Ђуро Станивук Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 0:22, Милосављевић рече И како неко може да гласа за овог балвана? Човек дошо држи говор, не поштује никаква правила, никакву културу нема? Неће никакву дебату, не дозвољава ништа да му се каже да се пита, излаже ствари неуротично. Па када добијеш само пола сата у току године да кажеш шта имаш, онда гледаш да све кажеш. Када би компресовао све изјаве промовисаних странак и тренутних лидера на пола сата, добио би много крвавије излагање. R.Žiskar and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:57, cloudking рече A kako ti se svidja kad lepe svoje plakate na table decijih igralista? Licno sam fotografisao taj vandalizam. A plakate ne lepe balavci nego aktivisti stranke koji dobijaju konkretna uputstva kako i gde lepiti plakate. Trenutno sam na telefonu, ali cim budem uz komp, poslacu ovde fotku da vidite tablu decijeg igralista i preko nje zalepljen debilni "i kosovo i rusija" plakat... ne sviđa mi se nikako, ali to rade svi od reda, bez izuzetaka, bez veze je to pripisivati kao osobina od dveri, to je osobina svake partije na izborima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 6:55, cloudking рече Kakva tragi komika... A skroz su kao radikali pre 20 godina. Neotesane i neiteligentne seljacine koje lupaju gluposti i vataju na galamu i na raznorazne povrsnosti, tipa, titule unutar stranke su ko iz srednjeg veka, pa oni nemaju predsednika stranke nego "staresinu"! Зато су им на врху изборне листе светски познати стручњаци. Кад буду изабрани и буду у скупштини неће тамо седети онај са мање, него онај са више знања. Ти си у проблему предрасуда, нити си видео изборну листу Двери, нити си прочитао њихов политички програм али, Оооо велики ТИ знаш да су они неинтелигентне сељачине..ако су и сељачине, бар су домаћини, а то нам и треба... хахахахаха sHa_sarcasticlol смешан си ко цртани... R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 8:44, Ђуро Станивук рече Зато су им на врху изборне листе светски познати стручњаци. Кад буду изабрани и буду у скупштини неће тамо седети онај са мање, него онај са више знања. Који светски приизнати стручњак им води економију? Цитат Верујем да ће имати много више него Радуловић...погледао сам пар снимака које сте постављали на Жељковој теми о њему...он износи неке тврдње а исто тако и Двери износе неке тврдње.. и теби сад његове тврдње изгледају тврђе..то је твој избор, ништа више. Не знам где видиш разлику. Зато што су радуловићеве мере економски реалне, јасне, конкретне и у пракси доказано ефикасне. Њихове су нејасне, неконкретне, у пракси недоказане и нереалне. Дали стварно мислиш да контрола увоза например може нешто добро да донесее? Задња "контрола" увоза је била са Аустроугарима пред рат. Цитат Кина има извоз за десетку...извозе ђубре али шта их брига, ипак извозе..и то је њихов адут...то је њихова политика развоја... Кина има извоз, али је апсолутно нетачно да је то мотор кинеске економије. Мотор њихове економије су западне паре, и западне компаније које су се пребациле тамо да раде јер су услови за пословање бољи. Бошко Обрадовић јасно прича против тога, страних инвестиција, прича о стимулацији наше привреде забраном увоза и страних инвестиција. То је неконкретна мера која може да резултује само у томе да и нама дигну царине да ни ми не може да извозимо. Цитат Па када добијеш само пола сата у току године да кажеш шта имаш, онда гледаш да све кажеш. Када би компресовао све изјаве промовисаних странак и тренутних лидера на пола сата, добио би много крвавије излагање. не знам ђуро, ја када погледам излагање радуловића и двери, он много више конкретних свари каже у пет минута него они у пола сата. Додуше гостовао је мало више по медијима, али ништа пуно, ако не рачунамо гостовања пре оставке. Друго мање ми је неуротичан кад излаже. Овај као да хоће да те саспе са толико информација да те збуни тотално. А реално ништа конкретно није реко "забранићемо увознички лоби" .... шта је то увознички лоби, ко је, како ћеш тачно да га забраниш. Помоћи ћемо да труднице не добијају отказ - авокадо је имао лепо излагање на ту тему. ДАкле шта ће то они конкретно да ураде. Цитат Нек нам врате систем какав је био пре другог светског рата. Покушајте да нађете негде књигу која се бави економијом Србије из времена док је владао краљ. Односно какав је био банкарски систем између првог и другог светског рата. Банкарски систем треба да се побољша али сумњам да је то идеално решење. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 8:57, Бетмен бин Супермен рече Као прво да би се ослободили комунистичког банкарског система и економије, треба нам континуитет од пре 2 светског рата. Земљишне књиге од онда (имају околне земље податке) - да буде враћено све из периода од 1941-1945 .После тога све поновно заведено у катастар непокретности кроз РГЗ. Да крену лустрацију прво од БИА и свих служби и очисте их.Онда да похапсе све тајкуне и монополисте који су се обогатили на туђој имовини. Да сви интелектуалци заједно са престолонаследником лобирају по Лондону да нам омогуће предратни систем банкарства и да се исти модернизује. Ја заиста не знам ништа о банкарском систему, па ми је глупо да причам о томе. Али не знам што толико потенцирате на њему. Има милион других проблема који се лакше решавају. А ако неко нема марксистичко размишљање и идеје да "контролише" тржиште, то је Радуловић, са тим што у програму имају и Нова те ставке. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 8:06, kordun рече dobro brate oni su izgubili glas od tebe zbog fasada i jače retorike, džaba ovamo što se zalažu za porodične i tradicionalne vrijednosti kad su pogrešili sa fasadama, shvatam te... Није то јача реторика, него некултура, неваспитање и безобразлук. Тј. неспособност за вођење цивилизованог дијалога. Све остало је само празна прича. Много битније је ко и како прича, него шта прича. То се односи на све политичаре, и на све људе, уопште. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 8:59, Ђорђе Р рече Много битније је ко и како прича, него шта прича. Ovo nesto ne stima Znaci Vucic moze da sapuce i prica besmislice, i to je bolje nego ako neko galami i govori istinu? Inace, ne slazem se sa ovim nacinom izlaganja Boska Obradovica. Sigurno mu je neko rekao kao neki izborni marketinski fazon da deluje malo agresivnije, ne bi li ih ljudi ozbiljnije shvatili. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 9:06, feeble рече Ovo nesto ne stima Znaci Vucic moze da sapuce i prica besmislice, i to je bolje nego ako neko galami i govori istinu? Inace, ne slazem se sa ovim nacinom izlaganja Boska Obradovica. Sigurno mu je neko rekao kao neki izborni marketinski fazon da deluje malo agresivnije, ne bi li ih ljudi ozbiljnije shvatili. Па не разликује се он много од вучића до пре год две... Не схвата се озбиљно него се наш народ пеца на овакав безобралук. Тако је вучић провоцирао друге називао их кукавицама што не излазе са њим на дебате, називао их лоповима, робијашима, издајницима, претио хапшењима. У том аспекту су потпуно исти... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 8:59, Ђорђе Р рече Није то јача реторика, него некултура, неваспитање и безобразлук. Тј. неспособност за вођење цивилизованог дијалога. Све остало је само празна прича. Много битније је ко и како прича, него шта прича. То се односи на све политичаре, и на све људе, уопште. pa sad si reko, tebi nije bitno šta neko priča nego da lijepo priča, znači ako sam te dobro razumio može da laže koliko hoće samo da lijepo to prezentira, kulturno? ako je tako onda brate ne znam šta da ti kažem, vidiš meni je na prvom mjestu kad neko priča da iza toga i stoji, makar se ja ne slagao sa time samo da me ne laže... a ovo što optužuješ da su prazne priče to ne možemo znati ni ja ni ti pa nije red ni reći, nije pristojno, koje ti dokaze imaš da obradović priča prazne priče, imaš li ti ulaz u njegovu glavu i misli , nemoj tako... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Dveri ne bi uspele sa svojim ekonomskim programom cak i kad Srbija ne bi bila okupirana zemlja. Inace veliki im je fail sto podrzavaju Rusiju u SVEMU i to stalno isticu samo sto ne kazu da bi "najvise voleli kad bi Srbija bila Ruska gubernija". I onda se desi ovo za Krim. LOL! Sad je ok da se ima pravo na samoopredeljenje?? A Kosovo, dverasi ??xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Мислим да би покрет Двери, имао више успеха на изборима и уопште у политици, када би овог лика-тј. Бошка, "склонили" са лидерске и гласноговорничке позиције... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 9:08, Милосављевић рече Па не разликује се он много од вучића до пре год две... Не схвата се озбиљно него се наш народ пеца на овакав безобралук. Тако је вучић провоцирао друге називао их кукавицама што не излазе са њим на дебате, називао их лоповима, робијашима, издајницима, претио хапшењима. У том аспекту су потпуно исти... pa razlikuju se jako od vučića, vučić se okrenuo za 180 stepeni a oni su dosljedni, to je prva ogromna razliak među njima, ti ako to poistovjećuješ onda imaš problema sa zaključivanjem, sa druge strane ako imaš strah da će i oni postupiti kao vučić onda si klaustrofobičan. vučić nije bio iskren kada je govorio protv onih koji su nam uništili državu, zašto misliš da ovi nisu iskreni, daj i meni otvopri oči, ili ti možda smatraš da su sve te priče neosnovane, sve kritike starog vučića i starih i novih dveri? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 9:10, Бетмен бин Супермен рече Има ту карика која недостаје. Комунистички систем никада није до краја демонтиран. Чак и кад су Слобу скинули. И после Ђинђића.И сад.... Нико не може да контролише тржиште потпуно а да не буде склоњен и убијен. ваљда је комунистички КОНТРОЛИСАТИ ТРЖИШТЕ... А неконтролисати тржшите је анти-комунистички.. основни аспект комунизма је контрола тржишта. Под контрола мислим на алокацију ресруса а не на разумне институције које штите од преваре, крађе, неиспуњења потраживања итд. Цитат pa razlikuju se jako od vučića, vučić se okrenuo za 180 stepeni a oni su dosljedni, to je prva ogromna razliak među njima, ti ako to poistovjećuješ onda imaš problema sa zaključivanjem, sa druge strane ako imaš strah da će i oni postupiti kao vučić onda si klaustrofobičan. vučić nije bio iskren kada je govorio protv onih koji su nam uništili državu, zašto misliš da ovi nisu iskreni, daj i meni otvopri oči, ili ti možda smatraš da su sve te priče neosnovane, sve kritike starog vučića i starih i novih dveri? Рекох од вучића од пре 2 год. Како ја имам проблем са закључивањем, зар није он пре био исти такав? И начин комуникације и прича. Ко прича о искрености? Хмм државу ти нису уништиле банке већ лош систем. Приче су основане, само промашене, на погрешан начин оће да решавају проблеме и лоше их интепретирају. Банке, привредници и сви остлаи су се само прилагодили систему. Дакле требаш да направиш систем у ком ће они. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 9:09, kordun рече pa sad si reko, tebi nije bitno šta neko priča nego da lijepo priča, znači ako sam te dobro razumio može da laže koliko hoće samo da lijepo to prezentira, kulturno? ako je tako onda brate ne znam šta da ti kažem, vidiš meni je na prvom mjestu kad neko priča da iza toga i stoji, makar se ja ne slagao sa time samo da me ne laže... a ovo što optužuješ da su prazne priče to ne možemo znati ni ja ni ti pa nije red ni reći, nije pristojno, koje ti dokaze imaš da obradović priča prazne priče, imaš li ti ulaz u njegovu glavu i misli , nemoj tako... Хтео сам само рећи, да би можда и фашизам и комунизам били потпуно другачији, да су их други људи водили. Са неке филозофске стране, са стране општих начела, и ако би гледали само теорију, а не како су се показали у пракси, ова два система би можда били сјајни, идеални. Човек који није у стању да води пристојан дијалог, сигурно није у стању да води државу. То наравно не значи да је сваки пристојан човек добар политичар, и да су његове идеје добре. И да жели добро овом друштву, и да може да донесе то добро, само зато што је пристојан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 9:16, Милосављевић рече зар није он пре био исти такав? nije bio isti takav jer je evidentno da je lagao, ak osu ovi isti kao on od prije dve goidne onda ispada da i oni lažu a ja nisam bas sklon u to da vjerujem zato se i osvrćem na to tvoje, tebi možda to LAŽ nije bitna stavka, a meni je izuzetno bitna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука