kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Хтео сам само рећи, да би можда и фашизам и комунизам били потпуно другачији, да су их други људи водили. Са неке филозофске стране, са стране општих начела, и ако би гледали само теорију, а не како су се показали у пракси, ова два система би можда били сјајни, идеални. Човек који није у стању да води пристојан дијалог, сигурно није у стању да води државу. То наравно не значи да је сваки пристојан човек добар политичар, и да су његове идеје добре. И да жели добро овом друштву, и да може да донесе то добро, само зато што је пристојан. ok onda sam te pogrešno razumio, ali čak ni tu nisi baš u pravu ni jedna ideologija se ne sastoji od jednog čovijeka, ali da ne pišem o tome sada.... ja sam siguran da je obradović itekako u stanju da vodi pristojan dijalog po potrebi, ne vidim zašto ne bi bio u stanju, a sa druge strane kada pogledam neke od najvećih državnika u istoriji čovječanstva onda definitivno nisi u pravi sto se toga tiče Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 nije bio isti takav jer je evidentno da je lagao, ak osu ovi isti kao on od prije dve goidne onda ispada da i oni lažu a ja nisam bas sklon u to da vjerujem zato se i osvrćem na to tvoje, tebi možda to LAŽ nije bitna stavka, a meni je izuzetno bitna ама човече то да је лагао, ко прича о томе да је био исти у том смислу, причам о начину говора, реторике, фазон приче... :Р Ја кад видим овакве неуротичне нестабилне ликове који се фурају на то да су они праведни, никад не бих гласао за њих. тако сам и сам галамџија, себи власт никад не бих дао... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Dveri su na proteklim izborima imali malo vise od 1000 glasova,nekih 170.000 vise,pretpostavka je da ce sad imati bar jos 30tak hiljada vise,posto su Djurdjevdanski izbori 2012 bili prvi na kojima su oni ucestvovali ikada. Tako da pocnite vi koji zalite ako imaju 1000 glasova,da kukate odmah,ne cekajte izbore. Dalje Boskov bezobrazluk je zbog medijskog mraka u Srbiji,Dveri su za 2 meseca kampanje gostovali na rtsu u 2(broj dva,jedan posle jedan) emisije od toga je jedna na kojoj je i Bosko ucestvovao a gde ce se predstaviti sve liste dakle nesto sto je obavezujuce da se svi puste. O stampanim medijima necu ni da pricam,po njima Dveri ne postoje. Na drugim medijima su gostovali jednom na studiju b u terminu od 22:40 sa Brakusom koji je preko fejsa i tvitera se kandidovao za izbore,to je ono sa medijske strane ponizavanje tog pokreta i gostovali su na jos par emisija na lokalnim stanicama koje se vide samo u tim gradovima odakle su. Objasnjenje jednog od urednika RTS-a je sad zamislite to da se oni rukovode parlamentom (koji je raspusten) i da zato je toliki veliki odraz prikazivanja izmedju nekih stranaka. Takodje na pitanje kako moze javni servis svih gradjana da se rukovodi parlamentu koji je raspusten i vise ne postoji i kako je onda moguce da ta neka nova demokratska stranka koja nije postojala do juce samim tim ni u parlamentu ima toliki prolaz na rts a drugi nemaju,onda je on rekao da se rukovode glasovima i popularnoscu,dakle rukovode se time da su oni prozorljivi izgleda i da znaju ko ce imati vise 16og marta glasova?! I na kraju je pomenut LDP stranka koja je prosli put jedva presla cenzus od Dveri su imali 1% vise,ako se dakle rukovode glasovima kako je moguce da LDP na rtsu ima izmedju 10 i 15 emisija u kampanji a Dveri 2,e tu vec nije bilo objasnjenja. E to je kradja i lopovluk. Jer zamislite evo npr ldp da nema toliku medijsku prodju na sve medije,oni se ne bi borili za cenzus,vec ne znam da li bi imali 1%. Dakle Ldp ima na medijima emisija (a da ne pricam o spotovima) koliko imaju Dveri oni ne bi imali vise od 1 do 2% Uglavnom u takvoj situaciji ocekivati da neko iz Dveri ode na rts i skrusenim i tihim pogledom da svoje vidjenje neke situacije je neverovatno. Jos je po nekima trebao da se zahvali na tome sto je dobio priliku da iznese program i stav Dveri,pa malo je