Agnostik Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Tako nesto ne bi nikad garantujem jer. 1.) Nikad se ne zna sta ce biti. 2.) Niko ne zna koje ce mere doveti do ozivljenje srpske privrede. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 ja radim na tome da meni bude bolje, molim da me niko ne ometa Neće ti biti bolje ako ne spomeneš premiera koji ti taj rad omogućava. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Tako nesto ne bi nikad garantujem jer. 1.) Nikad se ne zna sta ce biti. 2.) Niko ne zna koje ce mere doveti do ozivljenje srpske privrede. 1) Слажем се. 2) Смањење превеликих и укидање непотребних пореза ( највише на мала и средња предузећа ), смањење папирологије и бирократије ради покретања и затварања посла ( и то драстично смањење је потребно у нашем случају. Србија је при дну листе "гдје је најлакше отворити посао?" ), и још доста тога што подразумиејва уређивање државне управе, регулације тржишта и уопште спровођења дужних радњи ( главни проблем Србије је што доста службеника неће да ради свој посао, а доста њих су страначки запослен вишак ). Треба се нешто и у самим људима промијенити, менталитет, систем вриједности, навике, начин размишљања... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 To se nikako nece desiti ovo sto Vucic prica. Kada je pobedio na izborima ove godine zasto je onda plakao pred novinarima jer je vec shvatio tada da ce da izgubi sledece izbore. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Ne znam sve ovo sa supermenom gde vodi ali me je asociralo na ono: Glup ne prestavlja tako veliki problem jer prave probleme pravi onaj ko je glup i vredan. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука