w.a.mozart Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Jedu mi se jaje i viršla (samo za vreme posta) Anette је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 море марш ти! Драгана Милошевић, Trifke, Пг and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 More ... Crveni Baron, Пг, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Једу ти се јаја и виршле. Једу ти се јаја и виршле. Једу ти се јаја и виршле. Једу ти се јаја и виршле. Ај сад неко нек настави... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Једу ти се јаја и виршле. Једу ти се јаја и виршле. Једу ти се јаја и виршле. Једу ти се јаја и виршле. Ај сад неко нек настави... mislio sam na sabornu prozbu za jaje i viršlu a ne da individualistički to otaljamo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 mislio sam na sabornu prozbu za jaje i viršlu a ne da individualistički to otaljamo Што си ти неки чудан кад ти се једу јаја и виршле...наопако. Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Што си ти неки чудан кад ти се једу јаја и виршле...наопако. Ко ће знати каква је то пропаганда. СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Данче*, Рада., Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Viršle nisu zdrave http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Kakav naslov.! P.S Rascerecice te zurloti zbog prmocije stomakougnistva i slanje subliminalnih bludnih poruka u eshatoloskom kontekstu. Срђан Шијакињић, w.a.mozart, Данче* and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Kakav naslov.! P.S Rascerecice te zurloti zbog prmocije stomakougnistva i slanje subliminalnih bludnih poruka u eshatoloskom kontekstu. Ево одма` примедба... Ради се о стомакоугађању-благоутробиу, како би рек`о онај из Велике Дренове, те о сублиминим порукама Aquilius Cratus and lab_man је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2014 DankaM, Juanito, Срђан Шијакињић and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 RYLAH, Саша од Москве, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 w.a.mozart, Сунчица., Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Једе ми се БУРЕК, пије ми се јогурт ; једе ми се БУРЕК, пије ми се јогурт ; једе ми се БУРЕК, пије ми се јогурт ; једе ми се БУРЕК, пије ми се јогурт ; једе ми се БУРЕК, пије ми се јогурт ; једе ми се БУРЕК, пије ми се јогурт ......... Опростите на спаму - спам ме било http://magazine.danaucime.mk/wp-content/uploads/2013/08/b3cd1f12abd2c3a871e27681c281a7d0_view_l.jpg Ленка*, Данче*, Zero and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука