Милан Б Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 11:12, Милош Обилић рече U dverima su pre proslih izbora bili Parovic i Djurdjev. Posto su Dveri prosle cenzus u Novom Sadu,stav staresinstva Dveri da se ne ulazi u nikakvu koaliciju sa strankama na vlasti,Parovic i Djurdjev su ipak napravili koaliciju sa spsom(koji je bio problem u toj kostalaciji) i snsom i doslo je do toga da su bili izbaceni iz Dveri,tako je nastala treca Srbija. А да им хришћански опростите па да се удружите? Очигледно је у Новом Саду пуно људи гласало за Двери, е сад каква је разлика у програму ових одцепљених, јел ту има неке суштинске разлике? (нема грешке да се ради о правим Србендама, поцепали се пре него што је 50% људи чуло за њих да постоје) Walter је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Pa Milane jedna od stvari koje odvajaju Dveri i sve ostale je upravo doslednost u svojim stavovima i da se ne rukovode svojim sitnim interesima i da ono sto obecaju to i ostvare. Tako da bi vracanje takvih koji su mimo staresinstva na svoju ruku to odradili i izigrali predizborno obecanje Dveri i pritom po recima mnogih za to zadobili lepu finansijsku korist bi znacilo da nisu dosledni i da ona krilatica "svi su isti" vazi i za Dveri. Ђуро Станивук and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Данас на ТВ Бастиљу „јуришале” само Двери ПОКРЕТ ТРАЖИ ОСТАВКУ ГЛАВНОГ УРЕДНИКА ИНФОРМАТИВНОГ ПРОГРАМА РТС-А НЕНАДА Љ. СТЕФАНОВИЋА Носилац републичке листе Бошко ОБРАДОВИЋ: Двери никада неће бити део обојених НАТО револуција и украјинског сценарија иза кога стоје снајперисти и интереси западних земаља. Србија већ 14 година живи украјински сценарио, јер државом владају интереси странаца ПОКРЕТ Двери тражи оставку главног и одговорног уредника информативног програма РТС-а Ненада Љ. Стефановића, због кршења Закона о избору народних посланика и општеобавезујућег упутства РРА – рекао је пред неколико хиљада окупљених Бошко Обрадовић. Двери су од РРА затражиле да хитно омогући равноправан третман свих изборних учесника на великим медијима у преосталих пет дана изборне кампање. Ово се посебно односи на велике телевизијске дебате из којих су избачени представници Покрета Двери: Упитник и Реч на реч на РТС-у, Одлука и Утисак недеље на Б 92, Блиц дебата и Став Србије на ТВ Првој, Тешка реч и Добро јутро на ТВ Пинк. Покрет Двери је изнова нагласио да је Скупштина Србије распуштена и да не постоје парламентарне странке - тако да је кршење закона позивање у јавне дебате искључиво досадашњих тзв парламентарних странака! Сви изборни учесници морају имати равноправан третман на медијима. Испред РРА, присутнима су се обратили члан Старешинства Покрета Двери Бранимир Нешић, носилац београдске листе Двери Владан Глишић, противкандидат Двери у лажној трци за градоначелника Марко Јанковић, проф др Мила Алечковић, новинар Милан Миленковић, председник Владе РС у прогонству Ратко Личина и председник Скупштине АП КиМ Славко Стевановић. Испред РИК-а, пред више хиљада окупљених су се обратили академик Коста Чавошки и члан Старешинства Двери Срђан Ного који су указали на изборну крађу 2012. године и да нова изборна крађа неће проћи. На завршетку протестне шетње испред РТС-а, носилац републичке изборне листе покрета, Бошко Обрадовић, рекао је да Двери никада неће бити део обојених НАТО револуција и украјинског сценарија иза кога стоје снајперисти и интереси западних земаља. Србија већ 14 година живи украјински сценарио, јер државом владају интереси странаца. Покрет Двери је државотворни покрет породичних људи који позива све грађане Србије да 16. марта гласамо за ослобођење Србије од медијског мрака, изборне крађе, страначке пљачке и стране окупације. Данашња протестна шетња је била шетња слободних људи који се не плаше владајућег режима Александра Вучића и Ивице Дачића и који су показали да слобода долази од 16. марта и уласка Двери у Скупштину Србије. http://fakti.org/serbian-point/kritika-vlasti/danas-na-tv-bastilju-jurisale-samo-dveri Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Смешно је рећи да су дверјани наивни и гласати за било кога другог. Сам избор међу другима је врхунац наивности. R.Žiskar, Ђуро Станивук and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 11:31, Милош Обилић рече po recima mnogih za to zadobili lepu finansijsku korist Mozda i jaci razlog zasto tesko da ce doci do spajanja.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ja sam ove nase mlade dverjane videla u crkvi, tako me je i povuklo da pogledam par snimka. Znam omladinu od ranije, ne licno ali znam otprilike ko su i sta su. Zbore pametno... kordun, Ђуро Станивук, nedeljko and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 11:18, Милосављевић рече То су све приватне телевизије и емисије. Имају право да ставе кога оће у програм. Бити код њих у програму се плаћа или да си им исплатив. 170 000 гласова ти не гарантује 170 000 гледалаца. не знам шта ти је ту проблем? Ја сам видео ЛДП само у једној емисији, и то са дверима у истој емисији, код оливере ковачевић. Пара врти де бургија неће, шта друго да ти кажем? Али опет то је приватна телевизија има право да пласира шта оће. Рекао си ако се не варам - страни плаћеници. Двери ако су страни плаћеници онда су Руски плаћеници. Јер тоталон игноришу потенцијалне отровне ствари које може русија да нам пренесе и фокусирају се само на еу. да се разумемо одмах, ја сам био про еу, више нисам, данас сам равнодушан и према русији и према еу, мислим да се не треба ником окретати већ прихватити оног ко ће да нам оствари профит и помогне у томе. Нетачно, ја двери пратим стално и на јутјуб каналу и на фацебуку су ми лајковани и повремено читам њихове текстове. Да ли си се ти информисао например о саши радуловићу. Јер су двери о страначком запошљавању и страначком паразитском систему копирали од њега. ОН је почео, обрадовић видео да се то свиђа људима и крену дакористи његову терминологију "паразитски систем" Pa evo slozicu se za pink to je mitroviceva televizija i ko sto su propagirali sps i jul,kasnije ds mogu i sns,medjutim problem je u javnom servisu svih gradjana Srbije. Ja nisam video Majkla Dzordana,on ne postoji,to je ta logika. Imas savet rra imas semu koliko ko je nastupao gde,ima svega toga prema tome jasno je ko je koliko i gde nastupao,to sto ti nisi video to ne znam kakve veze ima sa cinjenicama. Ldp uzimam za njih primer zato sto imaju slican rezultat na prethodnim izborima sa Dverima ima 10 puta veci medijski prostor od Dveri. Strani placenici su oni koji su oznaceni u mnogim dokumentima da ih finansiraju mocnici sa zapada,za Dveri nemas nijedan dokument da ih bilo ko finansira iz Rusije,to sto oni izmedju Amerike bombi i Rusije biraju Rusiju to ne znaci da su njihovi placenici dok za mnoge nvo,stranke,televizije postoje jasni dokumenti koji su izneti na vise mesta,a da Dveri jesu placenici verovatno kao sto znas da Rusija ne kaska puno ni za kime bi oni verovatno bar na rtsu imali mnogo veci udeo u emisijama. Ti si tipican bot Sase Radulovica cuj njega kopirale Dveri. Dveri su kao pokret izasle na izbore 2012 prvi put,tada verovatno ni sira familija nije znala ko je Sasa Radulovic,od tada se prica o stranackim zaposljavanjima i parazitima izmedju ostalog i to je jedan od razloga sto kod Dveri nemas clanske karte,niti placas clanarinu niti bilo sta drugo,sve je na tvojoj slobodnoj volji,jer sutra ne bi mogao da kazes da ja sam vam to i to dao sad imate obavezu da me progurate i zaposlite. I ti sad na to kazes Dveri iz 2012 preuzeli to od Sase Radulovica koji je tu poceo pricu da forsira pre mesec i po dana. Koga Rusija finansira verovatno ima i moc da vidi unapred i ukrade Nemoj zezati molim te. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Иди бегај, није ваљда да су и они такви да су их успели подмитити... Па шта да се ради, кад нам је интелектуална и политичка елита подмитљива, превртљива, издаје своје идеале, не слуша старешинство, шта онда да замеримо обичном човеку који по мало крадуцка?! А како ми потенцијални бирачи да будемо сигурни да у Дверима нема још таквијех какве си описао ове трећесрбијанце? Мислим, да ли имате неке интерне контроле свог чланства или штагод? Испада да је крута послушност старешинству у Дверима најважнија особина, што ми се баш и не допада. Мало флексибилности не би шкодило, ово ме сувише подсећа на неке репресивне режиме из не тако давне прошлости. Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Цитат Strani placenici su oni koji su oznaceni u mnogim dokumentima da ih finansiraju mocnici sa zapada,za Dveri nemas nijedan dokument da ih bilo ko finansira iz Rusije,to sto oni izmedju Amerike bombi i Rusije biraju Rusiju to ne znaci da su njihovi placenici,jer da jesu verovatno kao sto znas da Rusija ne kaska puno ni za kime bi oni verovatno bar na rtsu imali mnogo veci udeo u emisijama. Значи ја сам страни плаћеник плаћао ми хенкел плату? Јел треба бирати Русију и у случају да ћеш веће паре да зарадиш са америком него са русијом? (хипотетично питање) Ваљда треба да нас занима од кога ће Српски народ да има већи профит, коме можемо да продамо наш производ и ко ће да уложи у нашу земљеу а не по томе са ким се пре ратовао или више ратовао. Америка је на јапан бацила атомку, например. Да ли је јапан пресекао све односе са америком? Мислиш ли да иједан јапански политичар сече сарадњу са америком на том аргументу? Да тако размишљају не би били толико јака земља колико јесу. Цитат Ti si tipican bot Sase Radulovica cuj njega kopirale Dveri. Dveri su kao pokret izasle na izbore 2012 prvi put,tada verovatno ni sira familija nije znala ko je Sasa Radulovic,od tada se prica o stranackim zaposljavanjima i parazitima izmedju ostalog i to je jedan Немој ту терминологију, када лепо дискутујемо. Исто ја за тебе могу да кажем да си бот двери. Дошо си овде учланио си се написао си шест порука све у циљу промовисања двери. Мислим да није у реду нити потребно да се називамо ботовима. Ајде да видим када су пре радуловића двери користиле термин "паразитски систем". Оћеш да кажеш да термин нису покупили од њега? Цитат to je jedan od razloga sto kod Dveri nemas clanske karte,niti placas clanarinu niti bilo sta drugo,sve je na tvojoj slobodnoj volji,jer sutra ne bi mogao da kazes da ja sam vam to i to dao sad imate obavezu da me progurate i zaposlite. Ко финасира двери, одакле им паре? Само чланови? Они имају организацију, просторије, компјутере, на протесте возе аутобусима, дакле од некуд имају неке финасије. Мене занима одакле? Цитат Ja nisam video Majkla Dzordana,on ne postoji,to je ta logika. Imas savet rra imas semu koliko ko je nastupao gde,ima svega toga prema tome jasno je ko je koliko i gde nastupao,to sto ti nisi video to ne znam kakve veze ima sa cinjenicama. Па ајде дај ми емисије на којима је све ЛДП наступао у јавном сервису. Нисам видео, а пратим. Мало ми је чудно да ти причаш да толико наступају, а ја пратим сцену и нисам их приметио. Дакле, дај да видимо, када већ тврдиш да је тачно, у којим све емисијама је ЛДП био присутан - државним. Приватне не рачунам. Ту је систем плати па се клати или донеси им профит па ће да те зову. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 11:44, Милан Б рече Иди бегај, није ваљда да су и они такви да су их успели подмитити... Па шта да се ради, кад нам је интелектуална и политичка елита подмитљива, превртљива, издаје своје идеале, не слуша старешинство, шта онда да замеримо обичном човеку који по мало крадуцка?! А како ми потенцијални бирачи да будемо сигурни да у Дверима нема још таквијех какве си описао ове трећесрбијанце? Мислим, да ли имате неке интерне контроле свог чланства или штагод? Испада да је крута послушност старешинству у Дверима најважнија особина, што ми се баш и не допада. Мало флексибилности не би шкодило, ово ме сувише подсећа на неке репресивне режиме из не тако давне прошлости. Nisi shvatio. Dveri su u izbornoj kampanji 2012 rekli da sa zutima i spsom izmedju ostalog i ldpom,cankom i drugima nece praviti nikakvu koaliciju posle izbora,to je bilo javno obecanje svim glasacima. Ti ljudi su izigrali stav staresinstva i obecanje gradjanima i napravili koaliciju sa njima. Dakle u pitanju nije samo izigranost odluke staresinstva vec obecanja glasacima dveri. Oni su pohitali za svojim interesima otuda prica od ljudi iz Novog Sada kako odjednom imaju nove automobile,mesta stanovanja i ostalo. A po tome se vidi da Dveri drze do toga da sta obecaju to i ostvare,e sad da li ce se pojaviti opet neki novi Parovic pa to ne znamo,ali bar u ovoj odluci staresinstva znas da nema koketiranja sa takvim necim. feeble and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Знао сам да је Фебле двераш, драго ми је што је решио да изађе из ормара. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Знало се да си и ти либерално дете. Добра је то замисао. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 11:55, Milan Nikolic рече Знало се да си и ти либерално дете. Добра је то замисао. хехе , ја га више пута питао за кога се залаже вазда је избегавао одговор, не знам да ли га било срамота или је уплашен или лакше критикује друге из сенке. Иначе ја сам класични либелар, нисам овај модерни. Минархиста, либертаријанац како данас кажу да би нас разликовали од данашњих либелара. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Морамо се држати заједно. За сада су Двери на добром путу. Треба ући међу људе - из Двери - и дати допринос. Ту вас нико неће израдити. nedeljko, Crnokosa, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 12:00, Milan Nikolic рече Треба ући међу људе - из Двери - и дати допринос. Ту вас нико неће израдити. Ко што нису најурили Драгаша? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука