Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Sin Božiji po blagodati. Плутон and Баба је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Тако сам се ја фолирао једно време са том хришћанском смиреношћу и онда читам неке духовне поуке неки старац одговара на питање младог калуђера где га овај пита дословно: - Оче, размишљам, смем ли ја као ава(тамо неки нарочити) за себе да кажем да сам магарац? А онда му старац одговара: - О гордељиви калуђеру! Ти мислиш да си достигао ниво смирења аве(тамо неког нарочитог), па би себе да назовеш магаретом и тако се лажно пред другим људима представљаш како веома смирен да би те поштовали. О славољубиви гордељивче, који се лажно смираваш ради подилажења својој гордости и славољубљу. Најгори од најгорих калуђеру из наше обитељи. Ниси достојан ни хришћанином да се назовеш а камо ли магаретом. Онда се тај калуђер скењао, па му одговара: - Опрости ми оче, заиста ме понесе славољубље и гордост, јер хтедох да се поредим са авом(тамо неким нарочитим). Помоли се за мене, јер ево видиш стално грешим. Онда му опет старац одговара: - Опет се гордиш да се не гордиш и још тражиш од мене да се помолим за тебе таквог. Понашаш се као демон који се изругује хришћанима, непокајани калуђеру! Толико си си се вазнео да си раван демонима! Немој ми на очи излазити! И овај млади калуђер следећи дан оде код тог старца ридајући и плачући, али опет му ђаво не даде мира него упита: - А што ме онако изгрди, зар ми оче, ниси то могао рећи неким благим речима? А старац рече: - Могао сам. Али то не би допрло до твог срца. Јер само понижење које си претрпео од мојих речи је могло да угаси твоје славољубље. П.С. само се ви курчите својом смиреношћу, после ће вам ђаво бити крив. Човек Жоја, Лапис Лазули, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ja sam stvarno gresnik . Ja to osecam . Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ja sam stvarno gresnik . НЕ курчи се! Жељко запретио Ти си грешница (не мој да те види Парадоксологија) време је да се повучем са форума јер и ја сам Арсенија Плутон, Данче*, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ja sam stvarno gresnik . Ja to osecam . Кога брига! RYLAH and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Кога брига! Zeljko , bludni sine ... Pokaj se , gresnice ... Ne huli na Boga . Баба and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 време је да се повучем са форума A si ubo tajming, u pm. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Могу ли опет да опишем себе? Дошло је до извесних промена , не видим себе више онако како сам се раније видела...или сам се можда малкице и променила наравно...то се тражи... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Кога брига! gad kers. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 A si ubo tajming, u pm. kaжу ваља се пред пост а ти таман променила аватара пих... да сам знао па да не идем сад али ето... ах одлазим скувајте ми кафу кад се вратим Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 kaжу ваља се пред пост а ти таман променила аватара пих... да сам знао па да не идем сад али ето... ах одлазим скувајте ми кафу кад се вратим Ako se pokajes i vratis na vreme... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 gad kers. Далеко је Гад, а ми смо на земљи. Њему нема ни потребе да причамо ко смо и какви смо, знао он то боље од нас. А ово што причамо, причамо једни другима, даклеМ... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Zbogom Drale , zbogom svima , pojela sam punu kutiju orbit professional sugarfree mints bombona ... I tek sada vidim da na zadnjoj strani pise -prekomerena konzumacija moze imati laksativni ucinak ... Драшко, Баба, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ako se pokajes i vratis na vreme... Ко блудни син "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 даклеМ...како бисте ви себе описали..... Sanja Т., Баба and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука