Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Sta prica isto? Jel ono da je Tadic izdajnik jer se rukovao sa krvnikom Tacijem,pa se sad vise vidja Vucic sa Tacijem nego sa ne znam kime? Ili da ce ponistiti sve dogovore Borka Stefanovica po pitanju Kosmeta? Pa je iste samo nadogradio? Ili da Eu nije najbitnija stvar? Pa sad malo malo pa samo prica o tome? Ili da Sns nece nikad dopustiti medijski mrak? Pa sad pola godine ne sme nijedan medij da objavi samo recimo cinjenicu da se opet ozenio i da je ostavio bolesnu zenu,a kamoli o nekim drugim lopovlucima i umesanostima njegovih najblizih saradnika u kriminal? Ili da ce zuta banda da odgovara i da ce svi biti procesuirani? Ne videh to. Ili da ulica nece vladati zemljom,pa salje batinase sns-a da maltretiraju i pored 150 spotova dnevno i pored hiljada bilborda snsa,ljude koji lepe plakate Dverima npr? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 On 14. 3. 2014. at 11:29, Peacemaker рече Ако, само се покажите... Нека се види како сте "смирени и одмерени". Баш ми је драго. On 14. 3. 2014. at 11:29, Peacemaker рече Педерски коментар. Непроцењиво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 On 14. 3. 2014. at 11:48, Милош Обилић рече Ne,bitno je onaj ko ce sprovoditi tu ideju. Videli smo da ispravne ideje,logika u praksi znace haos i javasluk. A provalio sam tebe - ti si stranački bot... Sramota, treba sve da vas razjure odavde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Aha to je odgovor na tvoju nebulozu pa dobro,fino. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 On 14. 3. 2014. at 12:33, Милош Обилић рече Sta je cudno biti za Vucica 2012 a protiv 2014? jel su to mozda isti stavovi? jel ista politika? ili je sve sto je obecavao i pricao izvrnuo naopacke? Samo sto za istinu Dveri su bile protiv Vucica i 2012 i dan danas. Зна се шта можеш у политици шта не можеш. Шта је реално очекивати шта није. Да сада Бошко обрадовић дође на власт, или би морао да промени политику или би пропали и добили још већои број незапослених, још ниже плате и још теже стање. Бајке лепо звуче, али су немогуће за испунити. Јер су бајке. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 On 14. 3. 2014. at 14:03, Милош Обилић рече Aha to je odgovor na tvoju nebulozu pa dobro,fino. + ne mislim da si stariji od 20 godina, tj. obrazovaniji od srednje škole. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 On 14. 3. 2014. at 14:29, Auror рече + ne mislim da si stariji od 20 godina, tj. obrazovaniji od srednje škole. Опет пројекције. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 27 godina i zavrsen fakultet. Fasisto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 On 14. 3. 2014. at 14:32, Милош Обилић рече 27 godina i zavrsen fakultet. Fasisto. Hahahahahah Pre će biti "17 godina i treća godina gimnazije". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Pa dobro ako ti kazes onda je to tako. Nego blokirao si me i stavio na ignore,da te podsetim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 E .. ajde ozbiljnosti i ..ako hocete i ugleda ovog foruma radi.. ipak.. ajde lepo zakljucajte ovu debilnu temu .. P.S. Jo$ debilnijeg naslova .. P.S.P.S. Pade mi napamet ono kad Čvarkov naziva BoŠkića ''Debilko'' .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука