Jump to content

Поставите питање дрвцету

Препоручена порука

А по вокацији ? :choir:

:774236lrsdhmiw4r:Јер, Огло је и мој друг:  

Moram prvo pokoriti crva!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Drvce - koga smatraš drvetom? I pošto si već drvce, je l' te, planiraš li da se transformišeš u drvo ili ti se više sviđa da ostaneš drvce? :D

I ceniš li više drvca ili drveće?

I zašto ako nije tajna? :)))

• Волим 1

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

@drvce, ljuti li te ko?

Redovno!

Ne gledaj ga takoooo ... ... i ne smućuuj višee ;)... :oke:

drvce, imaš li ti hlad,  onako aproksimativno,  ... ? 8086.gif

Onu nenarocitu vrstu hlada koju jos zovu i senkom.

Drvce - koga smatraš drvetom? I pošto si već drvce, je l' te, planiraš li da se transformišeš u drvo ili ti se više sviđa da ostaneš drvce? :D

I ceniš li više drvca ili drveće?

I zašto ako nije tajna? :)))

https://www.pouke.org/forum/topic/20585-haarp-masoni-i-satanisti-udarili-na-nebeski-narod/page-21#entry703055

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ал би заливо корење вечерас? Дошо сам у главни град да уваљам неку грађу, па ако си авејлабл, можемо на коју лимунаду? Имам пара, тако да можемо да се дружимо, ко што си ми нагласио прошли пут. Постављам ти питање пред свима, у нади да се нећеш усудити да ме поново одбијеш јер нисам довољно популаран! Јави ми се на онај број што сам ти послао до сад педес пута, у нади да ниси видео првих четрездевет порука.

П.С. Понављам да плаћам све, нећу више онолико да се дерем кад причам и нећу више никад да питам конобарицу да ли јој је тата терориста или да ли је пала са неба (мада и даље мислим да би ми то прошло да јој није дечко био за шанком, успоставио се тај неки флоу између нас).

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ало, дрвце, што се сада правиш, кад се код тебе ни незна кад спаваш, а кад не спаваш, а ?

Како само дозвољаваш, у јесен, да ти опадне лишће и останеш онако ... пред јавноШЋОМ ? :)))

Је ли, дрвце, а јел' свраћао код тебе онај тарзан да се мајмунише по дрвцету ? :ih5loz:   

Еј, дрвце,  'ел сам ти рек'о да те поздравила Ружа Калемљена ? facenew22222222

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Drvce,da li si bio u Drvengradu ?

C.

Drvce,ovo je poklon samo za tebe.

Od Arsenije Drvcetu,za uspomenu i dugo sećanje.

A sad -> Otvori.....   :)

Hvala.

Дрвце, како си уопште дозволио песму ”Ој, јаворе, јаворе, ти си дрво најбоље”?

makijaveli.jpg

O SVIREPOSTIMA I BLAGOSTI, DA LI JE BOLJE DA VLADARA VOLE ILI DA GA SE PLAŠE

Pustam da vide koliko sam tolerantan i pun razumevanja. Medjutim niko se nece iznenaditi kad ga jedno jutro zateknu na gomilici pepela. Onda ce se vise obazirati na to sta pisu i pevaju.

Ал би заливо корење вечерас? Дошо сам у главни град да уваљам неку грађу, па ако си авејлабл, можемо на коју лимунаду? Имам пара, тако да можемо да се дружимо, ко што си ми нагласио прошли пут. Постављам ти питање пред свима, у нади да се нећеш усудити да ме поново одбијеш јер нисам довољно популаран! Јави ми се на онај број што сам ти послао до сад педес пута, у нади да ниси видео првих четрездевет порука.

П.С. Понављам да плаћам све, нећу више онолико да се дерем кад причам и нећу више никад да питам конобарицу да ли јој је тата терориста или да ли је пала са неба (мада и даље мислим да би ми то прошло да јој није дечко био за шанком, успоставио се тај неки флоу између нас).

Kako ne bih zalivao?! Bas neki milijarderi navalili danas da me zapitkuju za neke savete, pa moram na golf! Ali cucemo se, nemoj da brines nista, to ti je dogovoreno vec, je l znas!

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...