RYLAH Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Vracarski bullshit koji em nista ne znaci a kad vidimo sta o tome pisu ti okultni guri vidimo da tu nema bas organskog kako to nacional ideolozi prikazuju. Pseudonaucna kovanica za koju ti je vec ukazano da je oborena od savremene bilogije. Meme koje se rasprarcavaju na nekoliko delova i nema u njima nicega organskog. Не знам да сецкам од ових најновијих промена, па: 1) Категорије из психоанализе. Ако би да их побијаш, свађај се са Адлером и Јунгом, донекле и са Фројдом, и дефинитивно са Јеротићем, изгледа да нису знали о психоанализи колико ти. 2) Научна кованица која није из биологије, али изгледа да ни ја не познајем оно што сам учио када ти не знаш ништа о томе. 3) Твоје субјективно виђење категорије морала, које не обавезује било кога сем тебе. Многи се са тобом не слажу. 4) Не прича се само о органским појавама, пошто психолошке особине, о којима се овде прича, нису увек органског порекла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 1) Ne svadjam se ja ni sa tobom nego igrom slucaja zanam kojim su vrcevima ukrali svesku iz okultizma. 2) Moguce, moguce. 3) Nije moje licno nego evolucione psihologije e sad da lije subjektivno... 4) Pa ako nije organsko ja nemam ni najmnji problem sa tim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Ma nisu za ovde Gandijevi metodi. Samo Che Gevara. Che Guevara је био тешки злочинац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 А и његове методе смо већ пробали па нам се није баш нешто примило... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Taman koliko i astrolokse osobine, totemisticke osobine, numeroloske osobine e bas toliko postoje i narodne osobine. То је утопија САД и ЕУ. У стварности има Срба, Енглеза, Руса, Француза, Грка, Шпанаца, Немаца, Турака, Румуна, Мађара, Арапа, Јапанаца, Индијаца, Кинеза... и свака од ових нација има своје народне особине, порекло, историју које их одређују и по чему се препознају. То не значи да нисмо и не можемо сви бити браћа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 То је утопија САД и ЕУ. У стварности има Срба, Енглеза, Руса, Француза, Грка, Шпанаца, Немаца, Турака, Румуна, Мађара, Арапа, Јапанаца, Индијаца, Кинеза... и свака од ових нација има своје народне особине, порекло, историју које их одређују и по чему се препознају. То не значи да нисмо и не можемо сви бити браћа. Nije to utopija nego saznanje iz filozofije i nauke na koje sam te prosli put upucivao ali kao da sam zidovima pisao. Samo da umesto "u stvarnosti" ubacis "u nasoj masti" i bilo bi sve u redu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Che Guevara је био тешки злочинац. A onaj americki Faruk vegeterijanac ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Они су овде погрешили. Nisu. Ni za milimetar se nisu odmakli od onog najbistrijeg razumevanja jevandjelskog etosa... Ромејац and Walter је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Па добро, ту се не слажемо... Христос посреди нас ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 То је утопија САД и ЕУ. У стварности има Срба, Енглеза, Руса, Француза, Грка, Шпанаца, Немаца, Турака, Румуна, Мађара, Арапа, Јапанаца, Индијаца, Кинеза... и свака од ових нација има своје народне особине, порекло, историју које их одређују и по чему се препознају. То не значи да нисмо и не можемо сви бити браћа. Nije to utopija nego saznanje iz filozofije i nauke na koje sam te prosli put upucivao ali kao da sam zidovima pisao. Samo da umesto "u stvarnosti" ubacis "u nasoj masti" i bilo bi sve u redu. То "сазнање из филозофије и науке" је нажалост нашло свој пут у америчкој и ЕУ спољној политици коју и ми преживљавамо, поред осталог, и у болесним контрастима као еврослинавизам и национализам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 То "сазнање из филозофије и науке" је нажалост нашло свој пут у америчкој и ЕУ спољној политици коју и ми преживљавамо, поред осталог, и у болесним контрастима као еврослинавизам и национализам. Da, da, jedan doktor Mirabilis i ceo pravac nominalizma je smisljen za promociju evroslinavizma. Eto dokle odu ljudi kad im ideologija postane preca od znanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Није проблем да се неко не ''слаже'' са владикама Амфилохијем и Атанасијем .. проблем је кратковидост, и невероватан степен сужености у схватању онога што су рекли ... А Њих двојица исто су то СВЕДОЧИЛИ и у време Тита, Милошескуа, Ћинћице, Коштуњавог .. Али Гробарчина и Љигави уз Буцмастог су изгледа ''иконе'' које су им дохакале ... Воњови бре .. nedeljko, Баба, Ромејац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Мени чак и није битно толико шта су рекли колико читав контекст. Очекујем од њих нешто потпуно другачије. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Мени чак и није битно толико шта су рекли колико читав контекст. Очекујем од њих нешто потпуно другачије. А Звоне... па који је контекАСТ и то још ЧИТАВИ .. дај просветли браћу ... провалио си владике.. дај и нама ту мудролију ..подели .. Није дакле истина што Таса вели ''нисам ником претио'' .. ? А који је контекст који си ти созерцНУО.. ово о претњама, су 99 % ових који вичу против њих видели и чули .. дај реци о контексту баш је симпатично ово твоје интимно писање о созерцанијима које имаш .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Већ сам довољно написао, можеш да се вратиш и прочиташ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука