Пг Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ako ima cilj da stvori raj na zemlji... Evo npr., nema ništa što ukazuje na to da je Lenjin imao loše i zle namere za društvo u celini. Ali čuo si za čuveni put koji je popločan dobrim namerama... Никако, братац! Никако!! Па, мени су ови на дну листе, тј ван сваке листе! Ово су највећи светски злотвори, а највеће зло су урадили према своме народу! Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Па ми и јесмо немоћни пред њима јер имају власт и силу. Зато је неопходно да их исмевамо, јер је то једино оружје које имамо против њих. Опет се не слажемо, наше оружје треба да буде могућност да их променимо ако не ваљају. Исмевање је као кад слабић исплази језик неком мишићавку иза леђа уместо да вежба и достигне тог истог мишићавка и онда му примером покаже да није добро бити силеџија над слабијима и немоћнима. И уместо да задовољавамо своју немоћ ситним исмевањима паланачког карактера, треба да доведемо до стања где ће политичар бити чиновник који служи држави. Све испод тога је пристајање на стање какво јесте. Ђуро Станивук and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Па, мени су ови на дну листе, тј ван сваке листе! Ово су највећи светски злотвори Pa da, ali im je priča imala isti taj osnov. Moraš da meriš po posledicama i po praksi u realnosti, a ne po "dobrim namerama", jer su i oni imali dobre namere na određenom nivou... Hteli su da stvore raj na zemlji, aman. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 @@R.Žiskar, Добро бре, ја волим анимиране гифове и то је то... Што се осталог тиче, слажемо се скоро 100%. Само не видех овде пуно залагања да се политичари сведу на "чиновнике који служе", већ само различите идеје како да владају. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Никако, братац! Никако!! Па, мени су ови на дну листе, тј ван сваке листе! Ово су највећи светски злотвори, а највеће зло су урадили према своме народу! Cekaj bre. Putin ne smatra SSSR zlotvorskom tvorevinom. On donekle smatra da je u SSSR bilo pogresaka, ali da je razbijanje SSSR po njemu najveca nepravda 20 vijeka. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 То је оно што вам чича објашњава већ годинама, али нећете да чујете - међу државама не постоје "пријатељи". Све су то насилници који бране само своје интересе и продаће те без да трепну када им се то исплати. Јесам ли вам то сто пута овде јасно и недвосмислено написао? Јесам ли писао да је Путин обично ђубре као и сви остали? Али не... Мене су због тога пљували, свакакве увреде и клевете сам претрпео, чак и претње. Ето вам сад. Не могу да кажем да не уживам. A ko te to pljuvao cika Zvonko? Znamo mi sve to sto si napisao. I zato mi cekamo jel da ne kazem sad sta ili bolje koga! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Cekaj bre. Putin ne smatra SSSR zlotvorskom tvorevinom. On donekle smatra da je u SSSR bilo pogresaka, ali da je razbijanje SSSR po njemu najveca nepravda 20 vijeka. Брате, ако си ти некад видио да сам ја Путина прогласио безгрешним слободно ми постави овакво питање. Ако је то Путин рекао не значи да је у праву само зато што је предсједник Русије. Ако призна КиМ да би тиме добио Крим онда је битанга, то сад кажем за убудуће. Али, то ни тад не значи да је погријешио у вези са Кримом, јер је Крим руски! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Никако, братац! Никако!! Па, мени су ови на дну листе, тј ван сваке листе! Ово су највећи светски злотвори, а највеће зло су урадили према своме народу! Bilbija kaze da su preporodili Severnu Koreju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Брате, ако си ти некад видио да сам ја Путина прогласио безгрешним слободно ми постави овакво питање. Ако је то Путин рекао не значи да је у праву само зато што је предсједник Русије. Ако призна КиМ да би тиме добио Крим онда је битанга, то сад кажем за убудуће. Али, то ни тад не значи да је погријешио у вези са Кримом, јер је Крим руски! Pa za Kosovo je pricao da je njegovo odvajanje protivno medjunarodnim pravima, sad za odvajanje Krima kaze da je OK... mnogo bre menja misljenja taj Putin... Obrce se kako mu cune пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ако призна КиМ да би тиме добио Крим онда је битанга, то сад кажем за убудуће. O tome ja(mi) i pricam(o)........ oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Знаш где је проблем? Не у томе што ти мрзиш мене или Звонка или Млађу или Јанка и Марка. Ми бисмо се као појединци вероватно одлично слагали у кафани. Проблем је што би ваш колективистички систем (у својим разним нијансама) без пардона мене и Звонка послао на робију, а у неким варијантама можда и стрељао. Иако ме неки тамо лик никада лично не би убио или на неки бенигнији начин ућуткао лично, својим рукама, он не види проблем да ме ”систем” уклони зарад ”виших циљева” (држава, територија, једнакост, небитно). Скуп милиона сличних теби, окупљених око неке апстрактне идеје, није исто што си и ти сам. Нека сте ви милиони живи и здрави, једино вам се мора одузети могућност да одлучујете о туђим животима. Ја сам сурови реалиста и знам да се то никада неће десити (јер политичари живе тако што вас купују), али као човек имам обавезу да никада не заћутим. У блату можда морам да живим, али не морам да га прослављам. Људи не разумеју да систем лако оде ван контроле. Држава лако некога прогласи за "криминалца" и онда се са њим обрачунава, а већина оних који то лично никада не би урадили онда још подржавају. Имамо стотине примера у историји. Па ево и овде - сви острашћено пишу о Криму, а нико да се сети обичних људи који ће у свему томе изгубити главе, руке, ноге, родитеље, брата, сестру... Једноставно "велики циљ" замагли поглед на мале ствари, мале људе - који су у свему томе у ствари најважнији. Искрено, боли ме лево уво која будала ће владати Кримом, једино што ме интересује је да не буде убијања и страдања. Ако ћемо баш политички, најбоље би било да Крим буде посебна, независна држава па нека живе како желе. И тако, нема никакве сумње да би у некој "патријотској" држави неке неопрезне главе завршиле на пању, без обзира што то овде нико не мисли. Зато је толико важно имати права појединца на првом месту увек и свуда. То би требало убацити у јутарње правило и понављати сваки дан по сто пута да се не заборави. Јер ће се заборавати, неминовно. Juanito, Ћириличар, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 e sad ga pretera ali ok ko je dolazio u Bradacu zna da o.Aleksandar ima ladu nivu i sevrolet aveo,a vidim,auto je merilo toga da li je neko rusofil ili amerofil..(ma sta god to filovanje znacilo) Ma naravno oce, to je samo sala, i to na racun ovih sto uopste uvode te skroz bezvezne podele medju ljude... :bendoff: Manastir Bradaca and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Dobro. Moze plavim? Evo, stavio sam plava... Не може. Дефинитивно погрешио си у опомињању. Обриши, зато си ту. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Велика тема... Velika... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Pa za Kosovo je pricao da je njegovo odvajanje protivno medjunarodnim pravima, sad za odvajanje Krima kaze da je OK... mnogo bre menja misljenja taj Putin... Obrce se kako mu cune Naucio da govori njihovim jezikom... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука