Jump to content

На селу :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Divne su ti slike Milena, rado bih ti se i ja pridruzila u branju ovih sljiva :)

E hvala, izvoli na leto :) Opet me cekaju i sljive i malinice :D

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Pozeska dobar rod dala :)  jel ima kupinice? 

Imamo i kupine :D Cacanska bestrna  uglavnom :) mnooogo je lakse brati kupine nego maline :D

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Vojin Ćetković: Sloboda i ja odlazimo sa decom na selo

cetkovic_620x0.jpg

Sloboda i Vojin Ćetković

Sloboda i Vojin Ćetković sagradili su montažnu kuću u Čortanovcima, u selu koje pripada opštini Inđija, kako bi petogodišnjim bliznakinjama Veri i Mili obezbedili odrastanje u zdravom okruženju.

Poznati glumački par, koji s ćerkicama živi u stanu pored Kombank arene na Novom Beogradu, još pre dve i po godine odlučio je da se skući van Beograda, kad su u vojvođanskom krajoliku s predivnim pogledom na Dunav kupili plac.

- Moj drug ima vikendicu u Čortanovcima i često sam dolazio kod njega. Dovodio sam i decu, pa sam tako uz njega i sam došao na ideju da ovde sagradim kuću. To je oduvek bio moj san, ali najviše sam to uradio zbog naših ćerki. Prvenstveno zbog zdravijeg vazduha, a onda i zato što u Beogradu nemaju dvorište. Hoću da na selu provode svoje detinjstvo - rekao je Ćetković u jednoj emisiji i naglasio:

- Najvažnija mi je sreća moje dece, a i za nas odrasle može da se organizuje pravo uživanje. Oko kuće ima mesta za roštiljanje, neki kotlić ili sač, a ja volim da kuvam. Uz to sam i ribolovac, a Dunav mi je blizu - zaključuje glumac.

S obzirom na to da je Vojin veoma posvećen očuvanju životne sredine, pažljivo je birao materijale za gradnju, pa je koristio ekološke blokove.

- O gradnji sam se posavetovao sa stručnjacima na Sajmu građevinarstva, gde sam, osim logistike, dobio i preporuku za jednu firmu preko koje sam sve završio. Nisam morao da uzimam odmor kako bih prisustvovao gradnji, niti da mešam malter, doduše za ovo i nema mnogo maltera, ali sve su to veoma brzo završili pravi majstori za gradnju - pohvalio se Ćetković, kom je ostalo da zajedno sa suprugom opremi njihov novi dom.

http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:535806-Vojin-Cetkovic-Sloboda-i-ja-odlazimo-sa-decom-na-selo

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Na selu.. moje neke.. nisu bas umetnicke..

10888385_859131964153117_823697840292836

10885297_839683006098013_510425762798892

10933973_854832941249686_240215722241521

63744_817372424995738_150488934069423461

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

sestro.jpg

Imam te plugove.... ali to je odavno bataljeno.. :) sada stoje i skupljaju rdju.. verovatno cu ih srediti i staviti negde u sred bste :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...