Ђуро Станивук Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 nije tačno, u vreme kad sam ja bio u vojsci, niko te nije pitao gde hoćeš u prekomandu, osim ako nemaš vezu е ја кад сам био, гурали су се ко ће да иде...због плате... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Добар део моје генерације оставио је руке, ноге и главе по шумама и горама наше бивше земље поносне. А ви што вам је било лепо сте пропустили журку. И вичите "хвала Богу"... Војска треба да буде професионална јер једино тако има смисла. Један вод професионалаца може да потамани батаљон регрута као буба швабе да не знају шта их је снашло. Таква "војска" је само топовско месо и не служи ничему. Осим што људе малтретирају и одузимају им драгоцено време у животу. Значи, ако волите војску онда се пријавите у професионалце и свака вам част. А не да се залажете за те комунистичке глупости. Млађони, Juanito, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ne mislim da su Izraelci mnogo glupi kada oduzimaju i muskarcima i zenama po tri, odnosno dve godine zivota. Mora da postoji dobar razlog za to... R.Žiskar, Натан and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Осим што људе малтретирају и одузимају им драгоцено време у животу. Ти би вероватно измислио машину за путовање кроз време да те нису одвели у војску... ...ма `ајте молим вас... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ne mislim da su Izraelci mnogo glupi kada oduzimaju i muskarcima i zenama po tri, odnosno dve godine zivota. Mora da postoji dobar razlog za to... Postoji, oni su u stlanom riziku i sukobu. Ne znam sad jel smo mi izrale? Da li smo izmedu islmaski ekstremistickih seriatskih zemlja i imamo otvorenu ratnu zonu na jednom parcetu zemlje? Besmisleno je porediti Srbiju i Izrael. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Израелци су у перманентном рату од дана кад су основали државу и немају избора. Ми смо у сред Европе и могли смо да живимо у миру без проблема. Да су "велике поглавице" имали бар два грама мозга. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Postoji, oni su u stlanom riziku i sukobu. Управо си нас описао... Натан and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Израелци су у перманентном рату од дана кад су основали државу и немају избора. Ми смо у сред Европе и могли смо да живимо у миру без проблема. Да су "велике поглавице" имали бар два грама мозга. Да су одма` скинули гаће, Пера би отишао право у полицију... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Управо си нас описао... U kom smo mi sukobu? Jel imas deo teritorije koji je na svakih mesec dana tik pred sukob? Kakve veze ima kosovo sa izraelom? I gde smo mi okruzeni neprijateljski mzemljama kao izrazel? preuvelicavas ti nasu situaciju debelo.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Војска треба да буде професионална јер једино тако има смисла. Професионална војска је плаћена војска. Плаћена војска има само једног команданта - новац. Дакле, ако неко плати више, та иста војска постаје његова. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Професионална војска је плаћена војска. Плаћена војска има само једног команданта - новац. Дакле, ако неко плати више, та иста војска постаје његова. Kakve sve poglede na svet i zivot imam ja ovde da procitma... da nas neko poredi sa izraelom.. i da neko prica daj e placena vojska - za novac... Mora i onda da je privatna lekarska klinika pod gospodarom novca a drzavna nije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Је л` причамо овде о служењу војног рока у мирнодопским условима или о рату? ja sam odslužio u mirnodopskim uslovima i pričam samo o onome što znam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 @, Ма та екипа има неке опасне трипове... Веома незгодно је што се то окупило при Цркви јер они имају неку своју националистичку квази-религију и фиктине "Велике Борбе" ко суботари. Тако настају секте, тј. већ су направили пар. И део свештенства те глупости подгрева и подржава уместо да смирује већ слуђен народ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Израелци су у перманентном рату од дана кад су основали државу и немају избора. Како немају избор? Па могу исто као и ми, да погну главе и да ћуте. Не знам зашто неће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ситуације у Србији и Израелу немају апсолутно никакве сличности тако да је бесмислено упоређивати их. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука