Jump to content

Слово Љубве, радио Архиепископије београдско-карловачке

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Обавештавамо Вас да  ће се прва емисија ПРАВОСЛАВНОГ МИСИОНАРА, Боже здравља, емитовати 26.јануара, уочи празновања Светог Саве, у термину од 20h на радију СЛОВО ЉУБВЕ, и то је термин и у будућности. Сутра као саговорнике и госте емисије примамо вреднога уредника, ђакона Оливера Суботића, и Јелену Славковић, ученицу четврте године  гимназије. Говориће се о новом, тј.излазећем броју, циљевима, могућностима часописа и његове мисије. Укратко, биће то програм који уводи слушаоце  у постојање часописа и,сада, радио емисије. Верујем да ће стићи  и боље појашњење, ово је намењено ранораниоцима 1317_womens....

Поздрављамо све, надајући се будућој сарадњи и сатруду на великом дару који смо сви заједно добили од Господа...

Уредници 

мејл који ми је мало пре стигао

Подели на овим сајтовима

• Гости
  • 1 month later...

107.3MHz  0205_whistling

О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст).

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Постављена слика

Слово Љубве је радио-станица архиепископије београдско-карловачке, која програм емитује нешто дуже од годину дана. Путем радио пријемника може да се слуша на 107,3 МHz, а постоји и live-stream на интернету, и то на: www.slovoljubve.com и www.slovoljubve.katiheta.net - од данас је почела нова програмска схема, а сајтови ће бити апдејтовани ускоро (између осталог и линковима за разне емисије, беседе, итд.).

У склопу нове програмске схеме, данас је кренула и моја ауторска емисија "Под знаком питања" која је нека врста православног talk-showa. Емитује се уживо, сваког јутра од 10 до 11 часова. Гости и теме ће бити разни, односно - све оно што има икакве везе с нашом вером и Црквом што се тиче тема, а гости свако ко има нешто на одређену тему да каже. Такође ћемо имати и циклус представљања младих (а то је релативан појам  0304_smile4) људи, који су активни у Цркви, а баве се и нечим занимљивим (нећу сад да вам одајем никакве детаље  :229229229:). Сам циљ емисије су "опуштени" разговори о - као што већ рекох - свему што нас се као верника тиче. План емисије за сад изгледа овако:

- Понедељак, 22.11.10. - гост отац Вукашин Милићевић; тема: Увод и представљање емисије, стање у епархији рашко-призренској и бивши епископ Артемије
- Уторак, 23.11.10. - гост: Марија Тодоровић (наша Мара); тема: мисионарење на интернету
- Среда, 24.11.10. - гост: Драгица Тадић, теолог; тема: Црквени живот у Грчкој (у поређењу с истим код нас)
- Четвртак, 25.11.10. - гост: Дарко Радовановић, теолог; тема: Православље и интернет (уопштено)
- Петак, 26.11.10. - нема емисије, највероватније ће бити пренос литургије из параклиса Св. Јована Златоустог из студентског града, који слави славу тада

- Понедељак, 29.11.10. - гости: још непотврђени, тема: СФРЈ
- Уторак, 29.11.10. - гост: Бојана Радивојевић, диригент/музичар, тема: Представљамо њен рад као црквеног диригента и вокалну групу коју води
- Среда, 01.12.10. - гост: Александра Божиновић Кнежевић, аутор пројекта за подршку људима који живе с ХИВ/Сидом, Добротворни фонд СПЦ "Човекољубље" (непотврђено), тема: Мисија Цркве за помоћ људима који живе с ХИВ/Сидом и за сузбијање болести

Постављаћу овде даља обавештења о емисији, гостима, итд.
Имате и групу радија на фејсбуку:

http://www.facebook.com/group.php?gid=109455805762910
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ja kažem "Slušajte nas sutra u isto vreme na istom mestu"  klapklap

Moj glas ćete inače slušati u raznim... oblicima ( 4chsmu1), osim u mojoj emisiji.

U sredu treba da gostujem u emisiji "Šta slušate" - valjda da me predstave kao novog autora i da vide ljudi kakvu ja to muziku privatno slušam  1414_feel

Ali slušajte nas sutra, pošto je gost naša Mara i predstavićemo malo forum. ;)

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...