Иван ♪♫ Написано Март 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ти си Иване, служио војску, колико сам разумео? da, i zažalio sam zbog toga, jer sam se samo izmaltretirao, izgubio skoro godinu dana života i ništa nisam dobio, samo sam izgubio a brate a koliko je to korisno, ajde dijeci daj slobodu da odlučuju hoće li ići u školu ili neće pa ćeš da vidiš rezultate, ajde daj odraslim ljudima slobodu da li će sebi uplaćivati penziono osiguranje ili će radije da prime te pare na ruke odma, treba malo oprezan biti sa slobodama jer često imaju negativne tendencije, liberalizam bi bio idealan da nema greha, da smo u eshatonu, a posto smo tu gdje jesmo ja uopste ne razumijem te liberaliste to je sunovrat društva da ne ispadne da te ignorišem, ali ne znam šta da ti odgovorim, poređenje ti nije baš dobro poenta je u tome da ti sam valjda znaš šta je najbolje za tebe, a ne neko drugi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 da ne ispadne da te ignorišem, ali ne znam šta da ti odgovorim, poređenje ti nije baš dobro poenta je u tome da ti sam valjda znaš šta je najbolje za tebe, a ne neko drugi da kad stvari pojednostaviš na nivo pojedinca, a šta ćeš onda kad se drugih nekoliko udruži, šta će onda pojjedinac ? znaš za onu izreku dva loša ubiše miloša, e upravo o tome se radi, ljudska društva se ponašaju kao kolektivi, njiha energija se manifestuje kao kolektivna, a ovdije se govori bas o tim pitanjima ljudskog drustva, prema tome za mene je besmisleno ne voditi računa o kolektivu, šta će li nam onda drzava i sve ostalo, sta ti mislis zasto se narod uopšte organizuje u drzave ako svako treba da se ponasa kako on misli da mu je najbolje, nije li to podrivanje drzave ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 individualizam je zločin prema normalnim ljudima koji su gradili i grade ovu našu državu... neko ostavi kosti za nju, dok neko drugi bi to proćerdao za šaku karamela, e pa ne može to tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 individualizam je zločin prema normalnim ljudima koji su gradili i grade ovu našu državu Ја бих пре рекао колективизам... знаш ону пословицу - не подцењуј глуп народ у великим масама. Слабо ти капираш државу. Модерна држава није ту да би народ служио њој, већ да би она служила народу. Зато што ти "служуење" држави у пракси буде "служење државним вођама".. Другим речима - Тито - Хитлер - Стаљин - Лењин - Мао це и остале колективистичке државне вође. Друштва која своју филозофију базирају на индивидуализму су јака и успешна друштва- Америка, Европска унија и земље око европоске уније, јапан, итд.. То исто полако креће и кина, русија је већ дебело заглибила у том правцу итд. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 jopet mi nestao komentar, mora da mi ova tipkovnica ne valja, sad ću je razbiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 jopet mi nestao komentar, mora da mi ova tipkovnica ne valja, sad ću je razbiti Sumnjivo mi nesto... kordun је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 tipkovnica ne valja Samo je udri kordun, feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Професионалним војницима свака част, а она комедија од "војног рока" надам се да се никад неће вратити. ta komedija još nije u potpunosti ukinuta i ja želim da se ukine: ,,...Војна вежба са лицима из резервног састава планирана је да се изведе позивањем лица из: - Центара МО Вождовац и Савски Венац 05.03.2014. године..." http://www.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=4911 ,,...Nedavno sam dobio poziv za vojne vezbe u Nisu..." 27.10.2013. http://www.mycity-military.com/Opste-vojne-teme/Poziv-za-vojne-vezbe.html https://www.pouke.org/forum/topic/15273-позиви-за-војну-вежбу/page-3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 vojsci postoji koncept uniformnosti zbog reda,discippline i estetike, Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Baš ceniš svoj posao... I šta sad ti hoćeš od mene? Idi u vojsku ako hoćeš, šta me briga. Jesi bio u vojsci? I da jesi i da nisi, šta ti sad hoćeš od drugih ljudi? Јесам, служио сам и то код Милосављевића у Крушевцу...био је то један кратак и добар период мог живота...95% старешина су били добри људи, чак и они који су били млађи од мене...нађе се наравно и неки д**аџија али ништа страшно... У војсци се види снага колектива и то је непревазиђено. Највећу слободу сам имао у војсци...поготово од политике... Одговорио сам ти само зато што си пар неистина изрекао. Код мене у касарни нико није био ни го, ни бос, ни гладан. Ја сам много користи извукао из своје службе од 6 месеци...али то је зато што сам таква особа, увек гледам добре стране... Сад, ако сам те разљутио ти праштај...немам даљих коментара.. Млађони, Драшко and kordun је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 И само да напоменем, служио сам 2008./09. са својих 27 година... kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Јесам, служио сам и то код Милосављевића у Крушевцу...био је то један кратак и добар период мог живота... Не може у најлепшем граду да ти буде лоше макар да си га посетио као питомац КП Дома! :р Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 увек гледам добре стране... facenew22222222 служио сам и то код Милосављевића у Крушевцу а ја код Моцарта, у Лесковцу, српском Салцбургу Никола Поповић, Милан Б, Ђуро Станивук and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Парабелум је испод Слобове слике... http://youtu.be/FcUXeu3SH5M Шалу на страну, редовно служење војног рока је имало добрих страна - доста људи се описменило и усвојило неке цивилизацијске тековине, али нажалост велика већина није баш сазрела у правом смислу као људи. То се ионако носи из породице, слабо ту војска може помоћи. http://youtu.be/Htl8ANzm46w Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 facenew22222222 а ја код Моцарта, у Лесковцу, српском Салцбургу Ja u vrticu "pcelica maja" ) Драшко, Милан Б and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука