Jump to content

Анализе за изборе 2014. све на једном месту

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јел зна неко колико ће посланика да има Радуловић?

Na granici je da ima apsolutnu vecinu...fali mu svega nekoliko glasiva da formira vladu sam, cak i bez poslanika ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa valjda ce imati bar nesto u BG?

Ja sam ocekivao da Brakusova opcija predje cenzus u BG, ali izgleda nista ni od toga.

Имаће, ко и у Србији.

А и ја бих баш волео да се појави нешто као Бракусова опција негде у неком телу, да имамо сатиру неку, сви би онда више пазили :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

(од 10.марта 2014.)

САША РАДУЛОВИЋ ОБЈАВИО РЕЗУЛТАТЕ АНАЛИЗЕ ЗАСТУПЉЕНОСТИ СТРАНАКА  У МЕДИЈИМА РТС1, ТВ Б92 И ТВ ПИНК ЗА ПЕРИОД 0Д 2. ДО 6. МАРТА 2014.

analiza.png

Извор:

http://dostajebilorestart.org/sasa-radulovic-objavio-rezultate-analize-zastupljenosti-stranaka-u-medijima-rts1-tv-b92-tv-pink-za-period-0d-2-6-marta-2014/

Подели на овим сајтовима

Мали подсетник

1239636_287277578102281_1453836223_n.jpg

https://sr-rs.facebook.com/krvsuzeiznoj

Nedostaje samo fotka sa Milosevicem ...Bio mu je ministar ali izgleda da Sloba nije zeleo da se slika sa svakojakima ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Надам се да ће нова власт и владари мудро и пажљиво водити ову земљу, волећи свој народ и жртвујући себе за њега, а не њега за себе. Да стану у ред светлих примера владара из наше прошлости којима се поносимо, а не оних којих се стидимо. Да сви на власти буду истински православни хришћани. Боже дај.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...