Иван ♪♫ Написано Март 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Ја волим војску и мени је то много отворило видике и истренирало ме у датом тренутку, стекао сам лепа пријатељства, искуства која не бих стекао у граду. Пуно природе сам видео коју не бих другим путем mnogo je lakše da čovek ode na neku planinu, ili da se učlani u neki klub planinara, ili orijentiring i sl. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 mnogo je lakše da čovek ode na neku planinu, ili da se učlani u neki klub planinara, ili orijentiring i sl. Da ali nismo svi u istom fazonu Prosto neke nametnute situacije izvuku najbolje, a u redovnim situacijama covek izabira ono sto voli Mилена КШ, Deki992, Ђуро Станивук and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Ај` шта се примате, неће се "вратити" редовно служење у оном облику какаво је некада било. Вероватно ће подићи квоту, тј. повећати број места за добровољно служење пошто има више заинтересованих него што војска има тренутно потреба, а за све остале, сем за оне за цивилно служење и са приговором савести, претпостављам да ће у некој перспективи бити оорганизована нека мини обука у руковању наоружањем и то је то. Препостављам да је Диковић на то и мислио... Углавном, годину дана губљења времена, као што је некада било, то нити коме треба, нити ко има да финансира... Срђан Шијакињић, Драшко, Deki992 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Мислимд а би било супер да се уведе , можда и као обавезно, али макар као могућност, да се 15ак дана годишње, сваке године, изводи нека најосновнија обука за све, и жене и мушкарце... Ако има користи од толико краткотрајне обуке, типа 7 дана у пола године. Можда и да буде организовано као посао, 8 сати дневно обука, после кућама, онда би могло и више дана годишње... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Mi nemamo para gaće da okrpimo a ne vojsku toliku da finansiramo, nemam ništa protiv al to će morati da sačeka koju deceniju Млађони, Саша од Москве and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Па тако некако... Важи као коментар и на Срђанов и на Дејанов коментар Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 ој перспективи бити оорганизована нека мини обука у руковању наоружањем и то је то. Уф то би сви узели одмах. ХАХА Знам да бих ја. Мени је код војске занимљиво то пуцање и то.. ал ми досадан онај део де чистим клозет и устајем у шест ујутру :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Уф то би сви узели одмах. ХАХА Знам да бих ја. Мени је код војске занимљиво то пуцање и то.. ал м досадан онај део де чистим клозет и устајем у шест ујутру :Р pucanja ima najmanje, a ustajanje ako se dobro secam pola sest "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Мислимд а би било супер да се уведе , можда и као обавезно, али макар као могућност, да се 15ак дана годишње, сваке године, изводи нека најосновнија обука за све, и жене и мушкарце... Ако има користи од толико краткотрајне обуке, типа 7 дана у пола године. Можда и да буде организовано као посао, 8 сати дневно обука, после кућама, онда би могло и више дана годишње... Срки, таква симулација ратних околности би била сувише сурова и опасна, скоро као курс за дадиље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Meni je jedina korist od vojske bila to sto sam doveo u red probavni trakt Verovatno od kretanja i one kolicine/sastava hrane koji smo dobijali u kasarni. Милан Ракић, Срђан Шијакињић and Натан је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 pucanja ima najmanje, a ustajanje ako se dobro secam pola sest za ovaj režim je dovoljno da ti škola/posao bude na jedno 20-30km, a da te vozi gradski prevoz (po ovome ja odslužih rok ) Deki992 and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Срки, таква симулација ратних околности би била сувише сурова и опасна, скоро као курс за дадиље. Боље ишта него ништа, а верујем да би 15 квалитетних дана годишње много корисније било него служење какво је последњих година, на дан обуке дође 10 дана плесања са метлом. ограђујем се да можда имам погрешне информације какво је тренутно стање Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Meni je jedina korist od vojske bila to sto sam doveo u red probavni trakt Verovatno od kretanja i one kolicine/sastava hrane koji smo dobijali u kasarni. Moj probavni trakt je bio havarisan od konzervi u poslednja dva tri meseca, kad ides na neke osmatracnice samo mesni narezak, pasteta, sardina, poneka jabuka, kafa hleb.... za ovaj režim je dovoljno da ti škola/posao bude na jedno 20-30km, a da te vozi gradski prevoz (po ovome ja odslužih rok ) a moj poso (u skoli) mi je na 60 km od kuce hihihihi, tako da opet se mora rano utorkom i petkom Милан Ракић and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Па тренутно стање је колико сам упућен много боље него што је до сада било. Момци и девојке који се одлуче за добровољно служење војног рока, практично читаво време проведу на обуци и то је то... Као што рекох, нема више оног губљења времена. Никола Поповић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Као што рекох, нема више оног губљења времена. Stvarno nikom nije bilo jasno zasto nas drze nakon obuke. To je mozda imalo smisla kad je vojska koriscena za gradnju puteva (nakon rata, koliko mi je poznato vojska je za to koriscena) ali je kasnije bilo stvarno besmisleno... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука