Jump to content

Страшне приче

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли сте имали неких паранормалних искустава, чудних појава, виђење духова, утвара, демона, чули неке звукове, гласове, ствари по кући се померале, призивали сте духове као клинци па се ''нешто'' појавило и било шта друго што је слично? 

Верујем да овде има озбиљних, искрених људи који неће да измишљају  :D

Нисам знао где да поставим тему, па реко ајде овде. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 36
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Јесам, кад сам био мали и мама ми читала пред спавање Хофмановог Der Sandmann-a. Виђао сам га како стоји у соби и вреба ме.

Подели на овим сајтовима

Ima toga, nema sumnje....Ljudi u mom kraju pričaju, a kada se priča mora da u tome ima bar zrna istine... :.mislise.

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Ne.Nikad ništa slično,pa ni približno.

U detinjstvu smo se jednoom igrali sahrane,kad smo sahranjivali nekog vrapca....moj rodjak je bio sveštenik,sestra i ja smo kao plakale sa strane...Toliko. :)

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 23. 3. 2014. at 17:50, Arsenija рече

Ne.Nikad ništa slično,pa ni približno.

U detinjstvu smo se jednoom igrali sahrane,kad smo sahranjivali nekog vrapca....moj rodjak je bio sveštenik,sestra i ja smo kao plakale sa strane...Toliko. :)

:) Оплакати врапца, и није мала ствар. :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Мени се десило да ми је поноћи демон стајао код врата собе, хтјео сам да не гледам у њега, онда је пришао ухватијо ме за руку и рекао нешто, што је сада небитно за ову причу.Изгледао је ужасно. Све до зоре сам се тресао од страха, наравно то је било у сну, али је изгледало тако стварно, да други дан сам чак размишљао, дали је то био сан, или се уистину десило, ужасан осјећај.

Подели на овим сајтовима

Ne, ali sanjam SVAKAKVE stvari, i nekad sam prilično uznemirena kad se probudim. 

Na javi, ništa. Moja drugarica se užasno plašila da dođe do mene kad je moja baka preminula, a ja živela neka tri meseca kod nje u stanu. Nisu pomogla nikakva uveravanja da sam ja tamo sama, i da apsolutno mogu da tvrdim da se ništa paranormalno nije dešavalo, ona je odbijala da dođe :) Čudaka ima svuda...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Nesto sto najvise mrzim su snovi kada sam svesna da sanjam i ne mogu da se probudim, obicno me jure ili dave neke vestice i raznorazna strasila :) Posle toga ne mogu do zore da zaspim, tj ne smem :D Sto se tice tih pojava u javi, hvala Bogu nisam imala, mislim da bih blago receno umrla.

Pricala mi je pre desetak godina jedna monahinja da je videla devojke u kolu u sumi dok je isla ka manastiru, cim se prekrstila, nestale su. Naravno, tu noc nisam smela od straha da zaspim. :D

Kyrie Eleison 

Подели на овим сајтовима

Једном због тродневне нервозе сам сањао како лежим на кревету, будан, и гледам отворена врата терасе. Осјећам неку тегобу на грудима, као да ме нешто притиска. На тераси, иза завјесе, почиње да се појављује црни људски облик. Прво је био мали, а онда како ми се приближавао ( а лебдио је изнад пода ) све се више повећавао и све ме је нешто јаче притискало на груди. Мени тад сину кроз главу:"ХА, Ђаво...". И шта сам урадио? Почео сам да се дерем и псујем га, наравно:"ШТА ЈЕ!? МЕНЕ СИ ДОШАО ДА ЗА*****!?" :D
Маршкао сам га док нисам изгубио глас, и онда се само у секунди смањио и нестао кроз терасу, а тегоба са груди је нестала.

Подели на овим сајтовима

Nije to djavo, to je crna demonska senka koja se hrani strahom, sto se covek vise plasi to je jaca, nekima se ne manifestuje i vizuelno, nego samo poput gusenja, pritiskanja, meni je to oduzimali dah, kao da mi neko stavi vakum preko face na kratko vreme, trajalo oko mesec dana u razmacima i sve je bivalo slabije jer mu nisam pridavao znacaja, ne moze ti nista, tako se i odagna, Isusova molitva ga momentalno dezintegrise, cak i necastivog u snu kad napadne direktno.

Imao sam inace razna "paranormalna" iskustva, treba razlikovati duhove i demone, duhovi koji se ljudima prikazuju ostali su vezani za zemlju nekim nezavrsenim poslom ili su nesmireni jer pravda nije obznanjena, jedna devojka mi se prikazala, a kasnije i mojoj sestri koja je razumela, i neko vreme posle toga je istina u stvarnosti izasla na videlo i potvrdila da ne haluciniramo, zapalila joj je svecu u crkvi i pomolila se da se upokoji, i tako i bi.

Smatram da su zli duhovi, koji na javi napadaju ljude, ustvari demoni, to nisu duse umrlih.

Snova imam raznih, to su vec tripovi, ali nekad su i vidjenja unapred, doduse izuzetno retko. A jednom sam zalutao u dimenziju gde nisam trebao nikako da budem, jer nisam tamo imao sta da trazim, beli hodnik gde vladaju sasvim drugaciji zakoni nego na zemlji, to je ujedno i najstrasniji san koji sam ikad imao jer sam bio na granici da umrem lol, uglavnom znam i zasto mi se to desilo dobio sam nauk.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

On 23. 3. 2014. at 20:42, Ћириличар рече
И шта сам урадио? Почео сам да се дерем и псујем га, наравно:"ШТА ЈЕ!? МЕНЕ СИ ДОШАО ДА ЗА*****!?"

Kad sam bila mlađa, sanjala sam svakakve anđame, ali sam u snu izgovarala Isusovu molitvu...

Ali sviđa mi se i ovaj način :) 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Сами смо ништа, слаби, немоћни, збуњени и прошли би сви као крдо свиња када је Господ исцелио ђавоиманог младића.

Смирење, покајање, опрост свакоме, милост свакоме и свему, молитвено обраћање Господу, Анђелима и Светима то су нам нека од оружја.

Нека су штит нека мач.

Псалми Давидови и Стихире Пасхе Господње јако су оружје у духовној борби али само смиреном и покајном срцу.     

Христос воскресе из мертвыхсмертию смерть поправ и сущим во гробех живот даровав.

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Meni se desavalo da se pojavi Enderman dok sam vredno kopao i gradio.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...