Jump to content

Monstruozna ženstvenost

Оцени ову тему

Препоручена порука

У својој надреалној фото серији, уметница је имала за циљ да покаже број начина којим су жене условљене да се улепшавају, често користећи физичку штету или бол, да би се наводно биле ”лепе”.

7000922_orig.jpg

9218035_orig.jpg

9516924_orig.jpg

2353057_orig.jpg

275231_orig.jpg

2865216_orig.jpg

7387325_orig.jpg

4590579_orig.jpg

578275_orig.jpg

8091703_orig.jpg

4586377_orig.jpg

930672_orig.jpg

7254300_orig.jpg

http://www.jessicaledwich.com/monstrous-feminine.html

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

aaaauuu brutalno! :(

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Е за ово препадање ћеш да платиш! :)

Moje platežno sredstvo je: pivo :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Као женско, не могу да се чудом начудим, толикој агресивности према женском полу у смислу идеала лепоте.

Подели на овим сајтовима

Јел наслов теме треба да буде "Монструозна" или "Менструална" или баш овако нешто између...Има ми више смисла, гледајући слике да наслов буде "Менструална"... :)

Подели на овим сајтовима

Као женско, не могу да се чудом начудим, толикој агресивности према женском полу у смислу идеала лепоте.

Можда зато што није у питању идеал лепоте већ "идеал" страсти.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Можда зато што није у питању идеал лепоте већ "идеал" страсти.

Tja ko će ga znati?

Odavno sam naučila da volim sebe i znam da starim tako da ne podlažem suludim pritiscima medija.

Imam prijateljicu koja svakodnevno broji bore. Jadna žena.

Подели на овим сајтовима

Mislim da joj je i bio cilj da istakne na koje su sve stvari cure spremne da bi bile lepe... Sad, kome lepe, to je već pitanje.

A s obzirom da sam sad pročitala članak u kom se kaže da je potencijalni razlog smrti ćerke Boba Geldof režim ishrane koji se sastojao samo od sokova od povrća, apsolutno mi je jasna poruka fotografija. I to je Pičiz htela da skine kilograme koje je dobila u trudnoći...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

A s obzirom da sam sad pročitala članak u kom se kaže da je potencijalni razlog smrti ćerke Boba Geldof režim ishrane koji se sastojao samo od sokova od povrća, apsolutno mi je jasna poruka fotografija. I to je Pičiz htela da skine kilograme koje je dobila u trudnoći...

Tužno :(

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...