Зорица Бубало Написано Март 23, 2014 Пријави Подели Написано Март 23, 2014 Ваљда се овако убацује линк. У супротном помагајте. Хвала! Вау и ето после кад чујем у граду неког да користи реч сељак у негативном контексту дође ми да га млатнем по глави. Знам баш хришћански Живеле баке и деке. Просто и једноставно. Е, тога нама треба, тога нама фали. Agaton Vuzman, bgpj, Slavko... and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Bravo za baku! Eto zato ja tvrdim da ima puno zdravog i pametnog naroda! Skala357 and Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 ovo me malo podsetilo na onu izjavu "Postoje gospoda sa sela,i gospoda iz grada" (tako nesto) skidam baki kapu 8086.gif :bendoff: Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Кадашње је ово... па ово је старо ко Македонија.. пардон, ко Грчка, она је стара, а не Македонија. Збуне ме они њихови споменици... Млађони and Дуња је реаговао/ла на ово 2 "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ja ne vidim sta je ovde nadmudrivanje. Novinarka pitala pitanje "sta ce selu tri crkve" ... legitimno pitanje... selo verovatno ima jednu poluraspalu skolu, a grade joj trecu crkvu. A baka skocila, kao da je ova za srce ujela "dize covek crkvu da se pokaze pred Bogom" ... lepo je to.. al pokazao bi se isto tako pred bogom kad bi izgradio skolu, ili dao pakete za sirocad ili mnogo toga drugog. I jos bezobrazluk: "da necete mozda dzamiju" .... tako da ja ovde ne vidim nikakvo nadmudrivanje, samo jednu bakutu koja se nekulturno svadja sa novinarkom. Рада., Жика, cloudking and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ja ne vidim sta je ovde nadmudrivanje. Novinarka pitala pitanje "sta ce selu tri crkve" ... legitimno pitanje... selo verovatno ima jednu poluraspalu skolu, a grade joj trecu crkvu. A baka skocila, kao da je ova za srce ujela "dize covek crkvu da se pokaze pred Bogom" ... lepo je to.. al pokazao bi se isto tako pred bogom kad bi izgradio skolu, ili dao pakete za sirocad ili mnogo toga drugog. I jos bezobrazluk: "da necete mozda dzamiju" .... tako da ja ovde ne vidim nikakvo nadmudrivanje, samo jednu bakutu koja se nekulturno svadja sa novinarkom. Uze mi rec iz usta. Mnogo su vam niski kriterijumi za "nadmudrivanje"... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Zorica Bg Написано Март 24, 2014 Гости Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ja ne vidim sta je ovde nadmudrivanje. Novinarka pitala pitanje "sta ce selu tri crkve" ... legitimno pitanje... selo verovatno ima jednu poluraspalu skolu, a grade joj trecu crkvu. A baka skocila, kao da je ova za srce ujela "dize covek crkvu da se pokaze pred Bogom" ... lepo je to.. al pokazao bi se isto tako pred bogom kad bi izgradio skolu, ili dao pakete za sirocad ili mnogo toga drugog. I jos bezobrazluk: "da necete mozda dzamiju" .... tako da ja ovde ne vidim nikakvo nadmudrivanje, samo jednu bakutu koja se nekulturno svadja sa novinarkom. Milosavljeviću i ostali, a ko će da ide u tu školu. Ako ćemo da produbljujemo temu. Nije ovo za shvatanje zdravo za gotovo. Nego primer zdravog rezona. Niti selu trebaju tri crkve, niti tri škole... Na bezobrazluk je odgovorila adekvatno. Tako da se nadam da ste shvatili poentu Blagodarim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Niti selu trebaju tri crkve, niti tri škole... Na bezobrazluk je odgovorila adekvatno. Tako da se nadam da ste shvatili poentu Bezobrazluk je pitati "zasto tri crkve".... sta je tu bezobrazluk? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Milosavljeviću i ostali, a ko će da ide u tu školu. Ako ćemo da produbljujemo temu. Nije ovo za shvatanje zdravo za gotovo. Nego primer zdravog rezona. Niti selu trebaju tri crkve, niti tri škole... Na bezobrazluk je odgovorila adekvatno. Tako da se nadam da ste shvatili poentu Blagodarim. Inače ovo sam ja napisala. Samo se nisam registrovala. Nisam znala da je ovako stroga procedura. 8086.gif Trifke and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Bezobrazluk je pitati "zasto tri crkve".... sta je tu bezobrazluk? Uf čoveče primetila sam već da ti voliš da teraš mak na konac. A veruj mi da nisam pravi sagovornik za to. Prihvati kako misliš da treba i gotova stvar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Uf čoveče primetila sam već da ti voliš da teraš mak na konac. A veruj mi da nisam pravi sagovornik za to. Nema potrebe za tom osudom. Izazivanje misljenja nije teranje maka na konac. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Bezobrazluk je pitati "zasto tri crkve".... sta je tu bezobrazluk? Pa kako ti kao libertarijanac imas to da pitas? Ljudi u selu su izgradili, jer su tako u mogucnosti. Nece im valjda novinarka odredjivati sta rade? Fino baba kaze, siromasan narod, ali platio onaj ko ima a ne narod. bgpj, Натан, Зорица Бубало and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ja ne vidim sta je ovde nadmudrivanje. Novinarka pitala pitanje "sta ce selu tri crkve" ... legitimno pitanje... selo verovatno ima jednu poluraspalu skolu, a grade joj trecu crkvu. Па ако је забринута за стање образовање могла је да пита , зашто у селу има само једна школа. Не , њу је интересовало само зашто село има 3 цркве . Тако да, да ли село има 1 полураспалу школу или 3 нове не можеш да знаш, пошто новинарку то није ни интересовало . Данче*, NemanjaVa, Trifke and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Па ако је забринута за стање образовање могла је да пита , зашто у селу има само једна школа. Не , њу је интересовало само зашто село има 3 цркве . Тако да, да ли село има 1 полураспалу школу или 3 нове не можеш да знаш, пошто новинарку то није ни интересовало . ne mogu da znam nista iz pomenute price, jedino da je novinarka pitala baku pitanje, a baka krenula da reseta kako novinarka oce dzamije i da pita gluposti. NIkakvu nadmudrivanje, po meni.. obichno prepoucavanje ko na pijaci. Al eto ko se slaze slaze se, ko ne .. ne. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Glupo je misliti da je pitanje novinark glupo. No nista to nije cudno ipak je ovde ustaljeno misljenje naroda da je logika izum zlog zapada a da su narodna verovanja i uveranja sve u 16 pouzdana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука