Баба Написано Март 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2014 On 16. 3. 2014. at 17:47, Peacemaker рече Жељко је админ, дужност му је да одржава ред на форуму. RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 @@florenntina, ma zeza se, Željko se i sam stalno sprda sa politikom, kači postere i sl. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 On 16. 3. 2014. at 18:09, Crveni Baron рече Inace ces da ga banujes ...ako izostane odgovor ... :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: Da znas da i meni ide na zivce taj njegov, "sa'cu te banujem" pristup ... da znaš, a bilo bi fino da neko stane picamejkeru na rep malo ja kad bi reko da cu da ga banujem, ja bi ga banovao pa taman glavu izgubio, taki sam karakter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Дај ти мени Кордуне објасни још мало како је то у војсци... Crveni Baron, kordun, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 45% izašlih do 18h. Najmanja izlaznost otkada se održavaju parlamentarni izbori, sad javiše na Dnevniku... Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 On 16. 3. 2014. at 18:35, Peacemaker рече Дај ти мени Кордуне објасни још мало како је то у војсци... slabo brate, jača policija ova komunalna od naše vojske šta će srbima vojska, svašta, ta nismo mi norvežani da nam treba vojska Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Админ има право да банује без икакаве опомене,ако сматра да је то потребно. Тако стоји у правилнику. Иначе,ја се слажем са Звонком,да смо ми заиста ретарди,ако мислимо да он стварно пада у депресију због стања у бившој му држави. И једна порука свим гастосима диљем света: Оставите на миру, и нас и нашу муку,никакви савети,паметовања, србовање , економисање , и разне патетичне представе , овде ником ништа не значе, бар не мени... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Вучко Величанствени форев`р! Баба, Млађони and kordun је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 ahhahahhahahhaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 On 16. 3. 2014. at 18:38, Зосима рече Иначе,ја се слажем са Звонком,да смо ми заиста ретарди,ако мислимо да он стварно пада у депресију због стања у бившој му држави. Па мисли ти шта `оћеш, али ја тамо имам родитеље, брата, пријатеље, људе који ми пуно значе. И стварно би волео да са том рупом немам никакве везе, али ето тако ми запало. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 On 16. 3. 2014. at 18:35, GeniusAtWork рече 45% izašlih do 18h. Najmanja izlaznost otkada se održavaju parlamentarni izbori, sad javiše na Dnevniku... Uf, ja sam se malo zeznuo neku poruku gore. Manja izlaznost znaci da ce izaci uglavnom SNS botovi, pa ce onda i biti mozda preko 50% za ove.. Млађони and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 50,3% do 19h. Očekuje se da će ukupna izlaznost biti maksimalno do 55%. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 On 16. 3. 2014. at 19:22, GeniusAtWork рече 50,3% do 19h. Očekuje se da će ukupna izlaznost biti maksimalno do 55%. Sve preko 50% je sasvim dovoljno. I za legalitet i za legitimitet .. Pravo glasa imaju svi a ko nece da ga koristi njegova je stvarr ali to nista apsolutno ne znaci onima koji zele da glòasaju. Ako je takvih dovoljno nema zime ...Sve je OK. Masine broje glasove pa cemo videti ko je koliko dobio ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 On 16. 3. 2014. at 19:47, Crveni Baron рече Sve preko 50% je sasvim dovoljno. I za legalitet i za legitimitet .. Znaci ako od nas deset trojica izabere jednog coveka, a sedmorica su protiv njega, ok je da nam bude svima vodja? Barone, genije, nadmasio si samog sebe. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2014 LDP tvrdi da je iznad cenzusa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука