Дејан Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Poznati fudbaler velikodušno je pomogao brojnoj porodici Tiosavljević iz Novog Pazara, koja godinama živi u teškim uslovima Kad je čuo za porodicu Tiosavljević iz Novog Pazara, koja živi godinama u vrlo teškim uslovima, a imaju šestoro dece, Mateja Kežman odlučio je da im ulepša život i pomogne, pa im je kupio stan. Saša i Kata Tiosavljević žive kao podstanari sa šestoro dece - Marijom, Tijanom, Stefanom, Andrejom, Urošem i Anom. Velikodušni gest fudbalera potpuno im je promenio život i oni su mu zbog toga izuzetno zahvalni. - Bogu hvala i Mateju Kežmanu! Obradovani smo i srećni da imamo svoj stan. Godinama smo živeli kako postanari i u teškim uslovima. Sad su nam deca srećna, a moram i da se pohvalim - odlični su studenti i đaci. Bog da nagradi i podari Kežmanu sve najbolje, a moja porodica mu je večno zahvalna - kaže otac porodice Saša Tiosavljević. Njegova najmlađa ćerka Ana takođe je puna hvale za Kežmana, čiji postupak vraća veru u ljudsku dobrotu i solidarnost. - Stan je prelep! Sada imam svoju sobu i mogu na miru da učim, zahvaljujući Kežmanu. Drago mi je da ima dobrih ljudi i onih koji su spremni da pomognu drugima - kaže devojčica. Autor: Story Inspektor, Ђуро Станивук, nana and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 kad je covek coveku covek! Пг and nana је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Јес` да имам ноћне море од њега, али се искупљује из дана у дан. Свака му част. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Иначе, знате то већ одавно, али да кажем да редовно долази на Литургију... obi-wan, Пг, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 :aplauz: 8086.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Lep čin. Svako doprinosi na svoj način, kako i koliko može, kao čovek. Divno. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Negde je rekao, ako se ne varam, da svaki odmor jednim delom provede u manastiru Ćirilovac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Skala357 Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Заиста је лјепо чути да се дешавају овакве ствари. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Борислав Вујаклија Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 То је прави пут хришћански! БРАВО Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Мој омиљени фудбалер кад сам била клинка Цео један зид собе ми је био облепљен његовим постерима Ето, знала сам да је човек! Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука