Млађони Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Ja ti, Mlađo, aminovah post kad si samo odgovorio jednom rečenicom na ljigavu provokaciju, ali ti si onda promenio sve i nastavio da se prepireš. Sad bih odaminovao, ali nešto neće. Ma kakvo prepiranje, samo da objasnim ljudima da nisam pacifista, da ne steknu pogresan utisak. Skontao sam ja da od prepiranja sa njim nema vajde. Ne moz se prepirati sa covekom koji magistru ekonomije kaze da ne kapira ekonomiju, a vojnom oficiru prosipa price rezervista iz kafane. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Dobro ajd, priznajem u Vukovaru nije bilo rata. pala su samo tri crepa sa neke crkve. To je samo zavera Zagreba i Vatikana protiv Svete Srbije. http://www.soundset.hr/datastore/imagestore/620_400/620_400_1353228606sruseni_vukovar_1991.jpg http://tuzlalive.ba/arhiva/wp-content/uploads/Vukovar-1991-560x403.jpg Аурор је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Ma kakvo prepiranje, samo da objasnim ljudima da nisam pacifista, da ne steknu pogresan utisak. Skontao sam ja da od prepiranja sa njim nema vajde. Ne moz se prepirati sa covekom koji magistru ekonomije kaze da ne kapira ekonomiju, a vojnom oficiru prosipa price rezervista iz kafane. Gos'n Gering balgoizvolite uvaziti moje najdublje izvinjenje ...ja nisam pojma imao sa kakvim velikanom divanim na forumu ...Vi znate odlicno sta treba rokati i zasto ... sta je legitimni vojni cilj a sta nije ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Sramota je kada nazivate "legitimnim vojnom ciljevima" ubijanje civila u Srbiji po vozovima...To je sramota Ne lazi. Niko nigde to nije rekao. Sramota je da lazes iz nemoci. Jasno sam u postu izbrisao to jer to nije legitimni viojni cilj kao sto je rafinerija ili most. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Ne lazi. Niko nigde to nije rekao. Sramota je da lazes iz nemoci. Jasno sam u postu izbrisao to jer to nije legitimni viojni cilj kao sto je rafinerija ili most. ja ponizno molim da mi oprostite gos'n, moje neznanje me navelo da posumnjam u vasu mudrost ... Vi pre dorucka prvo izrokate nekoliko "legitimnih ciljeva" pa onda frustukujete ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 ja ponizno molim da mi oprostite gos'n, moje neznanje me navelo da posumnjam u vasu mudrost ... Vi pre dorucka prvo izrokate nekoliko "legitimnih ciljeva" pa onda frustukujete ... oprosteno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Nije. Ovo je realnost na terenu. Sramota je kada nazivate "legitimnim vojnom ciljevima" ubijanje civila u Srbiji po vozovima...To je sramota Daj dokaz za ovu tvrdnju...jedan samo, ali da ne tera na smeh... NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 mostovi, pruge - to nisu civilni ciljevi vec legitimni vojni, Znači, po tebi su mostovi i pruge legitimni vojni ciljevi i nema veze što su upravo tamo stradali civili...kao na mostu u Varvarinu, na mostu na Labu, Grdelici....Žalosno.... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Znači, po tebi su mostovi i pruge legitimni vojni ciljevi i nema veze što su upravo tamo stradali civili...kao na mostu u Varvarinu, na mostu na Labu, Grdelici....Žalosno.... zasto i ti imas potrebu da izmisljas da sam rekao nesto sto nisam? jel ti je to nacin diskutovanja? gde sam rekao da Nema veze? most i pruga jesu legitimni vojni ciljevi ali ne i kada tamo nema civila ... jasno sada ili imas jos nesto sto bi izvrnula? nijedno ubijanje civila nije legitimno oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 zasto i ti imas potrebu da izmisljas da sam rekao nesto sto nisam? jel ti je to nacin diskutovanja? gde sam rekao da Nema veze? Ništa ne izmišljam. Citirala sam deo koji si napisao " mostovi, pruge - to nisu civilni ciljevi vec legitimni vojni " i nadovezala se kako su upravo na tim mostovima stradali civili, što je činjenica i u tom kontekstu je napisano "nema veze". A sad pročitaj šta si napisao, pa ćeš videti da niko nema potrebu da nešto izvrće, jer ti to radiš... most i pruga jesu legitimni vojni ciljevi ali ne i kada tamo nema civila ... valjda bi trebalo "ali ne i kada tamo ima civila"... nijedno ubijanje civila nije legitimno Ispravno.... I nemam nameru više sa tobom da diskutujem, misli šta god hoćeš. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 valjda bi trebalo "ali ne i kada tamo ima civila"... da lapsus oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Još su te sotone zbog kojeg je bombardovanje uopšte i bilo ispali neki mučenici, žrtve i pravednici u celoj priči... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Treba izgraditi nacionalni Memorijal, Memorijalni centar svim srpskim žrtvama u ratovima od WW1 do poslednjeg 1999. To treba da donese mir svima nama, nacionalno razumevanje i zajedništvo svih. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Radikali palili zastave NATO, EU Izvor: Beta Beograd -- Pristalice SRS su održale protest na godišnjicu NATO bombardovanja i ispred srušenje zgrade Generalštaba palili zastave NATO, EU i Kosova. foto: Tanjug Obraćajući se okupljenima, lider radikala Vojislav Šešelj kazao je da Srbija nikad ne sme da postane članica NATO-a niti Evropske unije, iako "izdajnički režim (premijera Srbije) Aleksandra Vučića radi na tome". "Hteli smo simbolično da ovim skupom obeležimo početak agresije, a režim je taj skup zabranio. Vučićev režim je kao krezuba veštica, rado bi ujela, ali nema zube, zato danas ni nema policajaca, a bili smo spremni da nas hapse i batinaju", rekao je Šešelj. Kako je rekao, svaki režim u Srbiji od petog oktobra 2000. godine predstavljao je "NATO pešadiju koja je pljačkala zemlju, a kada je njima nestalo snage, NATO je poslao izdajnike naprednjake da dovrše ono što je započeto bombardovanjem". Šešelj je ponovio da se Srpska radikalna stranka "nikad" neće pomiriti sa "izmišljenom nezavisnošću" Kosova i Metohije. "Kad-tad ćemo osloboditi Kosmet i naša vojska će izaći na granicu sa Albanijom. Jednog dana ćemo osloboditi i Republiku Srpsku Krajinu, sačuvaćemo po svaku cenu Republiku Srpsku, a i Crnu Goru, koju je Zapad, uz pomoć Mila Đukanovića, oteo Srpstvu, vratićemo u sastav jedinstvene srpske države", kazao je lider radikala. Potpredsednik SRS Nemanja Šarović rekao je da je "izdajnički režim Aleksandra Vučića" zabranom skupa radikala "želeo da zatre svako seme otpora novom režimu koji Zapad želi da uspostavi u Srbiji". "To što je Vlada Srbije angažovala ubicu i monstruma Tonija Blera je sramota kakavu srpski narod nikad nije doživeo", rekao je Šarović dodavši da slika zgrade Generalštaba, oštećenog tokom NATO bombardovanja, predstavlja sliku cele Srbije "koja ima milion nezaposlenih i dug od 26 milijardi koji stalno raste. Učesnici skupa, koji su nakon obraćanja predsednika SRS krenuli u šetnju centralnim gradskim ulicama, nosili su zastave Srbije, Srpske radikalne stranke, Rusije i samoproglašenih ruskih republika Donjecka i Luganska. foto: Tanjug Skup ispred zgrade nekadašnjeg Generalštaba nije obezbeđivala policija, a saobraćaj u centru grada nije bio zaustavljan. Napad na Jugoslaviju počeo je 24. marta 1999. godine, nešto pre 20 časova. Napadi su trajali 11 nedelja i u njima je poginulo između 1.200 i 2.500 ljudi. Grupa ekonomista G17 materijalnu štetu je procenila na 29,6 milijardi dolara, mada po nekim procenama ona ide čak do 100 milijardi. Bombardovanje Jugoslavije okončano je 10. juna, usvajanjem Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN. Dan ranije, predstavnici Vojske Jugoslavije i NATO-a potpisali su u Kumanovu Vojno-tehnički sporazum, kojim je precizirano povlačenje snaga VJ sa Kosova i ulazak u pokrajinu međunarodnih vojnih snaga. Obraćajući se okupljenima, lider radikala Vojislav Šešelj kazao je da Srbija nikad ne sme da postane članica NATO-a niti Evropske unije, iako "izdajnički režim (premijera Srbije) Aleksandra Vučića radi na tome". "Hteli smo simbolično da ovim skupom obeležimo početak agresije, a režim je taj skup zabranio. Vučićev režim je kao krezuba veštica, rado bi ujela, ali nema zube, zato danas ni nema policajaca, a bili smo spremni da nas hapse i batinaju", rekao je Šešelj. Kako je rekao, svaki režim u Srbiji od petog oktobra 2000. godine predstavljao je "NATO pešadiju koja je pljačkala zemlju, a kada je njima nestalo snage, NATO je poslao izdajnike naprednjake da dovrše ono što je započeto bombardovanjem". Šešelj je ponovio da se Srpska radikalna stranka "nikad" neće pomiriti sa "izmišljenom nezavisnošću" Kosova i Metohije. "Kad-tad ćemo osloboditi Kosmet i naša vojska će izaći na granicu sa Albanijom. Jednog dana ćemo osloboditi i Republiku Srpsku Krajinu, sačuvaćemo po svaku cenu Republiku Srpsku, a i Crnu Goru, koju je Zapad uz pomoć Mila Đukanovića, oteo Srpstvu, vratićemo u sastav jedinstvene srpske države", kazao je lider radikala. Potpredsednik SRS Nemanja Šarović rekao je da je "izdajnički režim Aleksandra Vučića" zabranom skupa radikala "želeo da zatre svako seme otpora novom režimu koji Zapad želi da uspostavi u Srbiji". "To što je Vlada Srbije angažovala ubicu i monstruma Tonija Blera je sramota kakavu srpski narod nikad nije doživeo", rekao je Šarović dodavši da slika zgrade Generalštaba, oštećenog tokom NATO bombardovanja, predstavlja sliku cele Srbije "koja ima milion nezaposlenih i dug od 26 milijardi koji stalno raste". Učesnici skupa, koji su nakon obraćanja predsednika SRS krenuli u šetnju centralnim gradskim ulicama, nosili su zastave Srbije, Srpske radikalne stranke, Rusije i samoproglašenih ruskih republika Donjecka i Luganska. Skup ispred zgrade nekadašnjeg Generalštaba nije obezbeđivala policija, a saobraćaj u centru grada nije bio zaustavljan. Napad na Jugoslaviju počeo je 24. marta 1999. godine, nešto pre 20 časova. Napadi su trajali 11 nedelja i u njima je poginulo između 1.200 i 2.500 ljudi. Grupa ekonomista G17 materijalnu štetu je procenila na 29,6 milijardi dolara, mada po nekim procenama ona ide čak do 100 milijardi. Bombardovanje Jugoslavije okončano je 10. juna, usvajanjem Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN. Dan ranije, predstavnici Vojske Jugoslavije i NATO-a potpisali su u Kumanovu Vojno-tehnički sporazum, kojim je precizirano povlačenje snaga VJ sa Kosova i ulazak u pokrajinu međunarodnih vojnih snaga. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Naslovne strane danasnjih novina na godisnicu pocetka bombardovanja... http://www.vaseljenska.com/vesti/naslovne-strane-danasnjih-novina/ Јанко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука