Ayla Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 @, Interesantno je to što si rekla, i slažem se sa tobom, mada...pitam se koliko smo ovdje iskreni. Potenciramo unutrašnju ljepotu...pozivamo se na skromnost, nesavršenost... Gledam sada tvoj avatar...pitam se šta si akcentovala na njemu? Vidim brojanicu...povezujem je sa vjerom, nadom, molitvom i potrebom za duhovnim ispunjenjem. Onda pogled ide na lice lijepe žene...njene senzualne usne koje su vrlo efektne i mogu reći u fokusu. Zašto taj avatar? Šta te je privuklo? Ne pitam drsko, niti provociram, samo me interesuje, kad već potenciramo unutrašnju ljepotu, zašto ipak sebe ističemo onom fizičkom, a opet smo spremni da negiramo sebe...postiđeni zbog potrebe da budemo lijepi i oku mili? Данче*, Sanja Т. and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 @, Interesntno je to što si rekla, i slažem se sa tobom, mada...pitam se koliko smo ovdje iskreni. Potenciramo unutrašnju ljepotu...pozivamo se na skromnost, nesavršenost... Gledam sada tvoj avatar...pitam se šta si akcentovala na njemu? Vidim brojanicu...povezujem je sa vjerom, nadom, molitvom i potrebom za duhovnim ispunjenjem. Onda pogled ide na lice lijepe žene...njene senzualne usne koje su vrlo efektne i mogu reći u fokusu. Zašto taj avatar? Šta te je privuklo? Ne pitam drsko, niti provociram, samao me interesuje, kad već potenciramo unutrašnju ljepotu, zašto ipak sebe ističemo onom fizičkom, a opet smo spremni da negiramo sebe...postiđeni zbog potrebe da budemo lijepi i oku mili? Не уопште не сматрам да си дрска нити да ме провоцираш,ја то зовем искреност и ценим то. Тај аватар зато што ми се допао,сад слика се ту баш не види цела на бројаници је јако леп Крст а лице жене где се виде њене усне је нагнута на бројаници и Крсту који ме тренутно асоцира на мој крст који носим,а да будем искрена на те "сензуалне усне" нисам ни обратила пажњу. Ја за своје 35 године и мајка 8 годишњом девојчицом сам задовољна својим изгледом и шта сам све прошла,захвална сам Богу што сам здрава и читава..Надам се да сам била јасна! Ayla and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Хе, хе, хе.... А све до једне имају издепилиране науснице (да не кажем горњу усну). Самим тим ово постаје бизарност, а не пропагирање натурализма Зато ја не дирам ни науснице,ни обрве...да не будем лицемер ; ))) Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Не уопште не сматрам да си дрска нити да ме провоцираш,ја то зовем искреност и ценим то. Тај аватар зато што ми се допао,сад слика се ту баш не види цела на бројаници је јако леп Крст а лице жене где се виде њене усне је нагнута на бројаници и Крсту који ме тренутно асоцира на мој крст који носим,а да будем искрена на те "сензуалне усне" нисам ни обратила пажњу. Ја за своје 35 године и мајка 8 годишњом девојчицом сам задовољна својим изгледом и шта сам све прошла,захвална сам Богу што сам здрава и читава..Надам се да сам била јасна! Hvala na odgovoru, Danče...jasna si. Hvala što moje pitanje nisi doživjela kao napad jer i nije. Našla sam za shodno tebe da pitam jer osjećam da mogu i da sam, kroz postove koje sam imala prilike da pročitam, uputila osobi koja razmišlja zdravo. Sigrna sam da ćeš se složiti sa mnom da mnogo toga što kažemo bude samo ono što smatramo da treba i što se očekuje od nas, međutim, nesvjesno kažemo mnogo toga o sebi i ko želi pročita i više nego želimo reći. Shvatam poentu priče...postavlja se pitanje šta je žena spremna uraditi i kakvoj patnji izložiti sebe da bi bila lijepa Zaboli me kada vidim ili čujem koliko možemo ići protiv sebe, ali jednako me zaboli i atak na ženstvenost koja nam je data. Ovdje se mogu naći kritike različite težine. Od onih opravdano upućenih do onih apsolutno