Jump to content

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?

Оцени ову тему

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?   

37 члановâ је гласало

1. 1. Која од ове две партије вам је пријемчивија

• Двери
      18
    • Трећа Србија
      18
    • Ни једна
      16
    • Обе
      9
  2. 2. Контролно питање: Зашто Жељко покреће ову тему?

• Разочарао се Дверима
      5
    • Добио је паре од ТС да их промовише
      3
    • Нервирају га Артемијевци
      2
    • Ко ће га знати
      7

Препоручена порука

Треба сви заједно да промене курс. Уместо ка поделама због различитих ставова, да се уједине у ономе што им је заједничко. Али не, сујета је јача. 

Светла будућност Србије није у политичким програмима већ у личном покајању. 

Подели на овим сајтовима

mislim da je politika jedan vid idolopoklonstva 0703_read

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

dakle željko i milosavljević skupa trećekolonaši, lijepo nek sam i to doživio, o bože ostavi bar malko srbije, makar za jednu  šljivu, a čačanska je najbolja   :)))

Ма да, ја сам окорели трећеколонаш. Мислим просто је то Видовдан добио толике дотације од трећеколонаша, каква би била шанса да нисам и ја, јел.

Подели на овим сајтовима

Kakve veze ima lichno pokajanje sa celom pricom, kada se na kraju politika svodi na politicki program?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Kakve veze ima lichno pokajanje sa celom pricom, kada se na kraju politika svodi na politicki program?

ja mislim da je čovijek htijeo reći da je svijetla budućnost  srbije u tome da se narod malo vrati na pravi put, na ispravne vrijednosti i skroz se slažem sa time a ovo kakve su nam vrijednosti u drustvu takve politike nam i prolaze 

Подели на овим сајтовима

Треба сви заједно да промене курс. Уместо ка поделама због различитих ставова, да се уједине у ономе што им је заједничко. Али не, сујета је јача. 

Види има једна разлика између Дверјана и Треће Србијанаца која се на неки начин провлачи и кроз овај форум, да не кажем пресликава.

А то је екуменизам и антиекуменизам.

Већина Трећесрбијанаца које познајем су екуменисти док знамо да Дверјани то нису.

Такође већина Дверјана које познајем су артемијевци, док су Треће Србијанци антиартемијевци.

Дакле, кажи ти мени сад Срђане како ћемо превазићи ову поделу?

Подели на овим сајтовима

to kao treći rajh- treća Srbija?  :.mislise.  :)))

Мислим да је то као:

Прва Србија-Милошевићева ( и сав тај менталитет који је означио то доба ), социјалистичка, националистичка, за Русију

Друга Србија-Ђинђићева, либерална, западњачка, за ЕУ

И они су сад као Трећа Србија, ни једни, ни други, но они који гледају да буде боље "цокули и мотици".

Подели на овим сајтовима

pa ljudi sjednu pa se dogovore sta su prioriteti za srpski narod a sta su sporedne stvari, meni je totalno bez veze ta podijela iz sfere pravoslavlja u srbiji, neće se političari baviti uređivanjem pravoslavlja, nego države, a tu imamo daleko krupnijih problema od ekumenizma i antiekumenizma, zato ja ne razumijem ove separatiste i neću ih nikada podrzati

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...