Џуманџи Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Нису. Ако не желе социјалну интеракцију, ил им те ствари нису битне, могу да изгледају како год хоће. Ако хоће да се крећу у неком одређеном друштву, онда раде ствари које им купују улазницу у то друштво. Негде је то цео дан у козметичком салону, другде је прочитана књига. Негде је изглед најбитнија ставка, другде је довољно да буде пристојна. Исто ко и мушкарци. Не контам баш оволику кукњаву, посебно не овако гадне перформансе (ил како се већ ово зове). Док је трајала борба за једнакост, све је имало смисла, ал ово је чисто просер.вање ради привлачења пажње. Јесу условљене. Не би ти ни пас помогао, нити ти се човек обратио кад ниси дотерана. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Јесу условљене. Не би ти ни пас помогао, нити ти се човек обратио кад ниси дотерана. Neka si ti ovjerila to Pazi, zvuči surovo, donekle i tačno, ali...definitivno može biti mač sa dvije oštrice. JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Не знам шта подразумеваш под "ов(ј)ерити", ал' мач са 2 оштрице јесте. И тако човек упадне у осуђивање, онда се мири са светом и опет тако јово-наново; а нико никакве (духовне) користи нема. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Duplirani post - ovjerila (šala)Nisam mislila pod ovim što ti navodiš na mač sa dvije oštrice, ukoliko sam te dobro razumjela. Istina, lijepa žena neka vrata lakše otvara, ali postoje momenti kada osjeti svoju fizičku ljepotu kao teret. Danas se uspijeh i ljepota ne opraštaju ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Danas se uspijeh i ljepota ne opraštaju :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Duplirani post - ovjerila (šala) Nisam mislila pod ovim što ti navodiš na mač sa dvije oštrice, ukoliko sam te dobro razumjela. Istina, lijepa žena neka vrata lakše otvara, ali postoje momenti kada osjeti svoju fizičku ljepotu kao teret. Danas se uspijeh i ljepota ne opraštaju Ахаааа, не знам зашто се дешава, а не могу да бришем дупли пост, па и не обраћам пажњу.Слабо те пратим, лоша ми концентрација. Лепота нема везе са дотераношћу (о којој сам говорила), па се искључујем *-* Ayla је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука