Данче* Написано Септембар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2015 Спремање зимнице, ајвар.. Снежана, Плутон, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Креденац су имали наше баке и деке на селу. Kaludjerovic Sreten, obi-wan, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 https://www.facebook.com/RepublicMacedonia/photos/pb.107480662613247.-2207520000.1443098328./1145049862189650/?type=3&theater https://www.facebook.com/RepublicMacedonia/photos/pb.107480662613247.-2207520000.1443098328./1145049632189673/?type=3&theater Берба грожђа.. Плутон, Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Креденац су имали наше баке и деке на селу. Znaci, potpuno isti kredenac kao u selu moje zenice, kod njenih roditelja u kuci... Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Znaci, potpuno isti kredenac kao u selu moje zenice, kod njenih roditelja u kuci... ma priznaj da si ga ti slikao.... obi-wan and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE_%D0%A1%D0%B5%D0%BB%D0%BE_%28%D0%A1%D1%83%D1%80%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%29 Sanja Т., Данче* and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Krava Dunavka otelila PETORKE! Milisav Nešković (76) iz Brusnice kod Gornjeg Milanovca danas se oseća kao pravi domaćin. Njegova krava Dunavka dobila je pet teladi. Nešković je za agenciju Beta danas izjavio da je video da krava ima nagon za teljenje i odmah je pozvao veterinara i za petnaestak minuta na svet je stiglo petoro teladi, dvoje muškog i troje ženskog pola. – Imam ukupno tri krave i od Đurđevdana (6. maja) do danas dobio sam devetoro teladi, jer su se prethodno dve obliznile. Čitav život se bavim stočarstvom i posebno gajim viskomlečne krave – rekao je Nešković. Pošto je reč prevremenom teljenju, preduzete su posebne mere nege i ishrane na četiri sata, a dvoje teladi je već danas ustalo i tražilo da sisa, dok njihova majka još ne može da ustane. Najstariji veterinar u Gornjem Milanovcu Rade Jevremović koji taj posao radi 47 godina, za agenciju Beta rekao je da se u svojoj praksi i na studijama veterine nije sreo sa takvim slučajem. – Najvažnije je da se telad sada pravilno neguju i da im u staji bude odgovarajuća temparetura, a za ovo će se zainteresovati i nauka – rekao je Jevremović. Nešković, koji živi sa suprugom koja ima 76 godina i kćerkom, ističe da će se preseliti u staju, dok telad ne ojačaju. Čestitamo i mi Milisavu, i želimo da mu krava još dugo ovako rađa! http://www.telegraf.rs/vesti/1845940-ona-je-fenomen-na-koji-se-ponosi-celo-selo-krava-ruza-otelila-petorke-foto Dexi, Sanja Т., obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 8086.gif Пошто је моје село далеко, далеко, ево Дани ја свратих на твоју страницу, и могу ти рећи већ се носталгија стишала. Знам да је сваког госта три дана доста, тако обећавам нећу три дана већ три странице да попуним. Питам се питам како ову страницу раније не открих.Кад год ме ухватим носталгија, направићу бег овде да је мало ублажим. Добродошлица ти не може бити боља. Лепи су вам они креденци зелени и моја бака исти онакав има. Сваки викенд на селу код баке, и добар део школског распуста, најлепши део мог живота. Село лепо прелепо, четинари,брда нетакнута природа, 3 км ваздушне линије од манастира Милешеве, па можете онда замислити ту лепоту, Некада се осећа мирис тамјана када, каде доле у Милешеви./шалим се наравно али мислима осетите мирисе./ Невероватно нешто да носталгију осећам за селом, које је од мог родног града далеко 20 км., а не за местом где сам рођена.Зграда ко зграда, град ко град. улице ко улице, и шта ту имаш да осећаш носталгију али већ за селом, можда више за предивном природом која ме подсећа на пределе из романа Хајди, и када сам читала Хајди замишљала сам уместо Швајцарског села, моје село.Ето толико да не гњавим превише, видимо се следећи викенд. Kaludjerovic Sreten, Данче*, Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Arsenija, Плутон, Suncokret54 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Kaludjerovic Sreten, Arsenija and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 @, добродошла и осећај се као код своје куће..и да, слободно нас почасти дивним фотографијама да уживамо и присећамо се као да смо она мала деца, која је одлазила код баке и деке на селу.. 8086.gif Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Биљана 1234, Плутон and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Плутон, Биљана 1234 and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Плутон, Иван ♪♫ and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Биљана 1234, Плутон and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука