DYNABLASTER Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Божија је задња! Чврсто као челик верујем у то. Задња, и када је Косово у питању и када је у питању последњи атом овог космоса. Ваља нам показати веру. Najcvrsci celik se dobija upravo uz dodatak molibdena koji je ujedno i jedan od najredjih metala na planeti, a na Kosovu ga ima kolko oces http://sh.wikipedia.org/wiki/Molibden Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Najcvrsci celik se dobija upravo uz dodatak molibdena koji je ujedno i jedan od najredjih metala na planeti, a na Kosovu ga ima kolko oces http://sh.wikipedia.org/wiki/Molibden A to li je jadac... Ja pa mislim kosovo je srce srbije, istorija, tradicija, vera, ovo- ono... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Najcvrsci celik se dobija upravo uz dodatak molibdena koji je ujedno i jedan od najredjih metala na planeti, a na Kosovu ga ima kolko oces http://sh.wikipedia.org/wiki/Molibden Па кад си толико паметан, што се не преселиш на Косово и вадиш тај молибден? То би била потврда твог патриотизма, јер на Косову управо недостају људи, Срби, да би оно било наше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Sad procitaj prvi deo tvog prvog posta na ovoj strani pa vidi sta se ne slaze sa poslednjom izjavom Ja samo napisah informativno na sta me to asociralo, niti sam se pravio pametan niti sam ti dao povoda da mi se obracas na taj nacin, ja nisam smiren i ako nastavis da mi se obracas na taj nacin bez povoda dobices nazad duplom merom jer to izgleda trazis Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Лично, мислим да нам је Косово и сва ова мука која нам се дешава у задњих двадесетак година "плата" за демонски режим комунизма и ђавољу канџу (петокраку) којој смо се клањали. Носиоци тог богоборног и човекомрзног режима били су управо Срби. Они су највише љубили скуте ћопавом бравару, пљунувши на све своје. Они су дизволили да им аустроугарски, неписмени каплар прави покрајине у држави. Они су дозволили да тај демонски режим забрани, након Дргог светског рата, поваратак избеглих Срба на КиМ. Они су потпомогли демографску измену КиМ. Срби, комунисти, олош и издајници. Сада жањемо оно што смо посејали. Оци наши једоше грошђе, а нама трну зуби. Да се питам, Уставом бих забранио сваки помен комунизма и СФРЈ на територији Србије. Та је пошаст искасапила Србе више него што су Турци успели за пет векова. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Sad procitaj prvi deo tvog prvog posta na ovoj strani pa vidi sta se ne slaze sa poslednjom izjavom Ja samo napisah informativno na sta me to asociralo, niti sam se pravio pametan niti sam ti dao povoda da mi se obracas na taj nacin, ja nisam smiren i ako nastavis da mi se obracas na taj nacin bez povoda dobices nazad duplom merom jer to izgleda trazis Мање пива, мање пива... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Лично, мислим да нам је Косово и сва ова мука која нам се дешава у задњих двадесетак година "плата" за демонски режим комунизма и ђавољу канџу (петокраку) којој смо се клањали. Којој се клањамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Лично, мислим да нам је Косово и сва ова мука која нам се дешава у задњих двадесетак година "плата" за демонски режим комунизма и ђавољу канџу (петокраку) којој смо се клањали. Носиоци тог богоборног и човекомрзног режима били су управо Срби. Они су највише љубили скуте ћопавом бравару, пљунувши на све своје. Они су дизволили да им аустроугарски, неписмени каплар прави покрајине у држави. Они су дозволили да тај демонски режим забрани, након Дргог светског рата, поваратак избеглих Срба на КиМ. Они су потпомогли демографску измену КиМ. Срби, комунисти, олош и издајници. Сада жањемо оно што смо посејали. Оци наши једоше грошђе, а нама трну зуби. Да се питам, Уставом бих забранио сваки помен комунизма и СФРЈ на територији Србије. Та је пошаст искасапила Србе више него што су Турци успели за пет векова. prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Znaci da razgovaramo? Post #30 je samozavaravanje, ti licno si odgovoran i kriv za ovaj sporazum, jer ti licno hrlis u EU da gledas geyove na ulici kako pored tebe setaju decu, sto ce se i dogoditi, zahvaljujuci tebi licno, sta kazes koja ironija? Trazili ste gledajte Sam si sebi protivrecan, oces u EU a neces da ti gayovi se setaju sa decom ispred nosa, kako si to zamislio? Ajde objasni mi slusam? ima i jedan prostacki izraz za takvu pojavu, al ga necu napisati Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Којој се клањамо. И то што кажеш. Понекад имам осећај да живим у Северној Кореји. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Често се овде потеже за једним цитатом који гласи: "Бог ће нам вратити кад будемо заслужили" У неким другим темама везано за духовни живот, говори се да Бог не даје по нашим заслугама,већ по својој милост?! И то да смо грешни као народ,стоји,па зар други нису? Vockica and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Често се овде потеже за једним цитатом који гласи: "Бог ће нам вратити кад будемо заслужили" У неким другим темама везано за духовни живот, говори се да Бог не даје по нашим заслугама,већ по својој милост?! И то да смо грешни као народ,стоји,па зар други нису? Бог дошушта страдање не зато што смо заслужили у неком правном смислу, већ да би нас сачувао од коначне пропасти. Кад се човек погуби, најбоље је да га треснеш шамаром или полијеш хладном водом, да дође себи. Да ли су други грешни? Јесу. Али нису сви добили оно што су добили Срби (барем не за сада). А коме је много дато, много му се и тражи. А са Богом ти је тако. Има Он ту неку своју тактику, да када изневериш дарове које си добио пушта да те газе гори од тебе (нажалост, нисмо научили лекције древбог Израиља). Зар нас на Косову не газе гори од нас? Газе, по Божијем допуштењу. Милост Божија? Биће је. Бог ће помоћи ако буде имао коме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Лично, мислим да нам је Косово и сва ова мука која нам се дешава у задњих двадесетак година "плата" за демонски режим комунизма и ђавољу канџу (петокраку) којој смо се клањали. Zar Bog nije Ljubav? Vec osveta? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Zar Bog nije Ljubav? Vec osveta? Бог је родитељ. Он васпитава, желећи добро. Не свети се. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Често се овде потеже за једним цитатом који гласи: "Бог ће нам вратити кад будемо заслужили" У неким другим темама везано за духовни живот, говори се да Бог не даје по нашим заслугама,већ по својој милост?! И то да смо грешни као народ,стоји,па зар други нису? Код нас се то више осети и није то до Бога, то је до нас. Срби показују специфичан начин понашања кад се одвоје од Бога, захвати их неко самодеструктивно лудило . Такво је бар неко моје запажање. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука