АлександраВ Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 32 минута, Liga Džentlmena рече tada je moguce da brakovi budu uspesni. Odnosno da budu dobri roditelji Брак је једно а родитељство нешто сасвим друго. Дивних родитеља има и изван брака и унутар лошег брака, лоших родитеља унутар складног брака. Брачност није услов за добро родитељство. пре 32 минута, Liga Džentlmena рече Ne moraju oboje da budu tu za decu Не морају, али је и нормално да родитељ гради свој однос са дететом, један на један. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 7 минута, Smaragdni kamičak рече Svejedno, bzvz je. Dobro je podsećanje citatima na reči Svetog Pisma i Otaca, svesnost postojanja sopstvenih grehova, i ne kosi se sa razvitkom ličnosti, naprotiv. Pa dobro, ne kazem da nije u pravu si, mozda sam bio malo prestrog sa mojim stavom. Ali mislim da je bitnije paznju usmeriti na svoj zivot i postupke a manje na to sto je neko pisao. Lepo je podsetiti se, samo svako vreme nosi svoje breme i treba se prilagodimo njemu. Po nekada ti citati nisu ucinkoviti u danasnjem vremenu. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Pa dobro, ne kazem da nije u pravu si, mozda sam bio malo prestrog sa mojim stavom. Ali mislim da je bitnije paznju usmeriti na svoj zivot i postupke a manje na to sto je neko pisao. Lepo je podsetiti se, samo svako vreme nosi svoje breme i treba se prilagodimo njemu. Po nekada ti citati nisu ucinkoviti u danasnjem vremenu. Mi kao Hrišćani treba da živimo Jevanđelje. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 1 минут, АлександраВ рече Брак је једно а родитељство нешто сасвим друго. Дивних родитеља има и изван брака и унутар лошег брака, лоших родитеља унутар складног брака. Брачност није услов за добро родитељство. Не морају, али је и нормално да родитељ гради свој однос са дететом, један на један. Ne, ne ja smatram da trebaju oba roditelja da budu tu za decu i da oboje ulazu u vaspitanje dece. Po nekom mom misljenju, dobri bracni drugovi su i dobri roditelji. Jer kada postoji jaka ljubavi izmedju roditelja, ona se prenosi i na decu, i oni se trude da budu dobri roditelji. Ja bar tako mislim. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 3 минута, Smaragdni kamičak рече Mi kao Hrišćani treba da živimo Jevanđelje. U danasnje vreme, mislim da to nije tako jednostavno. Moje mislje je da treba da se trudimo da nasa dela budu ispravna i nase odluke budu pravedne, ako pogresimo da se trudimo da ispravimo, ili izvinemo, kao i reakcije na tudje misljenje da budu ispravne a bas da zivimo jevandjelje u ovom svetu, mislim da je to samo za one koji stvarno imaju snage da budu podviznici. To je moje misljenje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 17 минута, Liga Džentlmena рече treba da se trudimo da nasa dela budu ispravna i nase odluke budu pravedne, ako pogresimo da se trudimo da ispravimo, ili izvinemo Pa ovo i jeste jevanđeljski. Samo je meni malo glupo "ućutkati" nekog sa "oladi sa citatima i živi život". АлександраВ and Flojd је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 58 минута, Smaragdni kamičak рече Pa ovo i jeste jevanđeljski. Samo je meni malo glupo "ućutkati" nekog sa "oladi sa citatima i živi život". Pa dobro, preterao sam malo uzvinjavam se. Bio sam nesto nsraspolozen. Ma da, nego mdne nerviraju oni prepodobni koji zive zivot kako "je pisano" a ne u dogovoru sa partnerom. Al dobro opet preterujem svako ima pravo na svoje misljenje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Фебруар 3, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2020 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука