Jump to content

Операција: "Савезничка сила". Бомбардовање СРЈ 1999. године

Препоручена порука

Ево Манолис, доказ да сам се пријавио, па нек` остали чланови администрације одлуче... 

Već vidim napetu situaciju, Deki za kaznu, Obi protiv kazne. ;)  Željku ću da pošaljem 20 ojra i on će da presudi u moju korist :D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 548
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Добровољци могу да иду у регуларну војску.

Mogu, a u regularnu vojsku idu svi po pozivu a ne jedan hocew, drugi nece ... Porez moraju svi da placaju, postuju zakon i odazovu se pozivu u vojsku .... A ostalo mogu kako hoce ...

Ovo je demokratija.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ne verujem da je laz, ne mozes lagati na racun 800 000 albanaca koliko je proterano... oni znaju ko ih je proterivao.... i da li su proterani.

Ма шта 800 000 , 800 000 милијарди

Подели на овим сајтовима

Šta se zalećeš, to je tek prva rata ;)

Каква је то рата?

Тако мале рате никад нисам добијао, последња рата ми је била 300 ојра.

Јел то можда нека провизија?

Подели на овим сајтовима

Па не знам да ли капирате колико је иритантно то "патријотисање" људима који су били на лицу места, посебно активним војним лицима који нису имали избора и ако су видели сву бесмисленост и лудило тадашњих вођа...

Треба ствари гледати реално, а најважније од свега - идемо даље.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па не знам да ли капирате колико је иритантно то "патријотисање" људима који су били на лицу места, посебно активним војним лицима који нису имали избора и ако су видели сву бесмисленост и лудило тадашњих вођа...

Треба ствари гледати реално, а најважније од свега - идемо даље.

Ucesnika medju srtbima je bilo vise od pola miliona, sto i srbijim sto u bosni, sto u hrvatskoj ...A da nije bilo tadasnjih vodja ne bi bilo ni slobiode za oko milion ipo srba u RS ...

Подели на овим сајтовима

I dalje mi ostaje enigma Aurorov komentar od oko 150 ubijenih civila za vreme NATO bombardovanja, a recimo organizacija Nataše Kandić je saopštila da je poginulo 447 civila u SRJ tokom bombardovanja. Baš me interesuje kako je došao do te cifre.   :.mislise.

Подели на овим сајтовима

I dalje mi ostaje enigma Aurorov komentar od oko 150 ubijenih civila za vreme NATO bombardovanja, a recimo organizacija Nataše Kandić je saopštila da je poginulo 447 civila u SRJ tokom bombardovanja. Baš me interesuje kako je došao do te cifre.   :.mislise.

Podelio je sa 3.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...