smesno stvarno. Inace sto se tice bahacenja na medijima o kojima su neki pricali ja ne videh da je Bosko za ikoga rekao bice uhapsen?! rekao je da ce ispitivati imovinu svih politicara od 1989 do danas,sto vi implicirate da je pretio hapsenjem? Takodje Boskov nastup na rtsu je daleko pristojni od nastupa Vucica,Cede Jovanovica,Nenada Canka i drugih pravih galamdzija koji nisu prezali ni da prete iz tv emisija ljudima. Ali ako nemate sta drugo da zamerite,moze i to. I da se razumemo ne mislim da Dveri imaju predobar program,ne mislim da je njihov kadar najmocniji ikada (mada imati na listi toliko obrazovanih ljudi to je ipak...) ali isto tako mi je smesno da njih neko pljuje a pritom zivi u ovoj zemlji prethodnih 30 godina kada nisu bili ni jednog dana na vlasti,kada smo od veoma dobrih programa,"pametnih" ljudi dobijali kradju,otimacinu,lopovluk koji je doveo da se trenutno nalazimo u ovom stanju. E red je da se jednom podvuce crta i da se kaze onima koji su doveli Srbiju dovde a to su i Dinkic i Vucic i Tadic i Djilas i Draskovic i Dacic i Ceda Jovanovic i jos mnogi a svi su oni imali svoj udeo u vlasti i bili deo iste posalju u politicku istoriju i da stvarno otvorimo tu opciju da se istrazi odakle nekim politicarima tolike kucerine,toliki automobili,tolike pare,bahacenje,pa neki politicari jednom mesecno odu na vikend na karibe,ej bre. Zato Dveri. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 I na kraju je pomenut LDP stranka koja je prosli put jedva presla cenzus od Dveri su imali 1% vise,ako se dakle rukovode glasovima kako je moguce da LDP na rtsu ima izmedju 10 i 15 emisija u kampanji a Dveri 2,e tu vec nije bilo objasnjenja. E to je kradja i lopovluk. Jer zamislite evo npr ldp da nema toliku medijsku prodju na sve medije,oni se ne bi borili za cenzus,vec ne znam da li bi imali 1%. Dakle Ldp ima na medijima emisija (a da ne pricam o spotovima) koliko imaju Dveri oni ne bi imali vise od 1 do 2% То да постоји медијска контрола, постоји, али га твоји двераши брате мили преувеличавају. И уз то не либе се да слажу. Нпр... снага народа.. - забранили су интернет радио. Што су прећутали да су намерно направили илегалну френквенцију? Јесте да је све то урађено на један гнусан начин, али није урађено без основа. Нису забранили интернет радио већ илегалну френвекцију која је иначе законом занрабрањена. То је неко неискрено манипулисање од стране двераша. Задње што сам видео од "манипулисања" јесте бошкова прича о страним инвестицијама и "ниједна земља се није обогатила од страних инвестиција" то једноставно није тачно.. Кина о којој он највише труби је најбољи пример земље која се обогатила и помоћу страних инвестиција. Inace sto se tice bahacenja na medijima o kojima su neki pricali ja ne videh da je Bosko za ikoga rekao bice uhapsen?! rekao je da ce ispitivati imovinu svih politicara od 1989 do danas,sto vi implicirate da je pretio hapsenjem? Takodje Boskov nastup na rtsu je daleko pristojni od nastupa Vucica,Cede Jovanovica,Nenada Canka i drugih pravih galamdzija koji nisu prezali ni da prete iz tv emisija ljudima. Ali ako nemate sta drugo da zamerite,moze i to. Бошко је непристојнији од свих њих заједно. Макар на телевизији. То што он каже неком да је издајник, па онда прича то није увреда- то је истина. Исто ја могу да кажем теби да си глупандер, и да кажем то није увреда него је истина. Увреда је све док се не докаже да је то истина. Исто када ти кажем да си лопов итд. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Cekaj ako za 2 meseca kampanje na javnom servisu svih gradjana Dveri gostuju samo jednom plus jednom gde svi moraju gostovati to je preuvelicavanje?Ako RRA izda obavestenje medijima da je mnogo velika razlika u javnim nastupima izmedju odredjenih stranaka i da bi zarad demokraticnosti morali da promene nesto u vezi toga, a oni nista ne promene. O cemu ti pricas. Sta onda da pricamo pinku gde nisu nijednom gostovali,sta da pricamo o drugim medijima o pisanim medijima? Kakvo bre preuvelicavanje. Nije rekao da se nijedna zemlja nije obogatila od stranih investicija,prema tome nemoj lagati. Rekao je da se nijedna zemlja nije RAZVILA i opstala zahvaljuci stranim investicijama,vec zahvaljuci domacoj privredi,poljoprivredi itd. Znas kako oko termina izdajnik i slicno poprilicno cemo se sloziti da bi trebalo o tome recimo da pricaju ljudi sa Kosmeta? e posto imas ljude na listi Dveri sa Kosmeta,veruj mi da oni ti pricaju za Vucica i njegovoj politici. Inace bolesljiv si na termin izdajnik,a nisi na termine banda,ekstremisti,placenici....to prema dverima rade svi od vucica do cede jovanovica i mnogih drugih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 да буде враћено све из периода од 1941-1945 што је одузето Е, ово је проблематично. Сваки трећи грађанин тврди да је његов деда поседовао пола Београда. Ђуро Станивук, kron and kordun је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Мислим да би покрет Двери, имао више успеха на изборима и уопште у политици, када би овог лика-тј. Бошка, "склонили" са лидерске и гласноговорничке позиције... Можда не склонили али расподелили појављивање и презентовање на више учесника. Овако се стиче утисак да су Двери=Бошко Обрадовић што не би требало да буде. Али, с друге стране, мислим да су мало и изненађени и затечени тиме што су били блокирани на медијима а онда одједном свуда по мало. Ствар организације, вероватно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Cekaj ako za 2 meseca kampanje na javnom servisu svih gradjana Dveri gostuju samo jednom plus jednom gde svi moraju gostovati to je preuvelicavanje?Ako RRA izda obavestenje medijima da je mnogo velika razlika u javnim nastupima izmedju odredjenih stranaka i da bi zarad demokraticnosti morali da promene nesto u vezi toga, a oni nista ne promene. O cemu ti pricas. Sta onda da pricamo pinku gde nisu nijednom gostovali,sta da pricamo o drugim medijima o pisanim medijima? Kakvo bre preuvelicavanje. Јесте ба. Преувеличавање. Нису они толик битан фактор да не силазе са телевизије. Нису ни други много више на јавном сервису. Јесу дискриминисани, не спорим, али ништа претерано. Nije rekao da se nijedna zemlja nije obogatila od stranih investicija,prema tome nemoj lagati. Rekao je da se nijedna zemlja nije RAZVILA i opstala zahvaljuci stranim investicijama,vec zahvaljuci domacoj privredi,poljoprivredi itd. Није шија него врат. Домаћа привреда не може да ти се развије без инвестиција. Ако си сиромашна земља као Србија, не може без страних инвестиција. Znas kako oko termina izdajnik i slicno poprilicno cemo se sloziti da bi trebalo o tome recimo da pricaju ljudi sa Kosmeta? e posto imas ljude na listi Dveri sa Kosmeta,veruj mi da oni ti pricaju za Vucica i njegovoj politici. Не утврђују људи ко је издајник него право и судови. Исто ко што не утврђују опљачакани ко их је опљачако него судство и полиција. Inace bolesljiv si na termin izdajnik,a nisi na termine banda,ekstremisti,placenici....to prema dverima rade svi od vucica do cede jovanovica i mnogih drugih. Ко је назвао двери бандом или плаћеницима? Иначе јесам врло осетљив на све те термине. То је блато којим се сви служе. Екстремно је ружна наша политичка култура. Уместо да дискутујемо шта је добро за земљу од програма и да суочавамо аргументе, мислишамо ко има коју кућу и где и ко кога оптужује да је лопов, банда, издајник или слично. Али двери највише само о томе причају, ко је лопов, ко је издајник...они причају неки њихов политички програм, али не пружају никакве аргументе. Теби например сарадња са русијом звучи супер, али погледај однос увоза, извоза, русија вс европа. Русија има генерлано јако лошу привреду, корумпирану, непоштену... руски бизнисмени су ти тајкуни исто као наши , бивше комуњаре или кримоси. Ови други макар причају мало и о политици, и не деру се као млади мајмуни, пуштају да их и водитељи нешто питају и да буду мало критиковани. Обрадовић то не допушта никад. У том смислу ми је гори од свих њих заједно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Нема ништа боље него гласати за Двери. Ђуро Станивук and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Купио ме с овим радним временом од 7 до 15ч Прија ми да раније устанем и почнем са активносима... Сећам се кад су моји маторци радили од 6 до 14ч, па кад ме покупе из вртића (ехеј, тада је било места у вртићима за сву децу...) дођемо кући, ручамо и онда се родитељи моментално пребаце у хоризонталу и спавају једно 2 сата. То би ми баш пријало, једна опуштена поподневна дремка. Јел може неко да ме упути у разлику између Двери и Треће Србије? Јуче сам видео Фајгеља у пекари, али ми било глупо да га смарам, чегала га деца напољу. Видим да Трећа Србија има пуно билборда, није ми јасно одакле им новци (а и онај лого "Х" ми није најјаснији)??? Извињавам се за офтопичење. 8086.gif Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Нема ништа боље него гласати за Двери. *горе шалим се... има горе... гласати за радикале и образ. То је једино горе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Јесте ба. Преувеличавање. Нису они толик битан фактор да не силазе са телевизије. Нису ни други много више на јавном сервису. Јесу дискриминисани, не спорим, али ништа претерано. Није шија него врат. Домаћа привреда не може да ти се развије без инвестиција. Ако си сиромашна земља као Србија, не може без страних инвестиција. Не утврђују људи ко је издајник него право и судови. Исто ко што не утврђују опљачакани ко их је опљачако него судство и полиција. Ко је назвао двери бандом или плаћеницима? Иначе јесам врло осетљив на све те термине. То је блато којим се сви служе. Екстремно је ружна наша политичка култура. Уместо да дискутујемо шта је добро за земљу од програма и да суочавамо аргументе, мислишамо ко има коју кућу и где и ко кога оптужује да је лопов, банда, издајник или слично. Али двери највише само о томе причају, ко је лопов, ко је издајник...они причају неки њихов политички програм, али не пружају никакве аргументе. Теби например сарадња са русијом звучи супер, али погледај однос увоза, извоза, русија вс европа. Русија има генерлано јако лошу привреду, корумпирану, непоштену... руски бизнисмени су ти тајкуни исто као наши , бивше комуњаре или кримоси. Ови други макар причају мало и о политици, и не деру се као млади мајмуни, пуштају да их и водитељи нешто питају и да буду мало критиковани. Обрадовић то не допушта никад. У том смислу ми је гори од свих њих заједно. Druze na javnom servisu pokret koji je na proslim izborima imao 170.000 glasova ima jednu emisiju. Na pinku nijednu,na b92 jednu u medijima kurir,blic,informer imaju prostor samo ako je potreba da se popljuju takva. Niko ne kaze da Dveri ne trebaju da silaze sa televizije i nemoj to bilo kome spocitavati. RRA je dala zahtev medijima da ujednaci prisutnost u medijima svima jer je nenormalno velika za neke a za druge nema. Ldp koji je imao 200.000 glasova za to vreme njihovi clanovi u svakoj emisiji na rtsu imaju mogucnost da dodju i kazu stav na okruglim stolovima koje organizuju blic i drugi su tu,na drugim televizijama takodje itd itd itd. Da li moram o snsu,spsu i drugima pricati,ne moram nadam se. Meni je neverovatna ona teska rec na pinku gde vodi emisiju pudlica Aleksandra Vucica i urednik informera u do sada 4 emisije u toku izborne kampanje u 3 je gostovao Vucic :.mislise. Ekstremisti,placenici svi koji su protiv ove vlasti su placenici Miskovica,a Dveri su pritom i placenici Djilasa i verovatno jos nekoga ali ne zna se jos koga. Ti druze moj baziras svoj stav i misljenje na 2 emisije Dverjana koje si mogao da vidis jedino tada na tvu. Druga stvar sto se u drzavi desava lopovluk,stranacka zaposljavanja,izdaja nasih interesa...ko je pitao beogradjane da li zele da im neko promeni izgled prestonice sa nekakvom kulom koja ce se videti sa svih oboda grada? Umesto Miskovica ima neki drugi Miskovic,medijski mrak i sve ostalo... i sada kada to nemas priliku nigde da izneses ti ocekujes da ce neko da iskoristi svojih 40 minuta jedinih na tvu da se ne osvrne na to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Двери ће се брзо променити на боље јер имају добру основу. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Купио ме с овим радним временом од 7 до 15ч Прија ми да раније устанем и почнем са активносима... Сећам се кад су моји маторци радили од 6 до 14ч, па кад ме покупе из вртића (ехеј, тада је било места у вртићима за сву децу...) дођемо кући, ручамо и онда се родитељи моментално пребаце у хоризонталу и спавају једно 2 сата. То би ми баш пријало, једна опуштена поподневна дремка. Јел може неко да ме упути у разлику између Двери и Треће Србије? Јуче сам видео Фајгеља у пекари, али ми било глупо да га смарам, чегала га деца напољу. Видим да Трећа Србија има пуно билборда, није ми јасно одакле им новци (а и онај лого "Х" ми није најјаснији)??? Извињавам се за офтопичење. 8086.gif U dverima su pre proslih izbora bili Parovic i Djurdjev. Posto su Dveri prosle cenzus u Novom Sadu,stav staresinstva Dveri da se ne ulazi u nikakvu koaliciju sa strankama na vlasti,Parovic i Djurdjev su ipak napravili koaliciju sa spsom(koji je bio problem u toj kostalaciji) i snsom i doslo je do toga da su bili izbaceni iz Dveri,tako je nastala treca Srbija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Druze na javnom servisu pokret koji je na proslim izborima imao 170.000 glasova ima jednu emisiju. Na pinku nijednu,na b92 jednu u medijima kurir,blic,informer imaju prostor samo ako je potreba da se popljuju takva То су све приватне телевизије и емисије. Имају право да ставе кога оће у програм. Бити код њих у програму се плаћа или да си им исплатив. 170 000 гласова ти не гарантује 170 000 гледалаца. не знам шта ти је ту проблем? Ldp koji je imao 200.000 glasova za to vreme njihovi clanovi u svakoj emisiji na rtsu imaju mogucnost da dodju i kazu stav na okruglim stolovima koje organizuju blic i drugi su tu,na drugim televizijama takodje itd itd itd. Ја сам видео ЛДП само у једној емисији, и то са дверима у истој емисији, код оливере ковачевић. Da li moram o snsu,spsu i drugima pricati,ne moram nadam se. Meni je neverovatna ona teska rec na pinku gde vodi emisiju pudlica Aleksandra Vucica i urednik informera u do sada 4 emisije u toku izborne kampanje u 3 je gostovao Vucic Пара врти де бургија неће, шта друго да ти кажем? Али опет то је приватна телевизија има право да пласира шта оће. Ekstremisti,placenici svi koji su protiv ove vlasti su placenici Miskovica,a Dveri su pritom i placenici Djilasa i verovatno jos nekoga ali ne zna se jos koga. Рекао си ако се не варам - страни плаћеници. Двери ако су страни плаћеници онда су Руски плаћеници. Јер тоталон игноришу потенцијалне отровне ствари које може русија да нам пренесе и фокусирају се само на еу. да се разумемо одмах, ја сам био про еу, више нисам, данас сам равнодушан и према русији и према еу, мислим да се не треба ником окретати већ прихватити оног ко ће да нам оствари профит и помогне у томе. Ti druze moj baziras svoj stav i misljenje na 2 emisije Dverjana koje si mogao da vidis jedino tada na tvu. Нетачно, ја двери пратим стално и на јутјуб каналу и на фацебуку су ми лајковани и повремено читам њихове текстове. Druga stvar sto se u drzavi desava lopovluk,stranacka zaposljavanja,izdaja nasih interesa...ko je pitao beogradjane da li zele da im neko promeni izgled prestonice sa nekakvom kulom koja ce se videti sa svih oboda grada? Umesto Miskovica ima neki drugi Miskovic,medijski mrak i sve ostalo... i sada kada to nemas priliku nigde da izneses ti ocekujes da ce neko da iskoristi svojih 40 minuta jedinih na tvu da se ne osvrne na to. Да ли си се ти информисао например о саши радуловићу. Јер су двери о страначком запошљавању и страначком паразитском систему копирали од њега. ОН је почео, обрадовић видео да се то свиђа људима и крену дакористи његову терминологију "паразитски систем" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука