Jump to content

Референдум на Криму

Оцени ову тему

Препоручена порука

Дај брате молим те... Смири мало страсти.

Ја сам први који осуђује Амере и НАТО када праве срања. Нити "од Руса правим Американце". Само имам очи и видим да су сви насилници исти. Ви маштате о неком фантастичном свету у коме постоји држава која је "сила добра". Не постоји. Све су неваљале и насилне, само неке имају више прилике да се иживљавају, а неке мање. Ту говорим о "лидерима" тј. политичарима.

Народ руски и амерички, то су обични људи као и ми који воле своју децу и гледају своја посла. И никоме није мило да иде и гине негде безвезе.

Буди објективан мало.

neće ti to tako ići, uzmimo primjer kod nas jako dobar, sijećaš se kada je KOS snimio onu aferu sa boljkovcem i 14 000 kalašnjikova i kako će da ubijaju srbe na kućnim pragovima, sve p oprincipu ante starčevića  trećinu pobiti, trećinu pokrstiti trećinu protijerati, cijela SFRJ je to gledala, tuđman tu veče bio u beogradu bijel ko krpa, sve su mu lađe potonule, mislio je gotovo je sada provaljeni smo do daske, vratio se u zagreb iduće jutro avionom, nije znao u koju mišiju rupu da se sakrije i on i mesić a znaš šta se dogodilo? cijela hrvatska se digla na noge i dala mu podršku, narod se opredijelio za rat, još kad su čuli da imaju kalašnjikove ajoj... 2 mjeseca nakon toga kod ovog ličana bićanića , ovog našeg pope sa pouka su navalili oklopnim transporterima da zavode red među srbima pa su dobili po nosu a bićanić danas priča kako je pobjego od srba iz krajine u novi sad, eto kako ti se narod ništa ne pita , savršeno ti je rekao pontifeks, sa narodom je jako lako upravljati posebno kad mu uništiš kolektivnu snagu

Подели на овим сајтовима

@ barone brate da su makar ostali evropljani kao italijani odlična bi evropa bila, ne kažem ja da su oni idealni ali nemaju potencijal da budu krvoloci kao sto su to ovi ostali latini,germani,saksonci i ona gore nordijci, švedska , finska....

zato  mene ne raduje to sto se desava italijanima, sijećam se npr kkako su nas u krajini spasavali od ustaskog noža, premda su bili okupatori bili su makar nekakvi ljudi

Измењено од Милан Ракић
По ко зна који пут... Почеће опомене. Нема друге.
Подели на овим сајтовима

Kordun boys, to sto se desilo Nemcima (i bilo kome) je bila masovna hipnoza i napad na svim planovima. To je pocelo od Kaina.

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Па дај брате мили контролиши се мало... :(

Ne moze, i ne treba, da se kontrolise ako "ne zna". Sad zna, ili je blizi poimanju.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Па дај брате мили контролиши се мало... :(

neću jer su  okrvavili ruke u pravoslavlje do ramena!!!

i nisu danas ništa bolji, teski su fasisti niko im ne valja samo oni, jesi imao posla ti sa njima, oni cijeli svijet mrze sem sami sebe, cak i sa svojim šveđanima mislim sad na fince se ne podnose i njih mrze, oni treba da se kontrolisu ja samo govorim svoje utiske o njima

Подели на овим сајтовима

Evo ja sam malopre pricao sa Nemcom koji mi je pomogao i jos mi pomaze tj. saradjujemo, pomazemo se.

Moja sestra je trenutno na brodu isto sa Nemcom, koji joj pomaze, tj pomazu se, iako su to vise sadomazo odnosi al nema veze, "Zenska je pamet ko mutan potocic" (citat iz vrh domaceg filma Dorotej) :))

Подели на овим сајтовима

Evo ja sam malopre pricao sa Nemcom koji mi je pomogao.

njemaca ima mnogo dobrih ljudi, jako dobrih, ali kada su u pitanju stvari vezane za politiku pretvaraju se u zvijeri, ja imam dobre prijatelje švabe, radio sam sa njima i čujem se sa njima i danas i zovu me da dođem u goste, al ti sa njima ne možeš pričati o fudbalu ako je njihova reprezentacija izgubila u fudbalu za njih fudbal ne postoji kao sport danima , ne priznaju ga a to je bolest, sad zaamisli kakvi su u ratnom stanju, mislim imali smo prilike to da osijetimo na svojoj koži, a ovako su dobri ljudi  da bolji ne mogu biti

Подели на овим сајтовима

njemaca ima mnogo dobrih ljudi, jako dobrih, ali kada su  u pitanju stvari vezane za politiku pretvaraju se u zvijeri, ja imam dobre prijatelje švabe, radio sam sa njima i čujem se sa njima i danas i zovu me da dođem u goste, al ti sa njima ne možeš pričati o fudbalu ako je njihova reprezentacija izgubila u fudbalu za njih fudbal ne postoji kao sport danima , ne priznaju ga a to je bolest, sad zaamisli kakvi su u ratnom stanju, mislim imali smo prilike to da osijetimo na svojoj koži, a ovako su dobri ljudi  da bolji ne mogu biti

Sta znam, ne znam kolko ih je ovakih, a kolko onakih. Sve u svemu nema to veze, svako gleda svoje dupe, a one zombirane ne racunam, u smislu uracunljivih, oni su pod napadom, ako mozes da im pomognes mozes, ako ne nista.

Подели на овим сајтовима

FEWk3ml.png

izvini Milane što sam bio bezobrazan pa sam nazvao neke ljude fašistima, hvala što si obrisao, trudiću se da ne ponovim.

usput trebao si da obrišeš i ono što ssam nazvao neke nacije potencijalom da budu krvoloci to je još gore od fašista, pa si to zaboravio maknuti, fašizam je za to mala maca ....

Подели на овим сајтовима

verovala ili ne napiso sam odvojeno i ne znam sta mi bi uzo da editujem i spojim, a imao sam svadju juce na nekom hifi forumu bas u vezi pravopisa (pise se "u vezi sa pravopisom"), zato sto sam nesto pogresno napisao, al to je u sustini sve formalizam.

opet sada nećeš da priznaš svoju krivicu što neznaš pisati, umiejsto da priznaš ti svaljuješ krivnju na višu silu ko eva što je krivila zmiju, tražila opravdanja  :)))

Подели на овим сајтовима

Ne znam, za razliku od vas, ja se ne zanosim pricom da tu postoji neki stvarni sukob (iako mnogi ovde misle da postoji)

Da postoji ne bi nato imao privremene baze u rusiji i ne bi putin izjavljivao u ruskom domu da je Nato faktor mira i stabilnosti  u svetu.

Постоји сукоб, само главни актери виде унапред већи број потеза од нас, као мајстори у шаху.

Подели на овим сајтовима

svasta, ko i zasto mi je obrisao post?!

Подели на овим сајтовима

Кад је Украјина у кризи треба сачувати од НАТО нациста све оно што се сачувати може. Русија је то изврсно урадила на примеру Крима.

Да је НАТО почео да чепрка и по Украјини, размислите шта би било... Сетите се шта они зову "милосрдним анђелом", "демократијом" и "колатералном штетом"... Сетите се нациста из Украјине који хоће власт по сваку цену.

Народ Крима је спашен од "америчке и ЕУ демократије", а надам се да ће и други.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...