Гости Guest Alefshin Написано Јануар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Најаве емисија, коментари и све остало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 http://slovoljubve.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Обавештавамо Вас да ће се прва емисија ПРАВОСЛАВНОГ МИСИОНАРА, Боже здравља, емитовати 26.јануара, уочи празновања Светог Саве, у термину од 20h на радију СЛОВО ЉУБВЕ, и то је термин и у будућности. Сутра као саговорнике и госте емисије примамо вреднога уредника, ђакона Оливера Суботића, и Јелену Славковић, ученицу четврте године гимназије. Говориће се о новом, тј.излазећем броју, циљевима, могућностима часописа и његове мисије. Укратко, биће то програм који уводи слушаоце у постојање часописа и,сада, радио емисије. Верујем да ће стићи и боље појашњење, ово је намењено ранораниоцима 1317_womens.... Поздрављамо све, надајући се будућој сарадњи и сатруду на великом дару који смо сви заједно добили од Господа... Уредници мејл који ми је мало пре стигао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Линк за онлајн слушање http://link.slovo.rs:8000/listen.pls Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 http://radiosvetigora.wordpress.com/2009/09/21/%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%99%D1%83%D0%B1%D0%B2%D0%B5-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BE-%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Ako me secanje ne vara, mislim da su na frekvenciji 103,7 i 107,3 mHz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марина Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 107.3MHz 0205_whistling О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Слово Љубве је радио-станица архиепископије београдско-карловачке, која програм емитује нешто дуже од годину дана. Путем радио пријемника може да се слуша на 107,3 МHz, а постоји и live-stream на интернету, и то на: www.slovoljubve.com и www.slovoljubve.katiheta.net - од данас је почела нова програмска схема, а сајтови ће бити апдејтовани ускоро (између осталог и линковима за разне емисије, беседе, итд.).У склопу нове програмске схеме, данас је кренула и моја ауторска емисија "Под знаком питања" која је нека врста православног talk-showa. Емитује се уживо, сваког јутра од 10 до 11 часова. Гости и теме ће бити разни, односно - све оно што има икакве везе с нашом вером и Црквом што се тиче тема, а гости свако ко има нешто на одређену тему да каже. Такође ћемо имати и циклус представљања младих (а то је релативан појам 0304_smile4) људи, који су активни у Цркви, а баве се и нечим занимљивим (нећу сад да вам одајем никакве детаље :229229229:). Сам циљ емисије су "опуштени" разговори о - као што већ рекох - свему што нас се као верника тиче. План емисије за сад изгледа овако:- Понедељак, 22.11.10. - гост отац Вукашин Милићевић; тема: Увод и представљање емисије, стање у епархији рашко-призренској и бивши епископ Артемије- Уторак, 23.11.10. - гост: Марија Тодоровић (наша Мара); тема: мисионарење на интернету- Среда, 24.11.10. - гост: Драгица Тадић, теолог; тема: Црквени живот у Грчкој (у поређењу с истим код нас)- Четвртак, 25.11.10. - гост: Дарко Радовановић, теолог; тема: Православље и интернет (уопштено)- Петак, 26.11.10. - нема емисије, највероватније ће бити пренос литургије из параклиса Св. Јована Златоустог из студентског града, који слави славу тада- Понедељак, 29.11.10. - гости: још непотврђени, тема: СФРЈ- Уторак, 29.11.10. - гост: Бојана Радивојевић, диригент/музичар, тема: Представљамо њен рад као црквеног диригента и вокалну групу коју води- Среда, 01.12.10. - гост: Александра Божиновић Кнежевић, аутор пројекта за подршку људима који живе с ХИВ/Сидом, Добротворни фонд СПЦ "Човекољубље" (непотврђено), тема: Мисија Цркве за помоћ људима који живе с ХИВ/Сидом и за сузбијање болестиПостављаћу овде даља обавештења о емисији, гостима, итд.Имате и групу радија на фејсбуку:http://www.facebook.com/group.php?gid=109455805762910 katja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 sounds good 1000000001010 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Је л кажете некада оно: "До наредног слушања"? Супер сте, само напред 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Ja kažem "Slušajte nas sutra u isto vreme na istom mestu" klapklap Moj glas ćete inače slušati u raznim... oblicima ( 4chsmu1), osim u mojoj emisiji. U sredu treba da gostujem u emisiji "Šta slušate" - valjda da me predstave kao novog autora i da vide ljudi kakvu ja to muziku privatno slušam 1414_feel Ali slušajte nas sutra, pošto je gost naša Mara i predstavićemo malo forum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 sounds good :291291291: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 I, je li slušao neko jutros Maru? :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Подигните овде снимак да чујемо ми који нисмо стигли јутрос. :cheesy: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука