Manolis Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Zašto u Srbiji ne postoji jedan "Hrišćanski" TV kanal sa nacionalnom frekvencijom? Naravno pošto smo u Srbiji mislim na pravoslavni TV kanal. Recimo, ja na mom satelitskom reciveru imam 6 katoličkih kanala iz Nemačke a verovatno da ih ima mnogo više. Kanali su vrlo kvalitetni, od prenosa uživo misa (liturgija) do raznih emisija i filmova koji se tiču Hrišćanstva. Da li je moguće da niko ne razmišlja o tome? Ipak živimo u doba TV-a i interneta. Mislim da bi bilo dosta koristi od toga. DraganaBGD, Драган Јашић, Жедни and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Одлично питање. Мислим да би нам много значило и било душекорисно. Предпостављам да су финансије први проблем али верујем да се то може решити. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Па вероватно не постоји заинтересованост оних који би требали да га покрену... Никола Поповић and Walter је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Kao i sve drugo .. ne daju nam ljuti protivnici na$i .. a i mi smo iznad tih nivoa .. ''$etamo devetim nebom" A imamo vladiku kao " $efa" u RRA .. ma mi smo .. face .. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Добра ти идеја.То би требало да нам заврши Епископ јегарски Порфирије. Не знам зашто није до сада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2014 A imamo vladiku kao " $efa" u RRA Potpuno sam zaboravio da je vladika u RRA. Stvarno čudno :.mislise. N.Petrovic and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Па вероватно не постоји заинтересованост оних који би требали да га покрену... Ali zašto je to tako? Nije valjda ona stara floskola u pitanju: "Nama to ne treba, mi ne misionarimo, mi smo pravoslavci" itd... Nemojte me pogršno shvatiti ali takvi programi su zaista gledani, ja ih često gledam i vrlo, ponavljam, VRLO su dobri. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ако се не варам , постојала је једна таква локална телевизија а то је Логос из Трстеника . Мислим да сада више не ради. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 U Beogradu emiteri plaćaju 150.000, a za nacionalnu frekvenciju čak 900.000 evra. Izvor: http://www.danas.rs/danasrs/hronika/visoke_cene_frekvencija_i_mala_zastupljenost_manjina.3.html?news_id=124392 A, ovamo molio pop kintu za forum stalno... Mesto da je uzeo odma jednu frekvencu... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Ali zašto je to tako? Nije valjda ona stara floskola u pitanju: "Nama to ne treba, mi ne misionarimo, mi smo pravoslavci" itd... Nemojte me pogršno shvatiti ali takvi programi su zaista gledani, ja ih često gledam i vrlo, ponavljam, VRLO su dobri. Када би се неко из Цркве ''дрзнуо'' да тако нешто предложи, завршио би као бивша министарка просвете Љиљана Чолић, која је хтела да заведе ред по школама, али џаба. Зато сви ћуте и шушкају. DraganaBGD је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Izvor: http://www.danas.rs/danasrs/hronika/visoke_cene_frekvencija_i_mala_zastupljenost_manjina.3.html?news_id=124392 Daj neki svežiji izvor, ovaj iz 2007. godine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 To je dobra ideja,ali za to bi trebalo puno kreativnosti da bi se privukla paznja.Pored para,naravno. Bilo bi dobro kada bi se radile emisije (kao Agape npr),onda crtaci za decu,dokumentarci...I da to sve ne bude usko strucno.Vec da se kombinuju i razne druge sfere u koje vera zalazi i koje cine nasu svakodnevnicu. To bi sigurno bio veoma zahtevan ali i epohalan projekat. Na kraju da kazem,postavlja se i jedno pitanje,mozda i najbitnije u celoj prici: Da li bi imali ljude da odgovore takvom izazovu,u ime nase crkve.Mislim da bi za tako nesto crkva prvo morala doooobro da se usaglasi "izmedju sebe"... Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Па помињете црквеног великодостојника на челу државног регулаторног тела, неке локалне телевизије које су постојале... Све је то лепо... Управо у том контексту сам то и поменуо, тј. да нема интересовања... Нема интересовања бојим се у самој Цркви, која би ако не покренула и основала, али оно, била потребна да дадне логистичку и материјалну подршку... Натан је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 31, 2014 Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Добра ти идеја.То би требало да нам заврши Епископ јегарски Порфирије. Не знам зашто није до сада. Можда зато што је он тамо државни службеник (који је случајно и епископ), а не службеник СПЦ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2014 Можда зато што је он тамо државни службеник (који је случајно и епископ), а не службеник СПЦ? Slažem se, ali onda lepo da uzme kravatu i odelo da ljudi ne dolaze u zabludu da je predstavnik SPC u RRA. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука