Megas Doux Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Mogu da kažem samo jedno, ali necu imenovati nikoga. Sa vecinom ..ajde da kazem desno opredeljenih sam u veoma korektnim odnosima, ali zacudilo bi me da u privatnom pisanju nemaju baš stavove identične, javno iskazanim na forumu. To ne mora ništa da znači, ali činjenica je da ljudi olabave kada je doslednost u pitanju. Dok se druga strana grčevito drži suštine, a to je...što više levo... Ненад Р. and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Si pročitao i dalje? Ма јок , то се теби само чини . Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Mogu da kažem samo jedno, ali necu imenovati nikoga. Sa vecinom ..ajde da kazem desno opredeljenih sam u veoma korektnim odnosima, ali zacudilo bi me da u privatnom pisanju nemaju baš stavove identične, javno iskazanim na forumu. To ne mora ništa da znači, ali činjenica je da ljudi olabave kada je doslednost u pitanju. Dok se druga strana grčevito drži suštine, a to je...što više levo... То сам и ја запазио . Volim_Sina_Bozjeg and Megas Doux је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 гласам за обија Данче* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 ja mislim da je Moci najdosledniji Драгана Милошевић, w.a.mozart, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Ја гласам за Бићка. Од како је дошао на форум не престаје да буде доследан у бановању... Volim_Sina_Bozjeg, Драгана Милошевић, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Ја гласам за Бићка. Од како је дошао на форум не престаје да буде доследан у бановању... haha eo juče čini mi se iznervirao se na temi spot DS koji nikad nije vidjen(takonešto), iznerviralo ga što obezbedjenje nikako nije moglo da odstrani lika sa govornice i izbaci ga napolje Драгана Милошевић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Ма,Жељко, живи споменик културе . Јанко Моци, Аца ...... Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 dosledan u banovanju, definitivno naš drugar Obi Wan bukvalno seče svetlosnom sabljom sve nepotrebno NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Ја гласам за Милосављевића . Он је баш доследан . Volim_Sina_Bozjeg and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Ма јок , то се теби само чини . Ма прочитао сам ја све добро , изузев наслова теме Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Да се нелажемо, најдоследнији је поп Иван, кад није постигао све што је испланирао повукао се са сопственог форума. Volim_Sina_Bozjeg and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Да се нелажемо, најдоследнији је поп Иван, кад није постигао све што је испланирао повукао се са сопственог форума. Nedostaje taj čovek a ja zbog njega smanjio i cigarete (pripomažem se sa elektronskom cigaretom) Ko se čuje sa njim voleo bi da ga pozdravi u moje ime. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Срам да вас буде, не поменусте ниједно женско име! (доследност, позитивна карактерна особина) Драшко, Megas Doux, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Ма,Жељко, живи споменик културе . Јанко Моци, Аца ...... Ко је Аца? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука