Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 editovao sam tu poruku i dodao jedno mesto. Ne brate nego ja ti kazem cuo sam za mesto neko oko Trstenika,Cacka....ti meni kazes ili mi daj tacno ime sela ili te smatram za bota. Ja ne znam svako selo u Srbiji i valjda sam dovoljno rekao kad sam pomenuo okolinu tih gradova. Ali nema veze. Ја имам контакт са селима око Трстеника, никада нисам чуо за хладњачу тамо. Сад не знам ја све, али лично сумњам да ти је информација тачна. Ако мислиш на Крушевачки Трстеник... Druze u bulevaru ti je sediste zvezdarskog poverenistva. Da bi ti malo jasnije bilo u nekom centru blize gradu bulevara pola lokala je zatvoreno jer nemaju ljudi pare. A sediste Dveri je u broju 503,ja ne znam ni gde je to. Vec sam ti rekao na ta 10 mesta,siguran sam da mesecni iznos nije veci od 2000e. Ја мислим да је та прича шупља, људи немају паре, али београд је довољно богат, да се тамо не дају локали буд зашто. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Дакле, јасно и гласно реци Е, није тема, али... Је л` то важи да мора да се наведе извор и тако то и кад неко оптужи све Србе да су због њих Скандинавци почели да закључавају врата која до тада нису закључавали? Или као у војсци, одозго на доле? Овде разни који не виде даље од носа износе многе небулозне тврдње а ти се ухватио "скоро си дошао" па "скоро си дошао". Је л` није требао да долази? Нема чланску карту? nedeljko and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Е, није тема, али... Је л` то важи да мора да се наведе извор и тако то и кад неко оптужи све Србе да су због њих Скандинавци почели да закључавају врата која до тада нису закључавали? Или као у војсци, одозго на доле? Овде разни који не виде даље од носа износе многе небулозне тврдње а ти се ухватио "скоро си дошао" па "скоро си дошао". Је л` није требао да долази? Нема чланску карту? Тако је, брани друга свога партијскога. :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Е, није тема, али... Је л` то важи да мора да се наведе извор и тако то и кад неко оптужи све Србе да су због њих Скандинавци почели да закључавају врата која до тада нису закључавали? Или као у војсци, одозго на доле? Овде разни који не виде даље од носа износе многе небулозне тврдње а ти се ухватио "скоро си дошао" па "скоро си дошао". Је л` није требао да долази? Нема чланску карту? Не тиче те се... Човек је имао шта да каже и ја сам са њим разговарао и као што си могао да видиш, нисам му на концу оспорио причу... Ако имаш какву примедбу, са доње леве стране коментара имаш "дугме" "Пријави"... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Не тиче те се... Човек је имао шта да каже и ја сам са њим разговарао и као што си могао да видиш, нисам му на концу оспорио причу... Ако имаш какву примедбу, са доње леве стране коментара имаш "дугме" "Пријави"... Ах, значи не летиш више. Добро. Хвала на одговору. Ђуро Станивук and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ako pobede na izborima onda je istina, ako izgube, zna se.. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Е, није тема, али... Је л` то важи да мора да се наведе извор и тако то и кад неко оптужи све Србе да су због њих Скандинавци почели да закључавају врата која до тада нису закључавали? Или као у војсци, одозго на доле? Овде разни који не виде даље од носа износе многе небулозне тврдње а ти се ухватио "скоро си дошао" па "скоро си дошао". Је л` није требао да долази? Нема чланску карту? upravo tako, on kao moderator se istresa na novopridošlom članu koji samo brani svoj stav,valjda za dobrodošlicu, dobra politika pravoslavnog foruma nema šta, posebno kad juče administrator bićanić pljuje po srbima u stilu da su mnogo gori od onih krvoloka skandinavaca koji su do laktova ruke okrvavili o pravoslavlje.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Kada je to admin Bićanić napisao, de da vidim tu poruku ? Ako jeste, onda je to za žaljenje. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 upravo tako, on kao moderator se istresa na novopridošlom članu koji samo brani svoj stav,valjda za dobrodošlicu, dobra politika pravoslavnog foruma nema šta, posebno kad juče administrator bićanić pljuje po srbima u stilu da su mnogo gori od onih krvoloka skandinavaca koji su do laktova ruke okrvavili o pravoslavlje.... Имаш ти роде неких проблема? Настави по теми... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Имаш ти роде неких проблема? Настави по теми... ma mani se mene, šta te briga za moje probleme, gledaj svoje Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Drug koji je užasni ekstremni nacionalista juče mi je objasnio o Dverima, navodno je ta organizacija povezana sa SPC, ako je tako zašto se petljaju u politiku ? NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Drug koji je užasni ekstremni nacionalista juče mi je objasnio o Dverima, navodno je ta organizacija povezana sa SPC, ako je tako zašto se petljaju u politiku ? nisu oni crkvena organizacija nego narodni pokret, ali svejedno zasto mislis da neko iz crkve ne bi trebao da se bavi politikom, kao njegoš nekada ili ostali srpski velikani Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 milosavljeviću ja mislim da ti ppričaš gluposti a ne obradović, kakve crne strane investicije, gdje su bile te strane investicije u razvijenim zemljama prije 30 godina, nigdje ih nije bilo, čovijek ti lijepo kaže ljudi ovamo dolaze samo zbog komada tržišta , koju kinu ti pominješ, kina je svjetska sila zato sto je ogromna, oni da kopaju zemlju rukama i sade rižu opet bi bili svjetska sila, pogledaj im standard stanovnistva gore im je nego nama, zato ne lupetaj.... ako evropska unija ima kontrolu uvoza robe u svoje granice, a zbog čega srbiaj ne bi imala kontrolu uvoza evropska uniaj cak i u okviru sama sebe ima kontrolu proizvodnje, ima kvote , to što si ti sebi utuvio u glavu ne postoji nigdje na svijetu, al bitno da imaš obraza da kažeš kako obradović lupeta samo zbog toga sto si umislio da si ti veći ekonomski strateg od njega.... što se tiče banaak i ekstra profita svaka mu cast i za to, svaki ekstra profit treba da se dodatno oporezuje, ne mogu da zive samo bogataši , nismo mi svi ostali njihove lutke nego smo ziva bica , mi smo i vlasnici te nase drzave i njeni tvorci a ne 2 posto tajkuna i tajkunčića bilo stranih ili domaćih, a svi tajkuni ne možemo da budemo, prema tome treba to malo izregulisati, ja se sa tim slažem i baš me boli uvo što to nije zdravo za bizMis u glavama liberalističkih profuknjača Samo da kazem, ako dodatno oporezujes ekstra profit ondak smanjujes motivaciju za napredovanjem u poslu. Sta tebe briga ako neko posteno zaradi milione, dobro, to je redji slucaj jer treba mnogo truda i rada, ali to nije tvoj problem, ako covek posteno zaradi velike pare onda je dodatno oporezivanje samo izliv ljubomore, koji steti svima. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 ali svejedno zasto mislis da neko iz crkve ne bi trebao da se bavi politikom, kao njegoš nekada ili ostali srpski velikani Да је христ хтео људе који би се бавили политиком, оставио би странку, државу, републику, идеологију. Он је оставио цркву и духовност. "цару царево - богу божије" Samo da kazem, ako dodatno oporezujes ekstra profit ondak smanjujes motivaciju za napredovanjem u poslu. Браво динабластере! научи и тебе драгаш нешто! milosavljeviću ja mislim da ti ppričaš gluposti a ne obradović, kakve crne strane investicije, gdje su bile te strane investicije u razvijenim zemljama prije 30 godina, nigdje ih nije bilo, Да би ти привреда напредовала неко мора да покреће производњу. Да би неко покренуо произвоедњу треба да инвестира. Пошто ми у Србији капитала за инвестиције немамо, то морају да буду сране инвестиције. не знам шта ти ту није јасно. kinu ti pominješ, kina je svjetska sila zato sto je ogromna, oni da kopaju zemlju rukama i sade rižu opet bi bili svjetska sila, pogledaj im standard stanovnistva gore im je nego nama, zato ne lupetaj.... Опет причаш неистине, и просипаш силно непознавање. У Хонг Конгу и либеларизованим (капиталистичким ) деловима кине стандард је супер. У деловима где још влада комунизам и зоне које нису либеларузоване стандард је очајан. Дакле, не лупетам ја, него ти причаш нетачне ствари. Искрено да ти кажем, имаш јако слабо познавање економије. Сви се љутите на мене, ја се правим паметан, а нико од вас није прочитао макар једну књигу на ту тему, нити гледа податке колико ја нити прати генерално ту причу колико ја. o evropska unija ima kontrolu uvoza robe u svoje granice, a zbog čega srbiaj ne bi imala kontrolu uvoza evropska uniaj cak i u okviru sama sebe ima kontrolu proizvodnje, ima kvote , to što si ti sebi utuvio u glavu ne postoji nigdje na svijetu, Ајде овако, Ако ти направиш квоту на увоз нечаких производа шта ће немци урадити на српске производе и како ће то утицати на наш извоз. Укључи мало мозак није тешко. al bitno da imaš obraza da kažeš kako obradović lupeta samo zbog toga sto si umislio da si ti veći ekonomski strateg od njega.... Наравно да имам, човек са економијом везе нема. Завршио је Србистику, у животу није водио никакав посао, радио је у библиотеци и у култури. Дакле никакве везе са економијом нема. Мени је ћале дипломирани економиста, већина породице се бави економијом или трговином(пољопривредно газдинство), ја сам на правима имао и положио 2 економска испита - општу економију и економску политику, и уз то стачно читам економске часописе, књиге, текстове и гледам предавања на интернету. вазда сам упућенији у економију и од обрадовића и тебе заједно и жискара и билбије и свих осталих генијалаца на овом форуму који не могу да скапирају шта причам и љуте се што вазда све знам. Знан рођаци, читам, едукујем се.... читајте и ви па ће да знате. Док си ти учио хмтл и цсс ја сам читао научну литературу, вазда... сад ја учим ЦСС а на теби је да читаш мало научну литературу од вишка знања не боли глава. Па када будеп имао све те информације у рукама скапираћеш врло лако зашто је бошкова прича глупа. Megas Doux је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Njegoš je nešto drugo i ono su bila druga vremena. Sada su moderna vremena i crkva radi svoj posao a država svoj, naravno s obzirom da smo većinski Pravoslavna država, običaj je u Pravoslalju da država ima odlične odnose sa crkvom i obrnuto, to treba da se zadrži i danas. Ali Srbija je pre svega mutietnička i multikonfesionalna država sekularno društvo i to stoji u Ustavu i mora da se poštuje. Kada kao Vatikan ili Grčka ili ne znam....Engleska budemo imali državnu religiju, onda će to biti druga priča, sada smo sekularna država. Tako moj drug ume da kaže da Srbija treba da se organizuje kao Vizantija, smešno čovek ima potpunu odsutnost evropske svesti, ali eto ima nas svakakvih Млађони је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука