are tucked throughout the piece; I even included the small model I used to perfect the proportions, welding it into Iron Star’s chest. The collection of materials in this life-sized horse created an obvious stir in Hill City, South Dakota, after the local arts council purchased the sculpture for the town. Passersby still stop to identify the farm and ranch implements that, from a distance, give the impression of a beautifully conformed horse. The impression is so strong that cowboys who drive by pulling horse trailers have reported that their horses actually whinny when they pass Iron Star!” https://www.artpeoplegallery.com/john-lopez-sculptor/ Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 2, 2020 Пријави Подели Написано Април 2, 2020 ''Zločin i kazna, nasip'', Viktor Semenovič Viljner, 1971. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 30, 2020 Пријави Подели Написано Мај 30, 2020 42 скулптуре Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 8, 2021 Пријави Подели Написано Април 8, 2021 Objects and Figures Trapped Within Carved Wood Sculptures by Tung Ming-Chin WWW.THISISCOLOSSAL.COM Sculptor Tung Ming-Chin carves wood into figurative shapes that seem to press against the surface of the finished work... illuminated and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука