Никола Поповић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ja se izvinjavam, mora da nesto propustam, NATO je nas prijatelj, Milosrdni Andjeo mozda?! Malo sam u soku. Ali time i zavrsavam svoju ulogu u ovoj diskusiji. Руси долазе је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ja se izvinjavam, mora da nesto propustam, NATO je nas prijatelj, Milosrdni Andjeo mozda?! Malo sam u soku. Ali time i zavrsavam svoju ulogu u ovoj diskusiji. A to je? Neki novi parfem? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Да се разумемо, не шаље те чиновник својом вољом него по слову закона. Ту је основни проблем који ја видим однос права и обавеза. Добро, нико не бира у којој држави ће се родити али...свака држава има своја правила и ако си грађанин те државе, мораш да се придржаваш правила (законски мораш, на то мислим, пракса зависи од тога ко си и шта си). Зато сам ти и навео два случаја која могу да доведу до промене што се тебе лично тиче. Један је промена државе а други је промена закона. Мене веома узнемирава чињеница да лажови могу да учествују у власти и да воде државу, али закон каже да могу. ja ne dugujem nikome ništa - duguje država MENI jer od onoga što ja zaradim svi oni dobijaju platu država je tu da služi meni, a ne ja državi Grizzly Adams, florenntina and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 A to je? Neki novi parfem? Драшко је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 A to je? Neki novi parfem? Neki tako zovu humanitarnu vojnu akciju bombardovanja Srbije. Moguce ja de nije tako izvorno nazvana u NATO, ali da je bila humanitarna - bila je. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Neki tako zovu humanitarnu vojnu akciju bombardovanja Srbije. Moguce ja de nije tako izvorno nazvana u NATO, ali da je bila humanitarna - bila je. Tacno se zna ko je tako zove.Likovi cije misljenje formira tv(DB) Bastilja. Bilo direkto ili indirekto preko vec ispranih mozgova. Proces koji traje minimum od 8. sednice ako ne i od 45. Operacija se zvala Allied Forces a tu glupost "Milosrdni Andjeo" je izmislila Milosheskuova propaganda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Звала се "Савезничка сила", али то је било пре ф**** 15 година и ред би био да се коначно дозовемо у памет. Ови који користе бедну ситуацију нашег народа да га залуђују глупостима кад им дође св. Сава разбиће их од батина. Док дођемо на ред ми што само волимо женске и тако то можда се и умори... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ja se izvinjavam, mora da nesto propustam, NATO je nas prijatelj, Milosrdni Andjeo mozda?! Malo sam u soku. Ali time i zavrsavam svoju ulogu u ovoj diskusiji. Ево и моје мишљење. Потребна нам је војска! Али ја да идем и да ме постројава неки балави амрер или шваба када дође да држи брифинге и паметује не пада ми на памет!* Значи НАТО сиктер од Србске војске е онда би можда ушао у ту причу. Зна се ко су нам искрени савезници кроз историју, сви остали лицемери МАРШ напоље са Србске земље и Србске војске! *можда је баш тај гађао ракетама, наводио томахауке и убијао србску нејач и децу 99 NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 НАТО и Русија су потпуно исто смеће (само што су први 10 х јачи), свако је заинтересован за своје интересе и мале државе треба да гледају да им се не нађу на путу. Војска нам, наравно, треба. Професионална и ефикасна, а не гомила распојасаних џабалебароша који прецртавају дане у календару. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Прво, причамо о нечему што је, ај` да кажемо, судећи према интерпретацији Министарства одбране, која је уследила након Диковићеве изјаве и око 1000 коментара на "Блицу", била само нес(п)ретна изјава НГШ... Ево већ 16-ту страну причамо о томе, а већ на трећој сам (могао је и било ко други-ако га је интересовало) навео "тумачење" из МО, тако да ова братија која се "боје" служења војног рока и чињенице да ће можда тиме "изгубити" један део свог живота-немају зашта да брину... Дакле, редовно и обавезно служење војног рока је укинуто и нема готово никакве шансе да се оно (како ствари сада стоје) поврати... Разумем сваки икоментар и за и против... На крају, такође негде на почетку теме сам изнео свој став и виђење гледе тога, тако да се не понављам... У најкраћем, оно како је некада било, тј. годину дана провести у некој "жици" то је чист промашај... Али свакако сам за опцију да свако од способних младића, треба на неки начин да се "подвргне" војној обуци, тј. да се упозна са најелементарнијим правилима војске. Како ће то, тј. како би било то уређено не знам (идеју имам), али такође, спрам читаве приче, исто тако не "стоји" став да постоје људи који су се професионално определили за војску и ратовање... Прво, ни један војник се не опредељује за ратовање... То је мишљење неко, али ја нисам са 14 година отишао у војне школе да бих ратовао... Та ваљда нисам ненормалан. Са друге стране, рат је нешто што се дешава свуда око нас и мислим да се не може заузети такав лаконски став-нек ` ратују они који су за то плаћени... Ево примера... Када је било бомбардовање 1999. године. готово сви које сам знао и знам на а. Батајница ( а познајем готове све са аеродрома), били су и против СМ и против његових суманутих одлука. Али када се десило то што се десило, морала се земља бранити и нико, као и што сам документарни филм о том периоду каже, "није рекао нећу". Ни међу професионалцима (читај војницима по уговору, подофицирима, официрима), нити међу младићима који су били на редовном одслужењу војног рока... Е сад, ако неки од вас сматрају, да је било исправно, да неки иду у рат, док неки треба да се "извуку" и кажи-шта ме брига, то није "мој рат"... Па у реду. Нећу никоме да намећем мишљење... Није био ни мој Саша од Москве, R.Žiskar, Натан and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ма то је јасно, кад ти неко дође пред кућу браниш се и крај приче. Али до тог рата није смело да дође никако. Ја имам велику замерку војсци што дебила није на време сместила тамо где му је место, јер је за то било пуно сасвим оправданих разлога. То се наравно односи на војни врх. Њихов задатак није само да бране народ од неког "споља", него да га бране од психопата попут СМ који га воде у пропаст. То је било јасно још 91-е. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 И да додам-"Милосрдни анђео" је био само у глави СМ и његових медијских посленика махом из ЈУЛ-а... Агресија НАТО пакта се звала где где... Негде "Савезничка сила", негде "Племенити наковањ", што у тријади са првопоменутим даје сву апсурдност лудила "црвеног деспота са Дедиња" како га је једном приликом "крстио" + Атанасије, односно "промашеност" и криминалну агресивност НАТО пакта, коју је поменути пакт тада "презентовао" овде Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 НАТО и Русија су потпуно исто смеће (само што су први 10 х јачи), свако је заинтересован за своје интересе и мале државе треба да гледају да им се не нађу на путу. Војска нам, наравно, треба. Професионална и ефикасна, а не гомила распојасаних џабалебароша који прецртавају дане у календару. Не слажем се са констатацијом НАТО = Руска војска. То је као да кажеш Антихрист = Христ наравно не толико суштински. Поткрепићу ову констатацију са фактом да свака дивизија Руске војске има свог свештеника и духовника док су ови само једна разуларена банда које на окупу држи само дубоко усађени страх и америчка индокртинација. Може још једна успоредба американци дођу као неки роботи без душе наспрам Руса који увек расуђују индивидуално о својим поступцима, док је амер у стању да запуца из страха и побије 10 невиних људи као од шале. Рус такав сатански пропуст неће никада направити. kordun је реаговао/ла на ово 1 NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Не слажем се са констатацијом НАТО = Руска војска. Питај Грузијце и Украјинце шта о томе мисле. А и нас би 1948-е згазили као кишне глисте да нас није НАТО подржао. Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Имао сам прилику да лично упознам неке америчке будуће војнике (студенте војне академије). Држао сам им лабораторијске вежбе. То су деца. Углавном добра и паметна деца коју неки болесни манијаци шаљу преко пола света да пуцају у ко зна кога, зарад ко зна чега. Исто је и код нас. Неки политичарски манијак нешто одлучи и закува и онда сви морају да га слушају и гину, од највиших официра до те исте такве (да, исте такве) деце. Ја у томе апсолутно не желим да учествујем. Ако видим силеџију да напада неког мог ближњег или чак неког кога не познајем, био бих спреман да дам живот. Знао бих за шта га дајем. Али да дам или да одузмем живот неком ко је исто толико крив као ја сам, за којекакве магле у којима се не зна ни ко пије ни ко плаћа и којекакве бесмислене територије, то нећу. Ни на тешким дрогама. Нек ме хапсе, убијају, нека раде шта год хоће, кад ништа паметније не знају. Grizzly Adams, Млађони and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука