Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 10. 3. 2014. at 12:20, feeble рече

Pa bila je opozicija i u proslom sazivu skupstine (DSS) pa sta vredi to?

од 250 посланика имаш колико, 11/12 посланика који су опозиција? ужасно. Врло сам скептичан према ДСС постао од када су ушли у Београду у позицију са СНСом. Онда ту и нема правих супростављених ставова у реп. скупштини.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 10. 3. 2014. at 12:20, feeble рече

Pa bila je opozicija i u proslom sazivu skupstine (DSS) pa sta vredi to?

Ne poredi DSS i Dveri,bez obzira na moju proslu poruku. DSS je bio na vlasti,izuzev svog predsednika Kostunice mnogi su bili i deo pljackaske privatizacije,svi su u nekim dilovima,npr ne slazu se sa pogubnom politikom sns*a ali zato prave vlast sa njima u Beogradu i ostalim delovima Srbije. To je jednostavno stranka.

A Dveri to nisu.

Подели на овим сајтовима

On 10. 3. 2014. at 12:19, Manolis рече

Како не схваташ да сада власт за Двери на овим изборима није битна, битно је да се дође до парламента како би се чули супротни ставови. Уколико не забрљају нешто њима проценат може само да расте.

Ок, ако је бирачима битно само да се у скупштини чује супротни став :good2:

Мени је битно да се нешто промени, да се нешто конкретно уради а за то је неопходна власт.

• Волим 1

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

On 10. 3. 2014. at 12:25, Милан Б рече

Ок, ако је бирачима битно само да се чује супротни став :good2:

Мени је битно да се нешто промени, да се нешто конкретно уради а за то је неопходна власт.

Па да али не може преко ноћи, зар не? Не иде то тако.

Подели на овим сајтовима

On 10. 3. 2014. at 12:24, Милош Обилић рече

Ne poredi DSS i Dveri,bez obzira na moju proslu poruku. DSS je bio na vlasti,izuzev svog predsednika Kostunice mnogi su bili i deo pljackaske privatizacije,svi su u nekim dilovima,npr ne slazu se sa pogubnom politikom sns*a ali zato prave vlast sa njima u Beogradu i ostalim delovima Srbije. To je jednostavno stranka.

A Dveri to nisu.

Ovo je meni skroz tanak argument. Nismo bili na vlasti, pa glasajte za nas. I sta su ako nisu stranka, to je narodu sve isto. Idu na izbore, pa sta su.

Подели на овим сајтовима

On 10. 3. 2014. at 12:27, feeble рече

Ovo je meni skroz tanak argument. Nismo bili na vlasti, pa glasajte za nas. I sta su ako nisu stranka, to je narodu sve isto. Idu na izbore, pa sta su.

Pokret bez clanskih karti.

Pokret koji nije nastao juce.

Pokret koji nije ucestvovao u pljackanju zemlje.

Novi ljudi.

Pa ako imas 20 godina bahacenja,lopovluka,losih odluka,bogacenja politicara,stranackih zaposljavanja...naravno da je plus da postoji neko ko u tome nikad nije ucestvovao.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Rusija je i interes,kontas da u kostalaciji snaga Rusija nimalo ne kaska za Amerikom i EU i ako imas takvo stanje a da pritom su te ovi drugi bombardovali,radili protiv interesa tvoje drzave i sto je najgore od svega i dalje rade,izbor je jasan. Pa nije Rusija Kambodza pa sad kao neuporedivo.

Moskva za mesec dana moze da pojede ono sto drzava Srbija proizvede za godinu dana,a pritom nemamo carinu za izvoz kod njih.

Русијја, то јест Руска привреда ти економски гледано не ради у интересу. Москва свакако да може да поједе, али шта ти гарантује да ће куповати од Србије ако до сада нису?

Цитат

I pritom to nije nista kako si ti predstavio. Kazes imaju prostorije,nemaju izdaju a bio sam u par prostorija veruj mi da ti prostori ne prelaze 20kv metara,koje rentiraju.

Kazes imaju kompjutere? brate,imas na kupindu komp za par hiljada. Autobuse? Ne znam o cemu pricas.

Па одакле им те паре то мене занима.

Под имају аутобусе, мислио сам да имају аутобусе којима довозе демонстратне у београд када треба.

Што се тиче просторија, свака просторија коју закупљују је минимум 600 евра пута дванест месеци пута годину дана.

Мене  занима одакле њима паре за те просторије.

Јел могуће да су им донације толике да могу да финсирају просторије? Пошто немају чланарину немају ништа како кажеш.

Цитат

Ja sam bar gledao 5 emisija gde je predstavnik Ldpa gostovao na javnom servisu,nadji semu RRA da vidis ko je koliko zastupljen.

Којих пет? Ако си гледао ваљда знаш које су. Ја сам видео две. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 10. 3. 2014. at 12:22, Милош Обилић рече

Pa nije vlast cilj,vec sredstvo. Nije vlast imperativ vec ispunjenje onoga sto pricaju. Nije poenta u fotelji,vec u ostvarenju ciljeva. Zato i jesu svi drugi isti.

Ne znam kako ne shvatas.  Ti onda glasaj za bilo koju drugu stranku,jer njima i jeste najbitnije da budu vlast,da podele kolac oko javnih preduzeca,da zaposle svoje i eto.

Ti ko da bi hteo da Dveri budu isti,nisu jednostavno.  A od toga ko je prihvatljiv za koaliciju,sacekajmo izbore da vidimo ko ulazi u parlament,kakva ce biti kostalacija snaga i ostalo. Znam recimo da DSS recimo nije problem da se udje sa njim u koaliciju iako naravno ima mnogo razlicitih stvari izmedju jednih i drugih pa sama istorija jer je i DSS bio deo vlasti ali eto najbolje sacekati rezultate pa videti. 

Ali siguran sam da koalicija sa Cedom,Tadicem,Djilasom,Vucicem ne dolazi u obzir.

Брате ако вам није циљ власт, зашто излазите на изборе? Постоје много бољи медији за пренос неке поруке коју желите да чује народ у Србији од скупштинске говорнице?

Не би ја хтео да Двери буду нешто што нису, већ само примећујем да учествујете у трци, незадовољни сте правилима трке, арбитража вам не иде на руку, али не желите да победите у тој трци, не занима вас трка ни трчање, сви остали учесници у трци су морални пигмеји а-ла Добросављев, само сте ви чисти и неукаљани.

Са многим стварима из Дверјанског програма се слажем, али ово не могу да "прогутам".

Подели на овим сајтовима

On 10. 3. 2014. at 12:25, Милан Б рече

Ок, ако је бирачима битно само да се у скупштини чује супротни став :good2:

A cekaj evo ja sam glasac Dveri i slazem se 100% za sve sto Bosko prica o npr Snsu i sada ja cu biti zadovoljan kad posle izbora Bosko kaze puj pike ono nista ne vazi,evo pravimo koaliciju sa snsom da bi nesto uradili i bili na vlasti?!

Inace kad Dveri budu bile u parlamentu vise nece moci Rts,pink i mnogi drugi da ih seckaju,da im brane da se pojavljuju,da ih skrajnu u cosak.

Подели на овим сајтовима

On 10. 3. 2014. at 12:33, Милан Б рече

Брате ако вам није циљ власт, зашто излазите на изборе? Постоје много бољи медији за пренос неке поруке коју желите да чује народ у Србији од скупштинске говорнице?

Не би ја хтео да Двери буду нешто што нису, већ само примећујем да учествујете у трци, незадовољни сте правилима трке, арбитража вам не иде на руку, али не желите да победите у тој трци, не занима вас трка ни трчање, сви остали учесници у трци су морални пигмеји а-ла Добросављев, само сте ви чисти и неукаљани.

Са многим стварима из Дверјанског програма се слажем, али ово не могу да "прогутам".

Pa dveri hoce da budu u vlasti,Dveri i hoce podrsku naroda za to,da skupe 50% glasova i budu u vlasti,ali to u ovom trenutku nije realno,ne znam kako ne kontas?

Dveri hoce da menjaju sistem i tebi je resenje u tome da postanu deo sistema sa onima koji taj sistem hrane,odrzavaju i prave?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 10. 3. 2014. at 12:35, Милош Обилић рече

Pa dveri hoce da budu u vlasti,Dveri i hoce podrsku naroda za to,da skupe 50% glasova i budu u vlasti,ali to u ovom trenutku nije realno,ne znam kako ne kontas?

Dveri hoce da menjaju sistem i tebi je resenje u tome da postanu deo sistema sa onima koji taj sistem hrane,odrzavaju i prave?

Или ће се систем мењати кроз институције система, или ћете правити револуцију.

Треће не видим, ако постоји неки трећи начин, ви ми појасните.

Хтели ми то да признамо или не, овај систем је такав зато што смо ми такви. Политичари су баш онакви какве их овај народ заслужује. Да смо ми бољи, све би било боље.

Подели на овим сајтовима

On 10. 3. 2014. at 12:33, Manolis рече

Јел' Млађо, шта се догађа са Живковићем, јел се утопио код неких? :Р

Ђиласа зато сам га и искулироа. + Радуле има бољи програм економски.

Цитат
mlatio je sa njim al mu sad bolji radulović, kasnije će da se vrati na ldp

Никад ја нисам био ЛДп, ја сам ти увек тамо где је добар економски програм по мојој процени.

Моја политичка историја ти је ДС, Нова, Радуловић.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...