Jump to content

Секте у Русији и борба против њих

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

Ах да.Има ствари који не изгледају као секта на први поглед. Например јога. А онда те врбују. Као неки гуру те позове, па ти на уво шапне име које несмеш никоме да кажеш. Па онда да принесеш нешто неком кипу. Например јабуку... Мислећи да ћеш се бавити јогом, а оно секта. Често сам им виђао плакате.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 106
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Са сајта проф. Дворкина

У епархије РПЦ често стижу писма унесрећених родитеља. Ево једног:

"Ваше Преошвестенство, молим Вас за дозволу да се опоје мој син Димитриј, 17 година, некрштен. Мој син је погинуо због вере у секту Кришне...

У секту га је увео учитељ физике, и сам следбеник ове секте. На крају је отишао да живи у њиховом "храму". Тај учитељ је звао добре ученике на проповеди. И друг мог сина је тако доспео тамо.

Син се јако променио, постао је нељубазан, расејан, ћутљив. Звала сам психотерапеута...он ми је рекао да ми је син "закодиран"...

2. јуна био је празник Кришне и они су принели мог сина као жртву...Дошли смо кући, али је све било готово. Нисмо га могли спасти. (Сина су нашли обешеног, а по верзији полиције извршио је самоубиство- примедба редакције).

Велика је туга наша, помозите мужу и мени да преживимо ове дане. Родила сам га у 39-ој, да бих га кроз 17 година тако изгубила." (Марија С.)

Превод Оливера

Подели на овим сајтовима

• Гости

"Од 1992. године, жена ми је у секти Кришне.

Од тог времена мучи и мене и сина...Сваки дан пали специјалне свеће по кући...којима кади наш двособан стан!!...Просто је немогуће дисати од њих! Оне, сигурно потпомажу да се њена помућена свест држи под хипнотичком контролом. И потпуно ми је неважно имају ли у себи свеће неке додатке. Свеће раде свој посао! Замућују нам мозгове. Али што је још горе, од њих кашљемо, имамо алергију. И жена има астматичне нападе. Наше осмогодишње дете кашље већ две године..."

"Ако не слуша кришнијатску музику, почиње да је боли глава...ако не прочита 1728 пута 16 речи мантре, потпуно полуди! Почиње да штипа дете...Уопште, тада бежи од ње..."

Подели на овим сајтовима

• Гости

"Мали Костја је стално гладан...неухрањен. Често се гуши. Гледа наше скандале. Ја то не могу да трпим! Борим се за себе и сина. Има само један одговор - "Напоље из мог стана. Ако нећеш да будеш кришниант, шта ће ми такав муж"...уопште, као жена одавно ме је ликвидирала...Од 1995 спава са неким кришниантским иконама у бабиној соби, кадећи је непрестано некаквим ароматима и непрестано пуштајући музику.

Костја треба ујутро да једе. Али, забрањено је ући у кухињу!. Тамо је "божанство" . Идол Кришне -

Нарисимхадев. Она га ујутро буди. Украшава га цветовима. Моли му се 40 минута на поду и пева. И тек потом Костји даје суви пиринач на води...Ја и Костја једемо месо кришом...А жена виче: "Својим тајним једењем меса убијаш и себе и сина! Или се моли Кришни или марш напоље!..."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...