Jump to content

Поставите питање дрвцету

Препоручена порука

О, дрвце брате, да ли те мрави голицају и да ли ти бубе миле по живцима ?

А када заљубљени шапућу испод твоје крошње да ли затвараш уши и где гледаш кад се љубе?

Да ли си учлањен у синдикат дрваца шумских газдинстава и националних паркова?

Да ли, можда, пушиш (сачувај Боже +) или си политички активан( сачувај Боже и саклони + ) ?

Да ли би волео да се исповедиш ?

Имаш ли породично стабло и како си позициониран у '' СРБИЈАШУМЕ''?

8086.gif

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Drvce 

da li popovi spavaju u crnim pidžamama ?  :.mislise.

https://www.pouke.org/forum/topic/33576-opčinjavajuća-mantija/#entry1087430

Da sam pop, imao bih predivnu crnu spavacicu, stalno bih je krpio i ona bi mi bila omiljen odevni komad.

О, дрвце брате, да ли те мрави голицају и да ли ти бубе миле по живцима ?

А када заљубљени шапућу испод твоје крошње да ли затвараш уши и где гледаш кад се љубе?

Да ли си учлањен у синдикат дрваца шумских газдинстава и националних паркова?

Да ли, можда, пушиш (сачувај Боже +) или си политички активан( сачувај Боже и саклони + ) ?

Да ли би волео да се исповедиш ?

Имаш ли породично стабло и како си позициониран у '' СРБИЈАШУМЕ''?

8086.gif

Da, da.

Dodriujem ih treperavim listovima i skropim ih kapima smole. Oni mi to ne zameraju.

Mislis u sumski sindikat nacionalnih parkova i drvenastog rastinja? Nekako imam utisak da je sve to u nekim udbaskim pricama i nezainteresovan sam za to.

Pusiono i politicki sam neaktivan.

Jes, pa da me opet uhapse.

Prakticno sve bitnije dzungle, prasume i selvasi su u porodicnom vlasnistvu. Srbijasume je pravno telo kojim zavrsavamo poslove.

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ko ne skače taj je drvce, ko ne skače taj je drvce,...

a?

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=29&nav_id=842110

a?

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Koja ti je omiljena humoristička emisija, serija ili film?

Obicno ne jurim humoristicke forme, ali volim Pajtonovce, Saut Park, pa Kevina Smita (Clerks 1, 2...)

Подели на овим сајтовима

Drvce,kad bi čuo strašnu vest da se sprema seča tvog stabla zato što ono stoji na sred nečijeg puta i ljudima sveta u ostvarivanju ciljeva....tebe su obavestili o tome neki divni ljudi koji brinu,ali ne mogu da ti pomognu jer su nemoćni...ti čekaš da smrt dodje po tebe...još si živ,ali znaš da ti nije mnogo ostalo,koju poruku bi ostavio čovečanstvu ?

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

Нешто те гледам, ...

Е, дрвце, јеси ли прележао мале богиње и заушке ?

:kupanje:

Necu ti kazem, vidim da mi nesto spremas.

Drvce,kad bi čuo strašnu vest da se sprema seča tvog stabla zato što ono stoji na sred nečijeg puta i ljudima sveta u ostvarivanju ciljeva....tebe su obavestili o tome neki divni ljudi koji brinu,ali ne mogu da ti pomognu jer su nemoćni...ti čekaš da smrt dodje po tebe...još si živ,ali znaš da ti nije mnogo ostalo,koju poruku bi ostavio čovečanstvu ?

John J. Rambo: You're not changing anything.

Burnett: Well, it's thinking like that that keeps the world the way it is.

John J. Rambo: [walking away] Fuck the world.

A, ovim divnim ljudima sto su me obavestili rekao bih da zasilje pero i da pisu moje reci i da ih se drze i nikada ne odstupe od njih jer sam ja u pravu i posisao sam mudrost sveta i da im je bolje da slusaju mene i da misle mojom glavom.

Подели на овим сајтовима

To je zato sto si u pubertetu. :bendoff:

drvce, kad ces da porastes ? stretcher                                                                                                :hihihihi:

Strpljen - spasen! Kud zuris?

da li znaš šta znači  glagol  OVAPLOTITI     ili  pridev  OVAPLOĆEN  ?

Znam sta znaci, ali ne znam etimologiju reci plot i da li je u vezi sa ogradom za koju se drze poslovicni pijanci. Znas li ti stogod vise?

http://www.forvo.com/word/%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9/

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...