Jump to content

Вучић: Гарантујем да ће се на половини мандата живети боље

Оцени ову тему

Препоручена порука

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Гаранција обично садржи и онај део "ако не онда..."

... cu ponovo da se kandidujem ... nista me ne kosta ....

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pobednik Bitke kod Feketića i idejni tvorac osmog svetskog čuda, Beograda-na-vodi, je čovek od reči i integriteta! Zato snažno podržimo njegove vizionarske planove kojima će, žrtvujući nemilice sebe i svoje saradnike, od Srbije napraviti modernu i moćnu evropsku državu!

Подели на овим сајтовима

Kako mi je Aca obecao, ja sam opusteniji, drago mi je da sam glasao za njega ja u naseg Acu imam apsolutno poverenje. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pobednik Bitke kod Feketića i idejni tvorac osmog svetskog čuda, Beograda-na-vodi, je čovek od reči i integriteta! Zato snažno podržimo njegove vizionarske planove kojima će, žrtvujući nemilice sebe i svoje saradnike, od Srbije napraviti modernu i moćnu evropsku državu!

Uuuu tebra ovo si odlicno sastavio ... Trebalo bi te za PR-a ...

Подели на овим сајтовима

Samo se vi zezajte, ali bespoštedna dinamika kojom gospodin Vučić pristupa rešavanju problema konkuren...ups, korupcije, dovoljno govori o intenzitetu njegove posvećenosti reformama i samim tim daje sasvim novu dimenziju i značaj nastojanjima Srbije da postane lider u regionu, i da se u najskorije vreme pridruži evropskoj porodici naroda!

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Ne znam gde da ubacim ovo, ali mozda pripada i ovde. I pre polovine mandata, neki ce da zive losije zbog promene oporezivanja pausalaca. Za sada su izgleda advokati najvise osteceni. U Beogradu vec tri dana nece da rade, vrseci pritisak da se porezi umanje http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/475085/Beogradski-advokati-i-dalje-strajkuju-i-ocekuju-podrsku-iz-cele-Srbije

Pored advokata, i drugi preduzetnici su dobili povecanje poreza i koliko sam citao po komentarima na netu, mnogi ce morati da zatvaraju radnje.

Подели на овим сајтовима

Pored advokata, i drugi preduzetnici su dobili povecanje poreza i koliko sam citao po komentarima na netu, mnogi ce morati da zatvaraju radnje.

Што је наравно супер за економију и запосленост...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Има ли неки званичан линк ка конкретним променама? Ја још чекам (скоро шест месеци) решење о порезу...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...