Jump to content

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?

Оцени ову тему

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?   

37 члановâ је гласало

1. 1. Која од ове две партије вам је пријемчивија

• Двери
      18
    • Трећа Србија
      18
    • Ни једна
      16
    • Обе
      9
  2. 2. Контролно питање: Зашто Жељко покреће ову тему?

• Разочарао се Дверима
      5
    • Добио је паре од ТС да их промовише
      3
    • Нервирају га Артемијевци
      2
    • Ко ће га знати
      7

Препоручена порука

Разлика је што у колективизму немаш Христа пре свега.

Саборност није исто што и колективизам.

Колективизам је стихијска појава. Саборност није стихијска него слободновољна.

Као што ни личносност и индивидуализам нису исто.

jel moguća sabornost u politici uopšte?

Подели на овим сајтовима

Bio sam pre 20 tak dana u Trecoj Srbiji,video oglas traze ljude za one kutije,pa otisao sa drugarima.Popunio one formulare i nagovestio im da sam dosao samo zbog kutija,da uzmem neki dinar,nikakvo uclanjenje u stranku i to...Odmah su pocele one sektaske price,uclani se,dovedi 10 ljudi dacemo ti ovo,ono...Odmah mi skoci pritisak od tih prica,rekao sam ih da sam apolitican,da me ne zanima to i ako treba za kutije,neka zovu.Naravno,nisu me zvali. :D

Inace odmah mi je zapala za oko kuca u kojoj se nalaze.Prosto se zapitam kako to jedna postena,mala stranka moze da bude u takvoj vili,ma bre viletini,na takvoj lokaciji...Onda se setim zasto sam apolitican. :)

Подели на овим сајтовима

sve ovo zato sto ja ne dam na kolektiv, svaka cast ljudskim slobodama ali kolektiv također mora da postoji, crkva je isto kolektiv, liturgija je isto kolektiv, srbi su isto kolektiv, nema nista od individualizma to nije ni za kod kuće, to je samo za vamo na forumu i to ne za svakoga :)

Лепо ти рече Трифке није то исто.

То што ти сад радиш зове се упроштавање.

Ко кад би ја тебе уместо Кордунаш звао кркан.

А то није исто.

Кркан је рецимо онај Бићко на пример.

:))

Подели на овим сајтовима

Bio sam pre 20 tak dana u Trecoj Srbiji,video oglas traze ljude za one kutije,pa otisao sa drugarima.Popunio one formulare i nagovestio im da sam dosao samo zbog kutija,da uzmem neki dinar,nikakvo uclanjenje u stranku i to...Odmah su pocele one sektaske price,uclani se,dovedi 10 ljudi dacemo ti ovo,ono...Odmah mi skoci pritisak od tih prica,rekao sam ih da sam apolitican,da me ne zanima to i ako treba za kutije,neka zovu.Naravno,nisu me zvali. :D

Inace odmah mi je zapala za oko kuca u kojoj se nalaze.Prosto se zapitam kako to jedna postena,mala stranka moze da bude u takvoj vili,ma bre viletini,na takvoj lokaciji...Onda se setim zasto sam apolitican. :)

То су радиле све странке( без изузетка). Оћеш на кутије потпиши приступницу.

Подели на овим сајтовима

Лепо ти рече Трифке није то исто.

То што ти сад радиш зове се упроштавање.

Ко кад би ја тебе уместо Кордунаш звао кркан.

А то није исто.

Кркан је рецимо онај Бићко на пример.

:))

e za ovu zadnju rečenicu ću dragovoljno da usaborim misao sa tobom hhahah

Подели на овим сајтовима

То су радиле све странке( без изузетка). Оћеш на кутије потпиши приступницу.

Ja 2012.nisam morao da potpisujem pristupnicu.Nije ni ove godine moj brat morao.

U Trecoj Srbiji je bilo da se potpise da podrzavas njihovu listu da izadje na izbore i to je to.

Подели на овим сајтовима

Ма био ја на саборима, чуо видео.

Нису сви далеко било, али та струја је најјача.

На крају шта мислиш зашто је старешинство забранило религијске теме у дискусијама?

Ne razumem ovo pitanje.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ja 2012.nisam morao da potpisujem pristupnicu.Nije ni ove godine moj brat morao.

U Trecoj Srbiji je bilo da se potpise da podrzavas njihovu listu da izadje na izbore i to je to.

brate možeš kod mene na kramp, ne treba nista da se potpisuje, dobiješ dva krampa, jedan kad pregrije da mlatiš sa drugim

Подели на овим сајтовима

Ne razumem ovo pitanje.

Ајд поново. Зашто су Двери престале да издају саопштења о догађајима у Цркви и око Цркве и у вези са Артемијем и друго?

Подели на овим сајтовима

pa ako su ti vazniji od Hrista,onda jesu.. 

Е, то важи и за све остало. Ако ти је политика изнад Господа, онда си идолопоклоник.

Подели на овим сајтовима

Само да пратим тему. Занимљиво шта Жељко пише.

Значи, Двери су тактички забранили религијске приче. То ваљда да би све струје биле присутне, да се не расипа чланство.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

brate možeš kod mene na kramp, ne treba nista da se potpisuje, dobiješ dva krampa, jedan kad pregrije da mlatiš sa drugim

Nemam sad vremena za kramp,ako zatreba i prigusti,nikad se ne zna. :)

Zeljko,nisam potpisao za Dveri na proslim izborima nista,za njih sam cuvao.Mozda tako hvataju na foru,ko zna...Sve u sve,fora je u tome da covek u tim momentima shvati koliko nas oni SVI gledaju kao potrosnu robu-glas.Hvala im svakako,sto su mi otvorili oci,da ne gubim mladost u praznim nadama. ;)

Подели на овим сајтовима

Nemam sad vremena za kramp,ako zatreba i prigusti,nikad se ne zna. :)

Zeljko,nisam potpisao za Dveri na proslim izborima nista,za njih sam cuvao.Mozda tako hvataju na foru,ko zna...Sve u sve,fora je u tome da covek u tim momentima shvati koliko nas oni SVI gledaju kao potrosnu robu-glas.Hvala im svakako,sto su mi otvorili oci,da ne gubim mladost u praznim nadama. ;)

Види, да ме погрешно несхватиш, нисам ја против Двери нити сад агитујем за Трећу Србију.

Рецимо ТС има ту што каже Милосављевић капиталистичку црту а Двери социјалистичку која је мени много ближа.

ТС су опет ближе екуменизму а ја то не подржавам. Двери су антиекуменисти од почетка и то је некако ок нису се мењали по том питању. ТС међутим заиста има кадрове и по приличан број интелектуалаца уз себе, али су тренутно минорни.

Међутим и оно друго што сам изнео су факти.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Neću da pitam za kavurme i čvarke ali mene više interesuje u čemu je razlika između SNS, SPS, DS i NDS? :P

Отвори посебну тему о томе. Добро ти је питање.

По мени реално само три странке завређују пажњу а то су Двери, ТС и Доста је било од Радуловића.

Јер остале смо гледали 20 година и ништа нису урадили.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...