smiješnih. Na kraju opet pitanje koliko smo svi mi iskreni, a sigurna sam da bi svaka žena, da joj može biti, bila najsretnija kad bi uz unutrašnju ljepotu imala savršeno lice i tijelo...eh, kad bi još bile i iskrene Данче*, Gordana . and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Za sve forumaše i forumašice Срђан Шијакињић and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 neko je spomenuo ovo Pirsing na nosu, isčupane obrve, šminka, Balayage pramenovi...neeee, ni ona nije iskrena. Samo je žrtva kampanje. Јанко је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Зато ја не дирам ни науснице,ни обрве...да не будем лицемер ; ))) Hhehe.... Ponekad je tako i bolje,bar dok ne nabaviš luksuznu kozmetiku... ..ili dok se dobro ne informišeš o uslugama koje ti se nude .. Moj primer.....pre nekoliko godina odlazim na tertman ,a oni meni topli vosak preko popucalih kapilara...Ja kuliram,čitam novine... I zamalo da me upropaste u mom neznanju i einformisanju ,sva sreća pa je neko imao više pameti od mene, da kaže,"To ne dolazi u obzir.Znate li kakve biste posledice izazvali....." A ako neko hoće sam da se depilira,ruke,noge,nausnice,... može da uništi kožu lošim kremama,ili voskom koji ne može lepo da se stegne,pa tako da ne može ni da se skine...i to je stvarno užasno ...plače vam se od muke.Proklinjete dan kada ste poželeli da imate glatke ruke. Zato ja samtram da je depilacija ozbiljna stvar koja nije za šalu. Isti je slučaj i sa stomatolozima...možete da odete sa namerom da imate nejlepše zube ikada,a da vas oni upropaste i da završite na maksiofacijalnoj. Zato sve što se tiče zdravlja,fizičkog integriteta... ...mora da bude provereno. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 60' ih godina bili su u modi mini suknje i rutave noge zena. Moda je glupost. Sanja Т. and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Hvala na odgovoru, Danče...jasna si. Hvala što moje pitanje nisi doživjela kao napad jer i nije. Našla sam za shodno tebe da pitam jer osjećam da mogu i da sam, kroz postove koje sam imala prilike da pročitam, uputila osobi koja razmišlja zdravo. Sigrna sam da ćeš se složiti sa mnom da mnogo toga što kažemo bude samo ono što smatramo da treba i što se očekuje od nas, međutim, nesvjesno kažemo mnogo toga o sebi i ko želi pročita i više nego želimo reći. Shvatam poentu priče...postavlja se pitanje šta je žena spremna uraditi i kakvoj patnji izložiti sebe da bi bila lijepa Zaboli me kada vidim ili čujem koliko možemo ići protiv sebe, ali jednako me zaboli i atak na ženstvenost koja nam je data. Ovdje se mogu naći kritike različite težine. Od onih opravdano upućenih do onih apsolutno smiješnih. Na kraju opet pitanje koliko smo svi mi iskreni, a sigurna sam da bi svaka žena, da joj može biti, bila najsretnija kad bi uz unutrašnju ljepotu imala savršeno lice i tijelo...eh, kad bi još bile i iskrene Слажем се са тобом,али савршеност не постоји и то треба прихватити,чак и оне који се труде да буду савршени унаказе себе,ретко се може наћи да уз савршено лице иде и савршено тело,увек нешто мањка или вишка,ја сам превазишла клиначко-пубертетски период када ми је стало много више за спољашни изглед него за оно унутар мене,душу моју..Јер треба и њу неговати,а када се говори о унутрашњој лепоти ја лично не сматрам да жена треба да престане да буде женствена,сређена,негована,педантна... итд. Јер свака жена да би била сретна спољашним и унутрашњим изгледом мора да има неку сатисфакцију,љубав чини чуда,позитивна енергија,смех,комуникација,читање литературу,све то утиче на наш изглед. Јер што пре схватимо да нас је Бог саздао по икони својој бићемо сретнији и задовољнији. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Слажем се са тобом,али савршеност не постоји ... I ja sa tobom, ali nije riječ o savršenosti, već o našim željama... i našoj iskrenosti. Hvala, Danče. Lijepo je razmijeniti mišljenje sa tobom Данче* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 mislim da retko ko u realnom svetu očekuje savršenstvo, ne treba se opterećivati time niti treba ugađati onome ko očekuje, a ne pruža samo, mediji postavljaju neprirodan model lepote, i to je, verujem, strašan pritisak na mlade devojke koje su navikle na taj uticaj od malena, gledajući TV, i nemaju kritičko mišljenje prema svemu tome To je jednostavno neodrživo, ljudima će se valjda smučiti u jednom momentu i to će izaći iz mode. Osim ako ne preraste u globalni mentalitet usled konstantne izloženosti medijima od malena. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Сасвим је дозвољено да се жена, а и мушкарац дотерају и теже да изгледају лепо. Оно што је болесно је бити опседнут изгледом до те мере да изглед постаје наша суштина. А поготово ако је смисао нашег живота да изгледамо савршено...савршено по чијим мерилима? У клипу који сам горе поставила лепо жена објаснила да је тај идеал савршенства који се поставља женама нереалан, накарадан и недостижан. И мушкарци су исто тако жртве те подвале. Још нешто везано за природност. Није ствар у или'или поставци. Сасвим је лепо што је средила обрве, не мора да се депилира испод мишке или ноге итд. Мора да се окупа то је питање хигијене, депилација заправо није. Маље су секундарна сексуална одлика и знак да је достигнута полна зрелост. Хистерично депилирање и гађење на маље је уведено ради суптилне промоције педофилије и померање границе терора младошћу, тако да се већ девојчице у предпубертету могу сматрати легитимном пленом. DankaM, Натан, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 I ja sa tobom, ali nije riječ o savršenosti, već o našim željama... i našoj iskrenosti. Hvala, Danče. Lijepo je razmijeniti mišljenje sa tobom Жеље...Хм..ја тренутно имам једну жељицу и није везана за мене али би ме јако сретном и задовољном и лепом учинило. Такође Ayla! Ayla је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Сасвим је дозвољено да се жена, а и мушкарац дотерају и теже да изгледају лепо. Оно што је болесно је бити опседнут изгледом до те мере да изглед постаје наша суштина. А поготово ако је смисао нашег живота да изгледамо савршено...савршено по чијим мерилима? У клипу који сам горе поставила лепо жена објаснила да је тај идеал савршенства који се поставља женама нереалан, накарадан и недостижан. И мушкарци су исто тако жртве те подвале. Још нешто везано за природност. Није ствар у или'или поставци. Сасвим је лепо што је средила обрве, не мора да се депилира испод мишке или ноге итд. Мора да се окупа то је питање хигијене, депилација заправо није. Маље су секундарна сексуална одлика и знак да је достигнута полна зрелост. Хистерично депилирање и гађење на маље је уведено ради суптилне промоције педофилије и померање границе терора младошћу, тако да се већ девојчице у предпубертету могу сматрати легитимном пленом. Да Гоцо,са овим се потпуно слажем,исто мислим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 samo, mediji postavljaju neprirodan model lepote, i to je, verujem, strašan pritisak na mlade devojke koje su navikle na taj uticaj od malena, gledajući TV, i nemaju kritičko mišljenje prema svemu tome Da, moram se složiti, u medijima se "fura" bukvalno jedan jedini model lepote, i onda je pritisak, a pogotovo na mlade devojke-tinejdžerke koje još nemaju dovoljno izgrađen identitet, ogroman. Postoje različiti modeli ženstvenosti i muževnosti i izuzetno je važno prikazati ih u prihvatajućem svetlu... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука