Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Ко је Аца? Aleksandar Milojkov Дуња је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Ко је Аца? Драгана Милошевић, Дуња, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Nas Srbe dosledno kopiraju, al im nesto slabo ide Ненад Р., Драшко, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Što ti dino umeš da me nasmeješ .... još se kezim DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Срам да вас буде, не поменусте ниједно женско име! (доследност, позитивна карактерна особина) Ja kad spomenem žensko ime, to onda može samo da znači, da sam se zaljubio Зосима and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Па ја са мотором да упаднем у ту 3 Д технику . Изем ти ту технику. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука