Flojd Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 Nije bas hip - Hop, al nije losa.... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 Па како те бре није срамота? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 Предпостављам да Милан не мисли на мене. Али желим да кажем да у репу има доста тога негативног, ако је неко приметио нешто што баш и није како треба у песмама које сам ја качио, извињавам се није ми намера да саблажњавам или промовишем било шта негативно. Памет у главу и не слушајте и не копирајте глупости и будалаштине које репери раде, свесно или не свесно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 6, 2017 Пријави Подели Написано Август 6, 2017 Не мислим на тебе него на турбофолк. А ово је најбоља реп песма у историји реп музике. Добро саслушајте другог репера од половине песме: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2017 Мислио сам да никада нећу наћи ово. Иначе фамилија Ђогани има заслуге за пробијање хип хопа код нас, касније је то отишло ко зна где... Они су ђускали брејк денс по Београду осамдесетих. Чини ми се да је са њима ђусако и неко из легендарне групе Робин Худ, нисам сигуран. А тек ово је злато! https://www.youtube.com/watch?v=91aw4Dl0fUA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 2, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 2, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 21, 2018 Пријави Подели Написано Март 21, 2018 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 12, 2018 Пријави Подели Написано Јул 12, 2018 Царске метафоре, поређења и остале вербалне акробације заслужуј аплауз ако сте се баш стисли за овације... Које чувају се за Цецу...кад напуни Маракану у августу месецу. Толико су добри да су ме инспирисали зда напише ове горње редове Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука