Аурор Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 E Miro, Miro... Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Ali sa sarenim lazama kao sto je EU i ucenama taj procenat polako raste ...To se zove kuvanje zabe ... Jel kapiras ti koliko to smesno zvuci kada ti prica neko ko zivi u Eu i verovatno je te iste 1999te ziveo tamo? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Nepouzdan je izvor tyvoje informacije. Brujala je carsija kazes. Brujala je ceasija kod meneda cew da gadjaju neki drugi objekat pa nisu. Brujala je carsija da ce da oslepe oni koji gledaju popmracenje sunca pa nisu ... Brujanje carsijhe nije pouzdan izvor. Ne moze na osnovu toga d se kaze da je neko kriv jefr "svi su znali" a to"znali su" je carsijska prica. A o tome ja pisem. I sta je trbala Srbija da uradi? Mogli su da kazu da ce bombardovati bolnice? Pa sta, da prestanu ljude da lece? Ili da ce gadjati pewkare pa da prestanu da peku hleb. Odgovoran je NATO jer je pucao po civilima i niko drugi.Samo, iskljucivo i jedino NATO. Izvini, ali trebao bi ponovo da pročitaš šta sam napisala i videćeš da apsolutno nigde nisam napisala "brujala je carsija"! Tako nešto je napisao Milan Rakić, a ne ja.... Ето жена рече да јој комшиница погинула и читав Београд бруј`о да ће гађати РТС, Tada sam Jelicu pitala da li se sklanjaju i da li će ih izmestiti, jer su stizale pretnje NATO čelnika da će gadjati RTS, a dobro se sećam i obraćanja novinarke Tatjane Lenard gledaocima državne televizije, nekih 15 dana pre napada, da se danima i noćima nalaze u svojim redakcijama i "neka Klark puca". Možeš i to da proveriš. Naravno, sve to je izazvalo zabrinutost i iz tog razloga sam je i pitala o izmeštanju, a ne što čaršija bruji. Nažalost, oni su svoju pretnju pretočili u strašan zločin za koji nisu odgovarali, niti će, jer oni upravljaju sudovima zemaljskim, medijima, uništavaju države i stvaraju ratna žarišta iz kojih samo profitiraju. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Željo evo i tebi jedan bambi šta mislim o miloševiću.... Preuzeo je na sebe mnogo veliki podvig kad se kao dete uhvatio za kvaku vanjskih vrata i izašao iz kuće. Milošević je brat moj bio u stanju sve da nas žrtvuje jer je konstantno dobijao ideje "vadilice" koje ni Bog nije mogao da smisli. Rat je mogao da bude sprečen! По овом резону и рат са турцима 1389 је могао да буде спречен. Не поредим Милшевића са Лазаром да се унапред оградим. Ја само питам који је праг попустљивости према агресору, како у држави тако и код појединца? Да ли свако од нас има "црвену линију" преко које не прелази па макар и по цену живота? А рече Лазар давно (или неко други , нема везе), "земаљско је за малена царство ..... Ја лично рат из 1999. гледам као губитак у физичком смислу, али и као велики добитак у освешћавању Српског народа што се тиче односа у свету који "у злу лежи". Да није било тог рата, данас би већина Срба (што није случај) била залуђена фашистичком САД и ЕУ. Orion је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Знам човека, отац два сина моје генерације, радио на РТС. Бомбардовање, млади колега га моли да се замене за дане дежурства, битно му је. Наравно. Крај Како се осећа тај мој познаник, ко ће га знати. Није крив он. али могли смо да претпоставимо на шта су спремни "милосрдни Анђели" и да су највећи "трн у оку демократије" видели у Абардаревој улици. Пола Србије није веровало да ће доћи до бомбардовања! Нас су сирене затекле на Коларцу док смо слушали пијанистичко такмичење, јеееезив доживљај, као флешбек из 1941. Моја професорка није веровала да ће да се деси, чак се мало и подсмешкала чини ми се, ал њена фаца кад је чула сирене! Ми смо дебело наивни, тада смо поготову били, та власт је била психоделија! Шта год било, никако не може да амнестира злочинце, нити да осуди недужне цивиле и власт у Србији. По мени је то једина поента расправе на православном форуму. Нису ни Срби у НДХ веровали да људско биће може да достигне такав ниво изопачености иначе већина би нашла начин да побегне пре покоља. Овако или онако, живот сваког појединца на земљи има свој крај, а ми као православни Хришћани треба увек да гледамо да ли заступамо правду или неправду. Све остало је небитно. Orion је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 никако не може да амнестира злочинце To НИКО овде ни не заступа! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Zato sto su nam ovako isprali mozak, zato se nismo i nadali gadjanjem..... Милан Ракић and Аурор је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 hteo bih da dodam, vlasti su apsolutno znale da se to moglo ocekivati sam su nas drzale u mraku, a nas doveli mecki na rupu savrsheno nesvesne u kakvu nam je poziciju Sloba sa njegovom ekipom stavio zivote i sa kakvim nas je neprijateljem zavadio i koliko duboko. Oni ne da su pravili greske, sluchajno, iskrene, oni su pravili namerne greske. Iz sopstvenog egoizma i nemara. Nije nas Sloba slucajno doveo mecki na rupu. Kad on od rambujea kulira pretnju da ce biti agresije. Aj neka mi neko kaze da "nije verovao" pa sta je on, umno zaostao? I posle mi neko kaze nasa vlast ne deli odgovornost. Kad on covek od 1998 zna sta ce se desiti za godinu dana i zna kako ce da prodjemo i ne radi nista da to sprecimo? Pa kakav monstrum moras da budes da doneses svesno takvu odluku?!? Ти и сви ми, треба прво да се питамо, какав монструм треба да будеш да донесеш одлуку о бомбардовању једне земље зарад економских и војних циљева? Веруј да си ми већ досадио са својом изврнутом "логиком", по којој је жртва већи кривац од злочинца. У твом резону нешто озбиљно није у реду, да не кажем неку тежу реч. R.Žiskar, Orion and Срђан(Православац) је реаговао/ла на ово 3 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Nažalost, oni su svoju pretnju pretočili u strašan zločin za koji nisu odgovarali, niti će, jer oni upravljaju sudovima zemaljskim, medijima, uništavaju države i stvaraju ratna žarišta iz kojih samo profitiraju. Ne smemo odustati da takvi zločini ostanu nekažnjeni. Niko u svetu neće pokrenuti to pitanje ali sve više i više postoje u svetu ljudi koji su zainteresovani da pravda dobije konačno pravi tok. Ne smemo zaboraviti druge i kazniti samo naše monstrume, jer upravo to NATO i hoće. Kazniti jedne i dati opravdanje drugima. PITANJE NEVINIH SA RTS-a JE ZAŠTO? Taj odgovor nikako nije samo zato što ih nisu izmestili. Žrtve a i mi, jer smo svi i bili žrtve zaslužujemo potpuni i ne sam polovični odgovor ZAŠTO? Neke zemlje sa nestrpljenjem očekuju otvaranje pitanja zašto i na koji način je vojna agresija imala legitimitet. A naravno da to pitanje samo mi možemo pokrenuti. ZAŠTO nećemo? Orion је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Веруј да си ми већ досадио са својом изврнутом "логиком", по којој је жртва већи кривац од злочинца. Izvrnuta logika je ideje da je Milosevic zrtva a ne zlocinac. Srbi su zrtva, a ne Slobodan Milosevic. Kada budem rekao da su gradjani Srbije krivi, onda mozemo dap ricamo o mojoj izvrnutoj logici, ja to nigde nisam rekao - i nemoj da mi smestas stvari koje nisam rekao. Hvala lepo. У твом резону нешто озбиљно није у реду, да не кажем неку тежу реч. pre bih rekao da je to slucaj kod vas koji izjednacavate Srbe i Slobodana Milosevica. Ako neces da se svadjamo, zamolio bih te da prekines da mi nameces stvari koje nikad nisam rekao. Ako oces da se svadjamo, izvoli, nastavi sa lupetanjem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Meni je jako teško da balansiram zbog vaše podeljenosti. Moram priznati da pokušavam biti objektivan a ne polarizovano ustrojen,tako dolazimo do apsurdnih stvari gde me i jedni i drugi potpuno razumete i delite mišljenje ali samo ako je protivno drugoj strani. Nemam partiju, niti me zanima kult ličnosti, a po najmanje me zanima strah kad pokušavam da ukažem na zločince sa obe strane.... Specijalni rat koji se vodio na ovim prostorima samo se pretočio u borbu za vlast (potpuno kontolisanje države i sa jedne i sa druge strane). Mene kao slobodnog čoveka niko neće kontrolisati. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Meni je jako teško da balansiram zbog vaše podeljenosti. Dok god brate mili priznajes pored NATO krivice i Milosevicevu krivicu, u balansu si. Ono oko cega moze da diskutujemo da li je nato krivica veca, manja ili jednaka od Milosecve, oko toga sam uvek otvoren da pricam i da mozda gresim po pitanju toga ko je "vise kriv", moje lichno misjenje je da su jednako krivi. Ali sklanjati krivicu sa milosevica je van svake zdrave pameti, to je vec neverovatno ramzmisljanje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Dok god brate mili priznajes pored NATO krivice i Milosevicevu krivicu, u balansu si. Ono oko cega moze da diskutujemo da li je nato krivica veca, manja ili jednaka od Milosecve, oko toga sam uvek otvoren da pricam i da mozda gresim po pitanju toga ko je "vise kriv", moje lichno misjenje je da su jednako krivi. Ali sklanjati krivicu sa milosevica je van svake zdrave pameti, to je vec neverovatno ramzmisljanje. Brate ono što ti nećeš da razumeš, je to da se i dan danas dve strane utrkuju ko će imati apsolutnu vlast nad ovim prostorom i nad jednom nacijom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Brate ono što ti nećeš da razumeš, je to da se i dan danas dve strane utrkuju ko će imati apsolutnu vlast nad ovim prostorom i nad jednom nacijom. Zato se ja utrkujem za smanjenje drzavne vlasti, podelu drzavne vlasti, i decentralizaciju vlasti(dodavanje autoriteta lokalnim vlastima oduzimanje autoriteta vrhovnim vlastima) Kada su ljudi vecinom slobodni, za vlast moze da se utrkuje ko oce - nece da je ima puno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Kako god pokušao sam da ukažem, da je srbija i dalje u nekoj vrsti rata jer to odgovara i jednima i drugima. Jedni se pozivaju na zloćine drugih, a drugi se pozivaju na zločine onih prvih. A slobodan čovek u srbiji ne sme da postoji ako ne deli mišljenje jednih ili drugih. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука