Руси долазе Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Питај Грузијце и Украјинце шта о томе мисле. А и нас би 1948-е згазили као кишне глисте да нас није НАТО подржао. Какве су ти то небулозе, какво гажење какав нато 48? NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 А и нас би 1948-е згазили као кишне глисте да нас није НАТО подржао Управо. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Какве су ти то небулозе, какво гажење какав нато 48? Историје мало брате прочитај... Повијести. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Не слажем се са констатацијом НАТО = Руска војска. Ajde onda ti objasni meni, zasto putin prica da je nato "faktor mira i stabilnosti" i zasto daje natu privremene baze u Rusiji? Ja bih eto voleo d cujem tlogiku iza toga ako su kako vi rusofili tvrdite u nekom sukobu oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Гледате на ствари површно као да нисте Православни Хришћани узимате у обзир само материјалну хоризонталу а духовну вертикалу или не познајете или намерно ниподаштавате. Молим вас ваши ставови су потпуно смешни оном ко има ити мало духовног расуђивања. Тако за вас постаје могућ савез са нато пактом постаје могуће одрицање од Косова и Метохије, постаје могуће све и свашта... Молим вас укључите и остале методе погледа на ствари, додајте себи још коју перспективу. Ово како ви расуђујете то је површина ајте мало на висину па посмотрите на ствари. kordun је реаговао/ла на ово 1 NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Гледате на ствари површно као да нисте Православни Хришћани узимате у обзир само материјалну хоризонталу а духовну вертикалу или не познајете или намерно ниподаштавате. Молим вас ваши ставови су потпуно смешни оном ко има ити мало духовног расуђивања. Тако за вас постаје могућ савез са нато пактом постаје могуће одрицање од Косова и Метохије, постаје могуће све и свашта... Молим вас укључите и остале методе погледа на ствари, додајте себи још коју перспективу. Ово како ви расуђујете то је површина ајте мало на висину па посмотрите на ствари. О чему ти? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Исто је и код нас. Неки политичарски манијак нешто одлучи и закува и онда сви морају да га слушају и гину, од највиших официра до те исте такве (да, исте такве) деце. Ја у томе апсолутно не желим да учествујем. Ако видим силеџију да напада неког мог ближњег или чак неког кога не познајем, био бих спреман да дам живот. Знао бих за шта га дајем. Али да дам или да одузмем живот неком ко је исто толико крив као ја сам, за којекакве магле у којима се не зна ни ко пије ни ко плаћа и којекакве бесмислене територије, то нећу. Ни на тешким дрогама. Нек ме хапсе, убијају, нека раде шта год хоће, кад ништа паметније не знају. Није исто код нас... Ниједан српски војник није ишао да ради, оно што је радио амерички војник... Ђуро Станивук, kordun and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Па немамо баш толики домет, али било је мало хопа-цупа по Вуковару, Дубровнику & слично... Него све је то било превише болесно да би нормални људи могли да разговарају и остану нормални. Треба једноставно гледати у будућност. Има пуно лепих и паметних ствари које можемо да радимо и живимо супер. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 О чему ти? o onoj staroj dobroj, sukob dobra i zla, rusije i amerike, pravoslavlja i masona, hristosa i antiuhrista... Stare dobre teorije zavere... gde se to koliki si Hriscanin ogleda u tome da li volis rusiju, jer je dogma pravoslavlja ljubav prema rusiji i putinu... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 o onoj staroj dobroj, sukob dobra i zla, rusije i amerike, pravoslavlja i masona, hristosa i antiuhrista... Stare dobre teorije zavere... gde se to koliki si Hriscanin ogleda u tome da li volis rusiju, jer je dogma pravoslavlja ljubav prema rusiji i putinu... Тешко секташтво. Зваћемо их "Путинови Сведоци"... Млађони and Skala357 је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Није исто код нас... Ниједан српски војник није ишао да ради, оно што је радио амерички војник... Није исто у правном смислу. Они су извршили агресију на суверену земљу итд, то све стоји и, да је правде, многе светске главоње би трунуле по затворима. Али суштина је потпуно иста. Ма колико те ствари романсирали, непобитна је чињеница да сте ви урадили оно што је Милошевић (вероватно Мира) одлучио, а они оно што је Клинтон (вероватно Хилари) одлучио. Не сумњам да је на обе стране било пар лудака који су једва чекали да крене клање, али верујем да сте великом већином нормални људи који су само хтели да живе са својим породицама и пријатељима. По чему је било морално да се међусобно покољете уместо да ви станете у крај Милошевићу, а они Клинтону или просто одбијете наређења људи који су били за луднице, а не за власт (говорим о етици и принципу, не о ономе што је било могуће у пракси, да не буде забуне)? Мени никада неће бити јасан тај систем у коме је један Николић (само пример, узми било ког другог, не мислим да ту има неке суштинске разлике) врховни командант кога сви ви сад морате да слушате. Друга шашава ствар је да ви не браните невине људе, већ браните границе, то јест браните само оне невине људе које су унутар одређених граница (имагинарних линија), унутар којих сте се и ви сами игром случаја родили и добили неке папире од канцеларијских ћата. Замисли себе негде на Дрини или горе на Хоргошу (ти барем не мораш да замишљаш). Погледај кућу са ове стране и кућу са оне стране. Нигде нећеш видети никакву линију, само ћеш видети деци која трчкарају у оба дворишта и не могу заједно да се играју због замишљене линије. По чему си ти сад морално позван да увек браниш баш кућу (људе у њој) са ове стране, без обзира на то ко је крив у целој причи? Шта ако ти је отац из ове куће, а мајка из оне? Ја се војницима дивим као храбрим људима, на исти начин на који се дивим честитим полицајцима или ватрогасцима. Али се не дивим војсци која брани или напада државе. Дивио бих се војсци која брани људе, без обзира на то шта им каже неки манијакални ”врховни командант”. И нисам блесав, знам да то тако данас просто јесте стање на терену. Но, сама чињеница да то тако данас јесте, не значи да ми то морамо да правдамо или романсирамо. Ако се у неком граду дешава обрачун банди, не значи да сам ја дужан да браним гангстере у чијем сам се кварту родио. Тим пре што ти гангстери и мене самог сваког боговетног дана на разне начине малтретирају, до те мере да без њихове дозволе немам право да се крећем. Све је то једно свеопште лудило и људи га сматрају нормалним само зато што су се навикли. Као оних пет мајмуна из приче. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Поткрепићу ову констатацију са фактом да свака дивизија Руске војске има свог свештеника и духовника док су ови само једна разуларена банда које на окупу држи само дубоко усађени страх и америчка индокртинација. Спрам твог поткрепљења, истине ради, и свака америчка јединица, ранга много мањег од дивизије има свог свештеника... Чак, уколико има војника православне веросиповести, постоје и православне проте америчке војске... И шта ћемо сад? Заједничка литургија свештеника Војске Србије и Националне гарде Охаја St. George's Orthodox Military Association https://www.facebook.com/pages/St-Georges-Orthodox-Military-Association/345507690005?sk=photos_albums Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Па немамо баш толики домет, али било је мало хопа-цупа по Вуковару, Дубровнику & слично... Него све је то било превише болесно да би нормални људи могли да разговарају и остану нормални. Треба једноставно гледати у будућност. Има пуно лепих и паметних ствари које можемо да радимо и живимо супер. šta hoap cupa po vukovaru, vukovar je bio legitiman vojni cilj, grad vojna tvrđava, potpuni strateški promašaj JNA ali legitimni vojni cilj baš ko i sarajevo Skala357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Чак, уколико има војника православне веросиповести, постоје и православне проте америчке војске... Додај ово на оно што сам претходно написао. Две групе православних прота благосиљају две војске које се међусобно убијају. Тотално лудило... Grizzly Adams, Иван ♪♫ and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 О Вуковару можемо да причамо, за Сарајево се не бих сложио са говорником одозго, и уопште мислио сам на учешће војника данашње Војске Србије, од којих ниједан након маја 1992. године и повлачења исте са територије БиХ, није учествовао у борбеним операцијама вн граница тадашње СРЈ.... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука