Mилена КШ Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 ne. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гоце Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 ДРАГА БРАЋО И СЕСТРЕ!! Зар треба да се питамо да ли је грех гневити се,и да сада о томе полемишемо данима!?? СВЕ ЈЕ ГРЕХ У НАШИМ ЖИВОТИМА! МИ СМО У ОВОМ ЖИВОТУ ВЛАСНИЦИ ЈЕДИНО ГРЕХА!!!!! То треба да схватимо сви,барем ми верујући! БОГ нам је дао и разум,па,зашто га не користимо?Зашто бирамо политичаре који,као прво раде,против Бога и крше Његове законе а самим тим и против државе у којој живе и народа са којим живе!!!???? Молим вас! Шта је наша обавеза као верника Хришћанске Православне Цркве?Да се молимо Богу! Ја предлажем да, са речи пређемо на дела и да чинимо оно што је до нас! ХАЈДЕ ДА ТРАЖИМО БЛАГОСЛОВ ОД ОЦА И ДА СВИ,колико нас има на овом форуму,православних,ЧИТАМО ПСАЛТИР! СВАКИ ДАН,СВАКО ПО ДВЕ КАТИЗМЕ!!! ЗА СПАСЕЊЕ НАРОДА! Па када тече непрестана молитва Бог ће услишити,послаће нам боље политичаре и умањити зло у свету итд...Зашто не бисмо одвојили пола сата за читање катизми уместо што силно време проводимо у ПРАЗНОСЛОВЉУ!? Ето,хајде да се удружимо и почнемо да чинимо праве ствари,богоугодне,а на добробит свих нас!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Онако како смо кренули у борбу против мрса, тако ћемо се борити и против гнева. Тако ћемо се борити и за светлије духовно стање. Као што су подвижници достизали стање љубави према свима, па и према непријатељима и рђавим владарима, тако се требамо и ми борити, јер је за такве припремљено Царство Небеско. Царство Хритово- будућност у коју верујемо! Пг је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 U ovom slucaju "ljubiti neprijatelje" znaci zaliti ih. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Само игноре и но проблемо!!! :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Собзиром да је политичарима много дано, а ништа за узврат нису дали (овом напаћеном народу), грех би био не гневити се на њих... Тања1 and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 С обзиром да им је "дано", ред је прво да се разгневимо на себе... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 14:25, Гоце рече СВЕ ЈЕ ГРЕХ У НАШИМ ЖИВОТИМА! Morao sam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 14:50, Ignjatije рече Царство Хритово - будућност у коју верујемо! Амин. facenew22222222 facenew22222222 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гоце Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 19:56, Deki992 рече Morao sam Да,погрешно сам се изразила у том делу излагања својих мисли јер сам журила.Али,не замерите.Мислила сам на то да смо грешни неизмерно,и свим чулима правимо сагрешења-зато се изразих- све је грех у нашим животима...Ма,ко разуме схватиће... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 21:39, Гоце рече Да,погрешно сам се изразила у том делу излагања својих мисли јер сам журила.Али,не замерите.Мислила сам на то да смо грешни неизмерно,и свим чулима правимо сагрешења-зато се изразих- све је грех у нашим животима...Ма,ко разуме схватиће... Ma nisam ni ja nista lose mislio,ne zamerite...nego se setih ovog lika,dugo se vrteo po netu pa mi je ostao u pamcenju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гоце Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 On 10. 3. 2014. at 22:03, Deki992 рече Ma nisam ni ja nista lose mislio,ne zamerite...nego se setih ovog lika,dugo se vrteo po netu pa mi je ostao u pamcenju. :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука