Jump to content

Филм „Ноје“ – аномија хришћанства – Николај Шипков

Оцени ову тему

Препоручена порука

mislim da niko ne kapira sustinu ovog filma... takodje mislim da je potrebno pogledati ostale filmove Aronovskog da bi se doneo konacni zakljucak. 

Ja sam ga odgledao i meni se dopao (kao fikcija podvlacim) jer Aronovski nastavlja u jednom svom stilu, pomalo brutalnom i teskom skrecuci paznju na ljudsko postojanje i na moc ljudskog uma...

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

mislim da niko ne kapira sustinu ovog filma... takodje mislim da je potrebno pogledati ostale filmove Aronovskog da bi se doneo konacni zakljucak. 

Ja sam ga odgledao i meni se dopao (kao fikcija podvlacim) jer Aronovski nastavlja u jednom svom stilu, pomalo brutalnom i teskom skrecuci paznju na ljudsko postojanje i na moc ljudskog uma...

Наброј ми барем још 2 позната филма тог Ароновског

Подели на овим сајтовима

Crni Labud, Fontana, Rekvijem za snove, Rvac... Recimo da su Crni Labud i Rekvijem za snove poznatiji, Fontana tu i tamo (moj omiljeni), a Rvac i ne bas, ima ih on jos..

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Film "Pi" je takodje rezisirao Aronofski,samo ga je jako tesko naci na netu...

hteo sam i njega da napomenem, ali bas malo ljudi zna za taj film. I on je bas brutalan. 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
У очи упада једна чињеница – овај и овакав филм су о Ноју снимили његови – потомци… Свима нама он је пра, пра, пра, пра… отац.

37808562.jpg

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
3 minutes ago, grigorije22 рече

Da li je Noje bio istorijska ili mitska licnost?

Da li si se napio ti na "Arsenalu"? 

Ako nisi, ili nisi dovoljno popio ili patrijarh nije istorijska ličnost...

Ako jesi, popio si previše i Noje je povijesna ličnost

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...